Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КК Црвена звезда и NIKE спектакуларно представили нови дрес!

Црвена звезда и Nike представили нови дрес

КК Црвена звезда мтс и најјачи произвођач спортске опреме, бренд Nike организовали су до сада невиђен спектакл на овим просторима. На Звездиним теренима на Малом Калемегдану премијерно је промовисан нови дрес за сезону 2017/2018.

КК Црвена звезда мтс и Nike режирали су до сада невиђен спектакл на овим просторима. У присуству првотимаца, стручног штаба и менаџмента клуба, власници сезонских улазница за утакмице црвено-белих у сезони 2017/2018 имали су прилику да виде фантастично дизајниран Nike дрес који ће представљати Звездине униформе у борби на три фронта.

Догађај је био заказан за 20 часова, али већ нешто након 19 сати трибине су почеле да се попуњавају. Власници сезонских карата су искористили само једну у низу привилегија које их очекују ове сезоне и почели да попуњавају трибине Звездиних терена на Малом Калемегдану. Већ по уласку чекало их је прво изненађење јер је на зидинама Калемегдана пројектор ’’бацао’’ слику филма где су доминирали мотиви нових партнера КК Црвена звезда мтс и најпознатијег произвођача спортске опреме бренда Nike.

Навијачи су имали прилику да уживају у кадровима из претходних сезона, подсете се шампионских момената и све то у ишчекивању да Звездини првотимци и стручни штаб пристигну из дворане ’’Александар Николић’’ где су имали вечерњи тренинг. Мало по мало, слагалица се спајала, пристизали су како и доликује прво они најмлађи, а потом и остали. Стручни штаб и Звездин први тим заузели су своје позиције у жељи да виде своје нове униформе, а тензија у гледалишту је расла јер се на средини терена у мраку тек назирао нови дрес КК Црвена звезда мтс за сезону 2017/2018.

Као један од најискуснијих чланова Црвене звезде Марко Кешељ је први изашао на терен, а потом и сви његови саиграчи изузев оправдано одсутног капитена Бранка Лазића. Ређали су се аплаузи и овације, а на зидинама Малог Калемегдана излазиле су делови слагалице на којим су биле слике Звездиних првотимаца. Када је нови спортски директор КК Црвена звезда мтс Небојша Илић изашао на терен, атмосфера је доживела врхунац, а Звездина слагалица комплетирана. Све је било спремно за догађај вечери.

Светло је потпуно пригошено, а 3Д анимација приказивала је у потпуном мраку контуре терена и Звездин грб у ритму музике. Како се музичка секвенца прибрижавала крају, узбуђење је достизало врхунац – светло је пало на Звездин дрес и аплауз је ођекивао Малим Калемегданом. Специјално дизаjнирани Nike дрес за наредну сезону је угледао светло и најавио поход у нову етапу и нове победе. Представљене су гарнитуре дресова које ће играчи носити на домаћем терену и гостовањима широм Европе. Дресови садрже традиционалне мотиве, односно вертикалне црвено-беле пруге, као и трећи дрес који представља нешто сасвим ново.

Одушевљење навијача и затечена лица говорила су више од било којих речи јер је до сада овако нешто било резервисано за НБА паркете. Баш као и овај вид дизајна дреса који је Нике избацио у сам врх прозивођача светске опреме. Поред НБА тимова, најуспешнији Евролигаши као што су ЦСКА, Фенербахче, Барселона, Олимпијакос, Макаби… са десне стране имају чувени и препознатљив амблем бренда Nike.

Целокупни догађај је својим наступом обележила ТХЦ ЛА Фамилија.

Звезда је и на овом пољу ушла у породицу најбољих европских тимова где својом традицијом, радом и резултатима свакако припада. Звезда и Nike су природан спој!

Повезане вести

Leave a Comment