Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда се пласирала у 2. коло Континентал Купа!

Хокејаши Црвене звезде пласирали су се у 2. коло Континентал Купа пошто су и у трећем мечу остварили победу. Овога пута савладана је екипа Ирбис Скејта из Софије после продужетака са 5:4 (2:1, 1:1, 1:2, 1:0).

Црвено-бели су повели голом Николе Керезовића у 5. минуту, а Давид Сефич је на асистенцију Иље Олонова дуплирао предност у 15. минуту. Само неколико тренутака касније Ирбис је смањио на 2:1 преко Ивана Малињака.

Звезда је голом Немање Вучуревића у 32. минуту повећала вођство, а до краја друге трећине Бугари су искористили два играча више и смањили на 2:3 у 35. минуту.

На почетку одлучујућег периода у 43. минуту Ирбис је искористио још један пауер плеј преко Малињака, а потпуни преокрет у 45. минуту прави Алексеј Јотов. Утакмица је ушла у веома неизвесну завршницу, а црвено-бели користе пауер плеј и голом Вучуревића у 57. минуту стижу до изједначења и меч уводе у продужетак.

Велико славље и нову победу изабраницима Игора Кривошлика донео је Давид Сефич у 63. минуту на асистенцију Роберта Сабадоша и Павла Подунавца.

Црвена звезда се пласирала у друго коло Континентал Купа у коме ће играти у групи Ц против ДВТК Јегешмедвек Мишколца из Мађарске, Короне Брашов из Румуније и Ћури Урдин Сан Себастијана из Шпаније. Утакмице ће се играти у Брашову у Румунији од 20-22. октобра.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ИРБИС СКЕЈТ 5:4 (2:1, 1:1, 1:2, 1:0)

Београд – Ледена дворана Пионир. Судије: Симон Лега, Виестурс Левалдс, Дарко Поповић. Казне: Црвена звезда 16 минута, Ирбис 10 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Козак, У. Новаковић (1ас), Подунавац (1ас), Вучуревић 2 (1ас), Сефич 2, Олонов (2ас), Анић, Сабадош (1ас), Керезовић 1, Бркушанин (1ас), Бучкин, Пајевић, Леонов, П. Новаковић, Ђумић, Даниел, Стојсављевић, Бјелогрлић, Цвик, Вукичевић. Тренер: Игор Кривошлик.

ИРБИС: Димитров, Николов, Петрас, Орлов (1ас), Турин (2ас), Мухачев, Јотов 1 (1ас), Симо, Перминов (1ас), Малињак 2, Бустин 1 (1ас), Дусицка (2ас), Василев, Божанов, Полизоев, Атанасов, Бојађиев, Цветанов, Гјуров, Бачваров, Гачев, Христов. Тренер: Цветан Михајлов.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan окт 1, 2017 at 23:09

Bravo momci,sve čestitke.Idemo dalje u nove uspehe.

Reply

Leave a Comment