Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Алимпијевић: Децо, бавите се спортом

Први тренер КК Црвена Звезда мтс Душан Алимпијевић предводио је део екипе и стручни штаб на јавном часу физичког који је у сарадњи са ‘’ИДЕА’’ организован у ОШ ‘’Свети Сава’’.

Први тренер КК Црвена звезда мтс Душан Алимпијевић предводио је у петак део екипе и стручног штаба клуба на отвореном јавном часу физичког васпитања, који је у срадањи са компанијом „ИДЕА“ организован у београдској основној школи „Свети Сава“.

Циљ ове посете и доласка бројне делегације црвено-белих била је промоција основних животних вредности: здравог начина живота, здраве исхране и бављења спортом. Том приликом школарцима су подељени и пакетићи из званичног Звездиног „Fan Store“-а који су садржали сав неопходан школски прибор брендиран у боје Црвене звезде. Такође, младим школарцима је подељено и 1000 ужина које је обезбедила Црвена звезда у сарадњи са партнером ‘’ИДЕА’’.

У име КК Црвена звезда мтс пред бројном децом, јер посете црвено-белих увек изазивају огромно интересовање, били су првотимци Милко Бјелица, Петар Ракићевић и Алекса Раданов, док је у име стручног штаба осим првог тренера Алимпијевића, био присутан и кондициони тренер црвено-белих и некадашњи „олимпијац“ Александар Јованчевић.

Првотимци Црвене звезде мтс су на практичном примеру демонстрирали основне кошаркашке вежбе, док је Александар Јованчевић као врхунски професионалац у свом послу свој „сет“ вежби прилагодјен најмладјима демонстрирао у великом дворишту познате београдске основне школе.

Коначно, у име КК Црвена звезда мтс свима се на гостопримству и доброј организацији захвалио први тренер црвено-белих, који је уједно имао и поруку за најмлађе:

Увек смо подржавали овакве акције као клуб и целокупан систем. Изузетно је важно промовисати овакве вредности: спорт, и посебно здраве навике, начин живота и посебно здраву исхрану. Децо, бавите се спортом, здраво живите, и још једном желим да се захвалим свима, представницима школе и компаније „Идеа“ који су заједно са нама органозовали овакву акцију и дружење – рекао је Алимпијевић и послао снажну поруку свим окупљенима.

КК Црвена Звезда мтс је још једном показао висок степен друштвене одговорности и послао јасну поруку да школа и спорт могу и морају заједно. Показни тренинзи кондиционог тренера црвено-белих Александра Јованчевића и шефа стручног штаба Душана Алимпијевића били су прави подстрек за најмлађе да је изузетно важно да се баве спортом и гаје здраве животне навике. У данашњем свету када су модерни телефони и рачунари узели нове генерације под своје, ми желимо да покажемо како су стасале генерације шампиона. Србија је постала земља кошарке и трофејна спортска нација и на школским теренима.

Децо, бавите се спортом. Звезда вас зове!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment