Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда у ОШ ’’Свети Сава’’ на радост ђака

Делегација КК Црвена звезда мтс улепшала је основцима почетак школске године и том приликом поделила пакетиће из званичног Фан Сторе-а који су садржали школски прибор и 1000 ужина које је обезбедила Звезда са својим партнером ’’ИДЕА’’.

КК Црвена звезда мтс наставио је са друштвено одговорним акцијама. Акценат је као и увек на оним најмлађима па је у складу са тим Звездина делегација посетила је основну школу ’’Свети Сава’’ и заједно са партнером ’’ИДЕА’’ организовала јавни час физичког васпитања.

Циљ је био јасан, промоција спорта и истицања важности да се деца већ од најмлађег узраста укључе у спортске активности и стварају здраве животне навике. Први тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић и кондициони тренер Александар Јованчевић, преузели су на један дан улогу професора и одржали јавни час физичког васпитања на опште одушевљење малих школараца.

Ђаци су имали прилику да уче и тренирају са шампионима па су тако професорску улогу преузели и Звездини првотимци Милко Бјелица, Алекса Раданов и Петар Ракићевић који су се подсетили часова физичког где се, како и сами кажу, играо озбиљан баскет. Бјелица је ђацима показао леви и десни двокорак, Раданов је био задужен за додавања, док је Ракићевић имао улогу да ђацима покаже правилан дриблинг.

Драгоцено искуство и знање није било све што су основци добили од овог дружења. Ђацима су подељени пакетићи из званичног Звездиног „Fan Store“-а који су садржали сав неопходан школски прибор брендиран у боје Црвене звезде. Такође, Црвена звезда и њен партнер ’’ИДЕА’’ обезбедили су 1000 ужина, а свим учесницима јавног часа физичког васпитања подељене су медаље и захвалнице које су потписивали Звездини првотимци.

Више од стотину малишана имало је прилику да учи и стиче спортске навике од истинских шампиона. Верујемо да ће им то бити само подстрек за будућност, да ће стечено знање наставити да надограђују и наставити да спорту и кошарци приступају са истом страшћу коју су показали на часу физичког са Звездиним тренерима и првотимцима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment