Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дејан Јовељић прикључен првом тиму

Дејан Јовељић

Фудбалери Црвене звезде су у уторак одрадили тренинг у преподневним часовима по пријатном времену за тренирање.

На тренинигу првотимаца нашло се и једно ново лице. Одлуком стручног штаба, убудуће ће са првим тимом тренирати и омладинац Дејан Јовељић.

Одласком Вање Вучићевића на позајмицу у Борац из Чачка, остало је упражњено место у нападу Црвене звезде. Поред Ричмонда Боаћија и Александра Пешића, од данас се као нападач налази и Дејан Јовељић за кога је процењено да заслужује да буде део првог тима.

Дејан Јовељић је на сјајан начин отворио првенство у Омладинској лиги. У прве две утакмице, Јовељић је успео да забележи два хет-трика и постигне шест голова. Као члан првог тима, Дејан ће равноправно конкурисати за место на терену уз своје старије саиграче.

Повезане вести

7 comments

Goran сеп 6, 2017 at 19:19

Vec je postigao 8 golova za omladince u 5 kola i nekoliko za reprezentaciju,jos u prvom timu staviti ga nek postigne bar toliko i za reprezentaciju njegova generacija isto toliko jedno 25-30 golova u sezoni a tek napunio 18g i ko hoce neka pljune 10ak milki i nek’ ga vodi ako nece nek cekaju za godinu dve da ga kupe za jedno 15ak milki taman da nam izbrise dug 🙂

Reply
MarkoSi сеп 6, 2017 at 09:52

Evropa je puna sjajnih primera na koje bi Zvezda mogla da se ugleda po pitanju forsiranja svojih klinaca. Najbliži je Dinamo iz Zagreba (ali samo po pitanju forsiranja i unosne prodaje klinaca, ne po pitanju politike kluba koja je generalno loša), potom Porto, Sevilja i najsvežiji Monako (Mbape je samo godinu dana stariji od Joveljića).

Reply
maveerikk79 сеп 5, 2017 at 17:18

Pre bih rekao da je ovo odluka nekog drugog, a ne strucnog staba 🙂 Samo da i njega ne uvalja za sicu i pre vremena kao bracu Ilic i ostale ranije. Dok neki drugi prodaju strance za 4-5 mil. Sti se tice Jovelje, kad je vec prebacen, morace dobijati minute. U suprotnom, bolje da je ostao u omladincima, jer u njegovim godinama najbolje se napreduje na utakmicama.

Reply
Hadži Dragan сеп 5, 2017 at 18:07

Propade mu godinu ukoliko minute ne bude dobijao.Tačno tako.

Reply
LA[K]I сеп 5, 2017 at 21:01

Aj bracu Ilic i nekako da prezalimo posto momci nisu igrali u A timu nikako, ali Luka Jovic standardan prvotimac, a otisao za neku sicu. Tu me i dana danas dusa boli jer je decko bio veliki talenat i od njega smo mogli bar 10.000.000 da uzmemo.

Reply
Србин са Космета сеп 5, 2017 at 23:11

Зна Милоје свој посао!
Надамо се сви да ће Јовељић добијати шансу!
Старији навијачи се сећају како су некада са 17 година дебитовали Пижон,браћа Ђуровски,Милосављевић,Горачинов,Станковић,Огњеновић…

Reply
LA[K]I сеп 5, 2017 at 16:51

Odlicna odluka strucnog staba. Oni koji pokazuju najveci talenat moraju da budu forsirani, kao sto je to dugo godina radio Partizan i napravi ozbiljne poslove sa tim igracima, a da ne pricam o zagrebackom Dinamu koliko je desetine miliona zaradio od talentovanih igraca. Joveljic treba da dobije minutazu bar koliko ima i Luka Adzic, a ako se pokaze treba da postane i prvotimac. Takodje treba i Vucicevica i Romanica ispratiti u Borcu i videti da li tu ima materijala za nesto ozbiljnije, a ja sam siguran da ima. Prethodna generacija omladinaca otisla je za sitne pare (sem Grujica). Ovu ne smemo lako da ispustimo!

Reply

Leave a Comment