Moja Crvena Zvezda
Архива

Из другог угла: Јована Дамњановић

После преспаване ноћи, утисци су се мало слегли али жал за изгубљеним бодовима је још већа. Само кад помислим шта би могло бити да смо победили… А овако са овим поразом смо се још више удаљили од титуле.

Утакмицу смо почели доста добро, имали више од игре и створили смо пар солидних шанси. У првом полувремену смо доминирали, имали пас игру и само нам је фалио тачан и правовремен завршни пас. Најближа голу била је Д.Подовац која је два пута замало постигла гол. У другом полувремену као да се све некако окренуло, као да је изашла нека друга екипа. Нисмо имали нашу пас игру, срљали смо и допустили противнику да игра.

Можда је тај пад у игри дошао због превелике жеље за победом или евентуално тог морања да се освоје три бода. Али свакако да не тражимо у томе оправдање и да кривицу скрећемо са нас. Ми смо највећи кривци овог пораза и нико више.

Несрећно примњен гол средином другог полувремена нас је још више пореметио. Међутим у последњим минутима утакмице нам је зафалило и спортске среће, која очигледно није уз нас у овом првенству. Два одлична шута нису хтела у гол, као да их је нешто вукло ван њега.

Покушаћемо да се што пре опоравимо од ове утакмице и да у последњем колу против Шапца стиснемо зубе и покажемо да смо најбољи.

Повезане вести

3 comments

Zvezdica.. нов 7, 2011 at 17:28

Koje ste trenutno na tabeli?

Reply
savicm86 нов 7, 2011 at 11:31

napred devojke, sjajne ste !!!

Reply
CZovac нов 7, 2011 at 10:21

Jovana, a i ostale devojke, morate da shvatite da bi titula u prvoj sezoni postojanja kluba bila fenomenalna, niko ne moze to da zahteva od vas!
Naravno, svi smo se nadali da je tako nesto moguce, sta vise ja i dalje verujem da mozete!
Koliko sam upucen, par ekipa se izdvaja od ostatka lige po kvalitetu, i ako se kockice sklope kako treba, misleci na poraz Spartaka od NAS, i ostalih blizih pratilaca (moze i remi) imamo sanse za titulu!
BEZ PRITISKA, SAMO HRABRO, DELIE VAS VOLE!!!!

Reply

Leave a Comment