Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић – Негде ти се да, негде ти се одузме

Фудбалери Црвене звезде доживели су први пораз у сезони у Суперлиги Србије од Напретка минималним резултатом.

— Много шанси смо пропустили, голман Напретка је бранио и немогуће. И Срнић и Доналд и ја смо имали стопостотне прилике, али данас нисмо имали среће. Изузетно је била тешка утакмица, Напредак је направио много фаулова, често је прекидана игра. У самом финишу смо примили гол из тешке ситуације. Мислим да сада Митровић, или било који играч, шутне још сто пута онако не би постигао погодак, али лопта је ушла у правом тренутку за њих — рекао је Пешић.

Пешић истиче да је најважније да и након овог меча његова екипа заузима прво место на табели.

— Тако су се поклопиле коцкице данас, негде ти се да, а негде мора да се одузме. Имали смо четири или пет одличних шанси, али ниједна није ушла. На претходној утакмици у Келну наш противник имао је неколико стопостотних прилика, али нису били прецизни. Никада није добро изгубити, али можда је мало лакше у овој ситуацији, јер смо на првом месту и даље и имамо још много прилика за поправни.

Репрезентативна пауза долази у правом тренутку да Изабраници Владана Милојевића напуне батерије.

— Заиста нам је одмор преко потребан. Исцрпљени смо и психички и физички јер смо често на путу, играмо на свака три дана и то мора да остави последице. Пријаће нам неколико дана одмора, али још више и то што ћемо имати довољно времена да се добро припремимо за наставак првенства — поручио је Пешић.

Повезане вести

8 comments

josif окт 2, 2017 at 08:29

Orlandic je za ovog tata,ovo je novi Kaludjerovic,sa 2 metra on promasuje loptu,auuu boze.Pozz.MKD

Reply
Hadži Dragan окт 1, 2017 at 23:10

Ma ti nisi za Zvezdu.Mislio sam u početku da ćeš biti ok,ali brate u rangu si one panjine Orlandića.

Reply
nesadelijans окт 1, 2017 at 21:06

decko izgleda da si ti zalutao u zvezdu daj boze da gresim ali to sto ti radis ne lici na foral lopta ti se odbija od nogu sve u svemu jako jako lose racic ni u prvih 30 rikardinju se zahvaliti ovde se gubi titula kome se cuvaju skupo placeni igraci od cega su umorni treba uvek najjaci sastav arsenal ce nas dobiti i sa odmornim i umornim kangom boacijem donaldom miloje samo najjaci sastav kad god moze ovi rezervisti bi bili u donjem delu nase lige

Reply
Vladan окт 1, 2017 at 23:36

Ajde malo iskuliraj ne crnjaci i daj momcima podrsku. Ovaj koga kritikujes je dao onaj jako bitan drugi gol u Krasnodaru, kako to brzo zaboravi? Danas je zakazo vezni red a kriticari neka se sete da smo poceli sa radom jos u Junu a sad je Oktobar, treba to pre svega psihicki izgurati a Boga mi i fizicki. Dobro ce im doci ova pauza. Na prolece vec vidim gazenje svih klubova u ligi.

Reply
Verni barani окт 2, 2017 at 09:26

Tako je brate…pozdrav iz cg.

Reply
josif окт 2, 2017 at 11:25

I sto sad ako je dao gol Krasnodaru?I Pancev je dao Marseju pa sta,toje brate istorija,a od nje se zivi.Decko veze nema,posebno kad ga Miloje gurne na krilo,tek onda sledi smejurija,u derbiju smo imali igraca manje,sta sad dao jedan vazan gol i sada neka u—e 100 sansi i dobro je.K—c moj dobro kada izgubimo titulu kao lani a on neka u—e.Pozz.MKD

Reply
Verni barani окт 2, 2017 at 14:51

Josife….ne klapi

Reply
Verni barani окт 2, 2017 at 09:24

Sta s…s kokosaru…sve je ok kad se postizu golovi u kvalifik….a sad drvlje i kamenje…nemas ti pojma….Samo hrabro momci….

Reply

Leave a Comment