Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Рикардињо: Могу много више

Атрактивни голови обележили су Звездину победу од 2:0 над Јавором у Ивањици. Свој први погодак на званичном мечу у црвено-белом дресу постигао је Рикардињо.

Веома сам срећан због данашње утакмице, и победа и гол дошли су у веома важном тренутку. Можда се чини да смо рутински тријумфовали данас, али на терену је то изгледало другачије. Јавор је доста био фокусиран на одбрану, а такође сам терен је нешто мањих димензија тако да нам је требало времена да се навикнемо. Драго ми је да је све на крају испало најбоље по нас — рекао је Рикардињо.

Након поготка у пријатељском мечу против Рада, Звездин крилни нападач данас је постигао фантастичан гол са преко 20 метара.

Много ми значи погодак, заиста је леп, али ја могу много више од овога. Разговарао сам и са тренером, заиста имам огромну подршку од њега и он ми је такође рекао да од мене тек очекује добре партије и голове. Корак по корак стичем све више самопоуздања и то се види на терену. Саиграчи у свлачионици ми такође много помажу, а сигуран сам да ће после ове утакмице све бити много лакше.

Рикардињо очекује да његова екипа настави успешан низ у домаћем шампионату.

Првенац у Звездином дресу посвећујем својој породици, супруга и ћерка су увек уз мене, пружају ми огромну подршку и очекују од мене још боље партије. Морам да истакнем да ми је у овом тренутку најбитније да је моја екипа освојила три бода и да смо наставили победом пут ка титули у домаћем шампионату — поручио је Рикардињо.

Повезане вести

6 comments

Србин са Космета сеп 10, 2017 at 16:38

По мом мишљењу Рикардињу више одговара средина терена,чини ми се да ту може више да пружи.
Био сам скептичан,али изгледа да ће се уклопити мало спорије од осталих.

Reply
oknarb сеп 10, 2017 at 14:24

може ли неко да оцијени играчке вриједности вукановића за којег смо били заинтересовани у децембру ,а који није желио доћи јер није хтјео бити на клупи као и ивановића из спартака суботице .изузев њих двојице не видим неког као могуће појачање у идући прелазни рок

Reply
josif сеп 11, 2017 at 08:23

Jel ti gledas malo utakmice ili se bavis volonterski skautingom.Smaras vise covece.Ima koje placen za to,koce tebi sada ocenjivati Vukanovice i ostale.Pozz.MKD

Reply
Nesa CZ сеп 10, 2017 at 14:02

Rikardinjo ti znas da igras fudbal i to veoma dobro…

Reply
kovje сеп 10, 2017 at 12:30

majstore samo polako i sigurno ,vidi se da imas fudbal u malom prstu bices ti nas oslonac

Reply
milos rankovic сеп 10, 2017 at 10:20

SVAKO KOJE IGRAO FUDBAL ILI PRATI ZNA DA OVAJ IGRAC MOZE PUNO IMA POKRET DRIBLING SUT ZNA DA UBACI LOPTU U PROSTOR BORI SE I VIDI SE DAMU JE STALO BICE TEK ON DOBAR SRECNO MOMCE I POLAKO

Reply

Leave a Comment