Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

Нова провера у Бугарској, пораз од Монтане

Црвена звезда је у склопу припрема одиграла и други пријатељски меч у Бугарској против екипе Монтане, и забележила други пораз након још једне неизвесне завршнице – 78:72 (8:14, 24:14, 26:25, 20:19).

Црвено-беле девојке одиграле су још једну неизвесну утакмицу у склопу припрема за наредну сезону против вицешампиона Бугарске и учесника Ф4 WABA лиге, Монтане 2003.

После доброг издања на старту меча изабраница Драгана Вуковића, посебно у нападу, резултат на полувремену је био 32:28 у корист Монтане. У трећој четвртини видели смо јак темпо и најефикаснији период меча.

Црвено-беле су ушле у нову неизвесну завршницу и после велике драме изгубиле од кошаркашица Монтане. Као и у првој утакмици екипа из Бугарске је имала више среће и концентрације у завршном делу сусрета.

Тренер кошаркашица Црвене звезде Драган Вуковић задовољан је приказаном игром његовог тима на две утакмице у Бугарској, али и нивоом кошарке које су обе екипе показале.

Захвалио бих се екипи Монтане, чији је тренер такође и селектор женске сениорске репрезентације Бугарске. За њих наступа шест репрезентативки и две интернационалке, они су веома добра екипа. Хвала им на гостопримству које су нам указали, али и на две квалитетне утакмице.

Звездине девојке у склопу припремног периода очекује још једна јака провера. Црвено-беле даме ће крајем месеца бити део турнира у Бањалуци.

Повезане вести

Leave a Comment