Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Алимпијевић: Подржите овај млади тим (ВИДЕО)

Тренер КК Црвена звезда мтс Душан Алимпијевић говорио је уочи турнира на Криту који се одржава од петка 22.09 до недеље 24.09.2017. године. Алимпијевић је анализирао урађено у припремном периоду и послао поруку навијачима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након одрађеног припремног периода у Београду упутили су се на Крит где ће наступати на елитном турниру и на тај начин направити последњу проверу пред почетак сезоне. Поред Црвене звезде, учесници турнира су и гиганти Евролигаши Олимпијакос и Макаби, као и Уникс из Казања који је протекле сезоне наступао у најелитнијем европском такмичењу. Црвено-бели ће први меч на турниру одиграти у петак од 19 часова и 30 минута против Олимпијакоса уз директан пренос на Спорт Клубу.

То ће бити најјача провера за црвено-беле који су у припремном периоду до сада савладали све ривале. Последњи меч против Локомотиве Кубањ и сигурна победа улила је додатан оптимизам у нови млади тим Црвене звезде. Како је тренер Душан Алимпијевић истакао у разговору за КК ЦЗ ТВ, Звезда ће бити ослабљена јер на турниру неће наступати капитен Бранко Лазић и Перо Антић, али да ће упркос томе меч бити веома значајан поготов за младе играче који нису имали прилику да се сусретну са евролигашким ривалима.

Комплетан разговор са шефом стручног штаба црвено-белих можете погледати на званичном yоутубе каналу КК Црвена звезда мтс:

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja сеп 23, 2017 at 18:44

Koji mladi tim? Bjelica, Antić, Lazić, Feldin, Kešelj, Ročesti, pa zatim „tinejdžeri“ od 24 godina poput tandema JJ, o čemu ovaj gospodin priča. Juče se videlo koliko je bio nesrećan izbor na pojedinim mestima, potpuno nekompatibilna ekipa sa lošim domaćim igračima (prošle sezone su oni dominirali). Bez petice i dobrog šutera mi nemamo šta da tražimo u Evroligi, a Cedevita je veliki favorit zbog očuvanja domaćih igrača sa još boljim strancima, a i Musa postaje ozbiljna igračina. Mi još čekamo „eksploziju“ Dangubića koji je nekoliko godina stariji od pomenutog Bosanca. Povrh svega vodi nas praktično amater na klupi. Bojim se da posle dva poraza na domaćem terenu interes publike počne da jenjava, budući da se očekuju, ne znam po kom osnovu, dupke pune Arene koje bi finansijsko stanje poboljšali. I čemu želja da se osvoji Aba kad nemamo kvalitet niti novca za Evroligu, to će mi ostati večita misterija.

Reply
milos rankovic сеп 23, 2017 at 11:29

MI PRICAMO PRICE A VIDI SE IZ AVIONA DA OVA EKIPA NEMA NI ISKUSTVA NI ZNANJA MI NEMAMO PETICU NEMAMO SUTERA DOSAO FELDIN SUT IZ IGRE DVA OD DVANEST PLEJ CE BITI OK CETVORKA OK DVOJKA LAZIC I DOBRIC I TO JE OK AL LJUDI BEZ CENTRA STA DA IGRAMO KO DA BOGODI TROJKU NAMA FALI DVA IGRACA SUTER I CENTAR A TO SRPLJENJE PA SEZONA POCINJE MI OD CEDEVITE NISMO BOLJI GROBARI NISU LOSIJI OD NAS MORNAR DOBRA EKIPA BUDUCNOST ISTO I NA KRALJU EVRO LIGA DA SE MANEMO TOGA MI SANSE NEMAMO VIDELO SE SINOC DA JE OLIMPIJAKOS HTEO MOGLO JE BITI TRIDESET RAZLIKE TRENER BICE NESTO OD NJEGA POMOCNI TRENERI NE DA GLEDAJU NAVIJACE KAKO NAVIJAJU NEGO DA POMAZU PRVOM TRENERU NISAM VIDEO DA JE NEKO USTAO I REKAO PRVOM TRENERU NESTO

Reply

Leave a Comment