Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

Убедљив пораз ватерполиста у другом мечу у Херцег Новом

Ватерполисти Црвене звезде убедљиво су поражени од сплитског Јадрана – 5:15, у другом мечу припремног турнира у Херцег Новом. Пет играча се уписало у стрелце.

Друга провера у Херцег Новом није била узбудљива као на отварању турнира на чувеном „Шкверу“ у Градској луци Херцег Нови. Сплићани су у другој четвртини решили питање победника, коју су добили са 6:0, а до краја сусрета додатно повећали предност. На крају, Јадран је славио убедљиву победу, 15:5.

Асановић и Танкосић су раније морали да заврше меч због три фаула. Стрелци за Црвену звезду били су Стојановић, Бурсаћ, Шуберић, Његован и Николов.

У последњем мечу турнира, црвено-бели сутра играју против мађарског Мишколца.

Јадран Сплит – Црвена звезда 15:5 (2:1, 6:0, 3:1, 4:3)

Херцег Нови, базен „Шквер“.

ЈАДРАН: Анић, Маринић-Крагић, Крапић 1, Антонијевић 3, Пејковић 1, Пауер 1, Мареља 1, Вишковић 1, Милардовић 1, Шетка 4, Буздовачић 2, Струјић. Тренер: Иван Арсић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић, Јовић, Бурсаћ 1, Шуберић 1, Илић, Његован 1, Ковачевић, Николов 1, Танасковић, Стојановић 1, Асановић, Тодоровски, Михајловић. Тренер: Дејан Савић

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 9, 2017 at 13:49

Zao mi je sto su vaterpolisti Crvene Zvezde izgubili od Jadrana iz Herceg Novog ali isto tako mislim da se macehinski odnosi Beograd prema vaterpolistima Crvene Zvezde sto ne smije da se desava trebalo bi da ima svoj bazen VK Crvena Zvezda jer su vaterpolisti Crvene Zvezde podarili radost citavoj Srbiji kad su pokorili citavu Evropu 1 juna 2013 godine jos je bilo sto su Hrvati izgubili od tadasnjeg tima VK Crvena Zvezda ,VK Crvena Zvezda mora da ima svoj bazen gradu Beogradu i drzavo Srbijo

Reply

Leave a Comment