Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Радује ме што опет нисмо примили гол, али не оптерећујемо се тиме

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је победа против Војводине била заслужена.

— Мислим да смо заслужено победили. Могли смо и у првом делу да решимо утакмицу, знали смо да је Војводина добра екипа која има доста позитивних резултата. Из тог разлога, јер су склоп појединаца који знају да вам направе проблем, требало је да искористимо шансе још у првом делу, али то се није десило. Ипак, мислим да је победа заслужена, идемо даље и окрећемо се наредном противнику — рекао је Милојевић после утакмице.

Списак повређених играча се полако увећава, а важне утакмице тек следе.

— Имамо мали проблем са Борјаном, видећемо. Појавио се и проблем са Кахриманом. Морам да честитам Супићу који је добро одрадио свој посао, више пута сам истицао да верујем у све своје играче. Родић се пожалио на задњу ложу, у овом тренутку је јако рано за процене. Мора да прође неко време како бисмо установили величину повреде. Видећемо ко ће путовати у Немачку.

Црвена звезда ће у Немачку отпутовати у доброј форми. Низ добрих резултата је иза ње, али и победе без примљеног гола.

— Радује ме што опет нисмо примили гол, али не оптерећујемо се тиме. Сматрам да одбрана почиње од напада, и ово је колективан успех. Када победите без примљеног гола, то доста значи на пољу самопоуздања — истиче Милојевић.

Повезане вести

2 comments

milos rankovic сеп 24, 2017 at 22:07

OVO JE BILO BAS RUTINSKI MI SMO PUNI SAMOPOUZDANJA KELN MOZEMO DA DOBIJEMO SIGURNO LETALEK DANAS ODLICAN SAVIC PERFEKTAN KANGA KAD HOCE MOZE DA BUDE FENOMEN SRNIC MALO PADA RADONJIC SAMO MALO KONCENTRACIJE MOZE DA DA GOL KAD HOCE TRENER CISTA DESETKA JEL VIDIS GLUPI BOZOVICU KAKO SE VODI EKIPA MILOJEVIC JE ZA TEBE MURINJO

Reply
Hadži Dragan сеп 24, 2017 at 21:06

Bravo Miloje,bravo kralju.Na zimu dovesti levog beka,jer je Anđelković neupotrebljiv,a Rodić lako povredljiv.

Reply

Leave a Comment