Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

„Донирај, доминирај“ и дођи на Црвена звезда – Локомотива

КК Црвена звезда мтс обавештава све власнике нових сезонских улазница и учеснике акције „Донирај и доминирај“ да ће за њих бити слободан улаз на утакмицу Црвена звезда мтс – Локомотива Кубањ која се игра у суботу од 18 сати у Београду.

КК Црвена звезда мтс у суботу састаће се са екипом „Локомотиве“ из Краснодара.

Меч ће се играти у дворани „Александар Николић“ а за ову прилику, пред одлазак екипе на турнир на Криту (Олимпијакос, Макаби, УНИЦС), КК Црвена звезда мтс обавештава све власнике сезонских улазница и учеснике у акцији „Донирај и доминирај“ , да ће за њих, улаз на за утакмицу са Локомотивом слободан.

Овим, КК Црвена звезда мтс жели да се захвали свима који су на више начина показали да верују у то што ради клуб, о чему говори и податак о броју продатих сезонских карата у предсезони, али и средства која људи који воле Црвену звезду самоиницијативно прикупљају већ месецима кроз акцију „Донирај и доминирај“.

Зато КК Црвена звезда мтс и на овај начин жели да им се захвали.

Утакмица Црвена звезда мтс – Локомотива Краснодар игра се у суботу од 18 часова у дворани „Александар Николић“,а о начину уласка на ову утакмицу власника сезонских улазница и учесника акције „Донирај и доминирај“ клуб ће информисати све заинтересоване, кроз све клупске дигиталне платформе у петак.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment