Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Ревија лепих голова на Бањици, Звездине девојке декласирале ЖФК Рад

ЖФК Црвена звезда забележио је трећу победу у шампионату. Зведине девојке су декласирале ЖФК Рад на Бањици – 6:0! Двоструки стрелац била је капитен Ђорђевић, по један гол постигле су Миладиновић, Крстић, Стојановић и Тенков.

Победа је могла да буде и убедљивија да голман Рад Софија Миковић у неколико наврата није добро интервенисала.

Од првог минута Црвена звезда је кренула по победу, а пре вођства, имала и једну одличну прилику.

Ревију лепих голова отворила је полуволејом Јована Миладиновић са 20 метара у 16.минуту, а Звезда долази до предности и практично је тада меч и био решен. Екипа Рада је капитулирала пред Звездиним нападима, а у 21.минуту Катарина Ђорђевић је искористила асистенцију Миреле Тенков и неодлучност Радовог голмана за 0:2 после првих 45 минута.

У другом полувремену рафал ка голу Софије Миковић, четири лопте су завршиле у мрежи, а могло је још неколико. На самом почетку другог дела игре Катарина Ђорђевић се поново потрудила да се исплати време гледаоцима на помоћном стадиону на Бањици. Нова асистенција Тенков, Ђорђевић је лепим дриблингом, „лажњаком“ збунила и чувара и голмана, и проследила лопту у мрежу за 0:3.

Недуго после гола Ђорђевићка је могла до хет-трика у два наврата, али није успела да постигне гол из чисте позиције, а у другој ситуацији Миковићка је одбранила. Претила је и Александра Савановић.

Уследила су два гола из слободног ударца, Анђеле Крстић у 70.минуту и Јоване Стојановић у 81.минуту, а коначан резултат поставила је Мирела Тенков у 91.минуту меча.

Након пораза од Спартака и ремија у Нишу са Машинцем, црвено-беле су забележиле трећу победу. У наредном колу Црвена звезда гостује Напретку у Крушевцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петковић, Марковић, Крстић (од 72. Барјактаровић), Васовић, Смиљковић, Миладиновић (од 63. Живковић), Малешевић (од 55. Ивошевић), Савановић, Тенков, Ђорђевић, Стојановић.

Повезане вести

Leave a Comment