Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

Црвено-бели победили Борац

Кошаркаши Црвене звезде мтс славили у још једној провери пред старт новe сезоне.

Кошаркаши Црвене звезде мтс забележили су нову победу у припремном периоду, пошто су у среду у тренинг утакмици савладали чачански Борац 81-56 (16-18, 21-18, 21-11, 23-9).

У утакмици „затвореног типа” која је одиграна у дворани „Александар Николић“ без присуства публике најефикаснији код црвено-белих био је Матиас Лесор са 20 постигнутих поена.

Тренер Душан Алимпијевић искористио је и овај меч да испроба више тактичких варијанти, али и укаже шансу свим играчима, након изузетно јаке провера са руским Зенитом. У овом мечу због лакших повреда нису играли Добрић и Лазаревић.

КК Црвена звезда мтс: Марко Кешељ 6, Никола Радичевић 5 + 11 ас, Немања Дангубић 12, Дејан Давидовац 2, Драган Апић 2, Алекса Раданов 2 , Џејмс Фелдин 10, Стефан Јанковић 11+ 5ск, Никола Јовановић 3, Матиас Лесор 20+5 ск, Милко Бјелица 6.

У наредној провери црвено-бели се састају са турским прволигашем Јесилгиресуном.

Повезане вести

9 comments

kovje сеп 8, 2017 at 21:27

PERO CINI MI SE DA OVAJ MALI JANKOVIC ODLICNO SE UKLAPA GLEDAJUCI OVE DVIJE UTAKMICE ZATO KAZEM NE TREBA ZURITI S CENTROM ALI NISAM MISLIO DA BAS NE TREBA ZURITI NADAM SE DO KRAJA MJESECA DA CEMO SE I TU KOMPLETIRATI

Reply
kovje сеп 8, 2017 at 21:14

konacno -TEJLOR ROCESTI JE NOVI PLEJ ZVEZDE

Reply
Pera сеп 8, 2017 at 21:21

Jesmo li sada zadovoljni skinuto breme sa ramena. Rekli smo polako i sve će biti u redu. Zvezda ozbiljan evroligaški klub. To svi priželjkujemo. Sada napad na sezonske karte i pune hale da se i mi kao navijači dokažemo i pokažemo. Rekao si da ne treba žuriti sa centrom pa neka ti bude za neki dan ha, ha, ha.

Reply
kovje сеп 8, 2017 at 19:46

pero jeli jos uvijek rano da se dovede plej?

Reply
kovje сеп 7, 2017 at 10:09

mozda ne treba zuriti s centrom ali stvarno je krajnje vrijeme da se dovede plej

Reply
josif сеп 7, 2017 at 09:34

Plej?,Radicevic,Radanov-Dobric,Feldin,Lazic-Dangubic,Keshelj-Jankovic,Bjelica-Centar?Lesort,Jovanovic.Mislim daje vreme dase kec i petica dovedu,takodje mislim da je velika glupost sto smo otkazali ucesce na Aba super-kupu jer Zvezda treba kao prvak da osvoji i taj trofej.Pozz.MKD

Reply
Goran сеп 8, 2017 at 17:10

Bravo druze to za ABA Kup sam i ja rekao,pa gde ces bolje provere pred pocetak sezone nego u ABA Kupu jer ce tu igrati svi najjaci koji ce nam biti protivnici u ABA Ligi Cedevita,Buducnost,Partizan,Mornar,Cibona.Mega gde ces bolje provere pred sezonu i jos imas sansu da osvojis trofej koji nemas a ne prjateljske utakmice protiv Vrsca,Borca itd…

Reply
Pera сеп 8, 2017 at 18:58

Greška prijatelju. Ovaj tim se projektuje da ove protivnike dobije sigurno te u periodu kada se igra taj kup on mora da igra na višem nivou nego što su pomenuti klubovi uz dužno poštovanje. Mi sve znamo a najbolje se razumemo u tudji posao. Pustimo mi stručni štab da rešava probleme i da se bavi svojim poslom a mi, mi u hale i da damo podršku timu koji je na početku i treba vremena da se uigra ja ne sumnjam da će to biti na zavidnom nivou i da ćemo mi i ove i narednih sezona imati samo divljenje prema momcima koji nas predstavljaju. Strpimo se malo i dajmo podršku ovom stručnom štabu da radi kvalitetno i da nas obraduje.

Reply
Србин са Космета сеп 6, 2017 at 22:56

Биће у реду онда када буде требало!
Верујемо у Вас!

Reply

Leave a Comment