Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Црвена звезда шампион Србије на кружним стазама!

АКСК Црвена звезда је нови шампион државе на кружним стазама за 2017. годину!

После 1988. године када смо последњи пут били шампиони и након прошле године када је клуб поново активиран и у својој повратничкој сезони освојио вицешампионску тилулу, Црвена звезда је ове године заслужено дошла до титуле првака државе.

Велике заслуге за успех припадају људима који воде клуб и који су направили одличан одабир такмичара за већ поменути успех, баш као и самим такмичарима који су директно на стази кроз велике борбе допринели да Звезда дође до титуле.

Последња овогодишња ауто трка на кружним стазама одржана је на стази Берановц поред Краљева.

У класи 1 (мали Н) Лазаревић Никола није имао среће да се домогне титуле шампиона иако је победио у првој, а трећи завршио другу трку, јер је после прве трке дисфалификован (на мерењу био лакши 4 кг), па је остао жал за титулом. Показао је изузетан таленат који је пренео из картинга. За утеху, он је у категорији јуниора постао вицешампион. Изузетно је млад и пред њим је тек време доказивања.

У класи 2 (хибрид) Давидовски Виктор је победом у првој и другим местом у другој трци само потврдио освајање титуле шампиона.

У класи 3 Филиповић Драган је са две победе у последњем тркачком викенду успео да преотме прво место конкурентима и такође заузме прво место у генералном пласману.

У класи 9 (СП) Тошић Александар је пропустио већи део шампионата због инцидента у првој трци, али се зато посветио клубу и допринео да Звезда буде шампион државе.

Возачи који су такође учествовали у освајању шампионске титуле су и Тошић Часлав у класи 2 који је на крају заузео треће место у генералном пласману, Цветић Бранислав у класи 2, Деретић Мирко у класи 3.

АКСК Црвена звезда се свим такмичерима захваљује на великом доприносу и верује у још успешнију следећу сезону, са још више појединачних титула!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Goran сеп 19, 2017 at 18:36

Sve cestitke i bravo! Ovim trofejem smo premasili cifru od 650 Seniorskih ekipnih trofeja koje je osvojilo nase SD jedno od vodeca 4 u svetu uz Real,Barselonu i Lacio…

Reply

Leave a Comment