Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Боаћи предводи Гану, Аџић и Радоњић у младој репрезентацији, Јовељић предводи квинтет омладинаца

У предстојећој репрезентативној паузи Црвена звезда ће имати девет репрезентативаца, пет у омладинској репрезентацији.

Гелор Канга није уврштен на списак селектора Габона, Хозе Антонија Камача. Срђан Бабић овог пута пропушта окупљање у младој репрезентацији Србије.

Ричмонд Боаћи ће предводити репрезентацију Гане на путу да се домогне четвртог првенства света у низу. Осим Боаћија, Гани ће бити потребно и спортске среће.

Гана има четири бода минуса у односу на првопласирани Египат. А 5.коло могло би да одлучи путника у Русију. Гана путује у Кампалу, на дуел против Уганде, а сутрадан Египат дочекује Конго, без икаквих шанси за пласман.

Уколико Гана тријумфује, а Египат не, у последњем колу у Акри одлучиваће ко ће бити један од пет представника Африке у Русији.

Филип Стојковић и Црна Гора играће одлучујуће дуеле за пласман у бараж, доигравање за СП у Русији.

Црној Гори ће бити потребна, као и Гани, доза спортсле среће. У првом мечу играју против Пољске у Варшави, а затим у Подгорици у директном дуелу против Данске одлучују о пласману.

Лука Аџић и Немања Радоњић налазе се на списку селектора младе репрезентације Горана Ђоровића за дуеле против Македоније у Скопљу и Русије у Новом Саду. На списку нема Срђана Бабића.

Након премијерне победе против Гибралтара (4:0) на старту квалификација за Европско првенство у Италији, младу репрезентацију Србије очекују дуели са БЈР Македонијом, 6. октобра (15,00) у Скопљу, и четири дана касније у Новом Саду (18,00) када ће нам ривал бити Русија.

Млади репрезентативци су се окупили данас у хотелу „Президент“ у Новом Саду.

Дејан Јовељић, Лука Илић, Вељко Николић, Југ Станојев и Алекса Терзић налазе се на списку селектора омладинске репрезентације Србије, Милоша Велебита.

Једна од генерација која много обећава у српском фудбалу, играчи рођени 1999. године, почиње свој пут ка европским висинама, а прва станица биће Република Ирска где се од 4. до 10. октобра одржава први круг квалификација за пласман на Европско првенство које се идуће године игра у Финској.

Србија се налази у групи са Кипром, Азербејџаном и домаћином Републиком Ирском. Најталентованији омладинци су прошли филтер многих провера, а недавне добре партије и тријумф на традиционалном турниру “Стеван Ћеле Вилотић” обећавају и добре вести из Ирске.

Пласман у други круг квалификација обезбедиће две најбоље пласиране селекције.

Распоред утакмица:

Србија-Кипар 4.10.2017.
Србија-Азербејџан 7.10.2017.
Србија-Република Ирска 10.10.2017.

Повезане вести

2 comments

albaker окт 3, 2017 at 11:39

ДОБРО ДАН МОЈЕ ЉУДЕ ЧАКАКА СРБИЈЕ

ОБАВЈЕШТЕЊЕ КАКО И ДОБИО КРЕДИТ ЗА КУПОВАЊЕ КУЋЕ ИЗ РЕАЛНОГ И ГЕНЕРАЛНОГ КРЕДИТНОГ ДРУШТВА ОБАВЕШТАВАНИ ЗА Кредитну фирму Албакер. Ја сам врло срећан данас и бог БЛЕСС ЈОСЕ ЛУИС ЛОАН ЦОМПАНИ.
,
Зовем се Абдуллах Ја сам из града Топола и тражио сам праву кредитну компанију у посљедњих 5 мјесеци да купим кућу
све што имам је била гомила превара које су ме учиниле да им верујем и на крају
од дана, узели су мој новац без свега што су дали за узврат
моја нада је изгубљена, збуњена и фрустрирана, никад нисам желео да имам било какве везе са кредитним компанијама на интернету, па сам отишао да позајмим нешто новца од
пријатељу, рекао сам јој све што се десило и рекла је да ми може помоћи
она познаје кредитну компанију која ми може помоћи са било којим износом кредита
потребан од мене са врло ниском каматом од 2%, која је управо добила
зајам од њих, упутила ме је како да се пријавим за кредит, јесам
баш као што ми је рекла, пријавила сам се с њима на е-пошту: (албакерлоанфирм@гмаил.цом) никада нисам веровао, али сам покушао и мој
највеће изненађење добио сам зајам у року од 24 сата, нисам могао да верујем,
Опет сам срећан и богат и захваљујем Богу на таквом кредиту
овакве компаније и даље постоје на овим превара по свим местима,
молим вас саветујем све оне који имају потребу за зајмом
(албакерлоанфирм@гмаил.цом) никад те неће успјети, и
ваш живот ће се мијењати као и мој. Данас се брзо контактирајте (албакерлоанфирм@гмаил.цом) и добијете кредит од њих, Бог благослови кредитну фирму Албакер-а за њихову понуду за праву понуду.
 Уверите се да контактирате Албакер кредитну компанију за ваш кредит јер сам успешно добио кредит од ове компаније без стреса.

Reply
maxmasina111 окт 2, 2017 at 16:56

Kanga je valjda zbog povrede otkazao to okupljanje sa reprezentacijom. A i bolje za nas, jer ce se odmoriti i biti spreman za nastavak sezone. Videli smo juce u Krusevcu na sta licimo bez njega.

Reply

Leave a Comment