Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Пријатељска утакмица: Црвена звезда – Рад 3:1 (1:0)

Фудбалери Црвене звезде савладали су Рад – 3:1, у пријатељској утакмици на помоћном терену „Маракане“.

Овог викенда фудбалери Црвене звезде искористили су репрезентативну паузу да одиграју пријатељску утакмицу са екипом Рада. Она је била одлична прилика да играчи остану у такмичарском ритму и да шансу добију и фудбалери који су имали мању минутажу у досадашњем делу сезоне.

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“
Судија: Митровић Алекса
Стрелци: Срнић 30′ и 38′, Рикардињо 52′ (Црвена звезда), Пишчевић 20′ (Рад)
Црвена звезда: Кахриман, Ле Талек, Фримпонг, Рачић, Крстичић, Милијаш, Милић, Анђелковић, Срнић, Гобељић, Рикардињо.
Резерве: Супић, Ибрахим, Зе Маркос, Савић, Баиновић, И. Илић.
Рад: Зоговић, Вицо, Мијатовић, Стојановић, Пишчевић, Шипчић, Зоњић, Лутовац, Лукић, Младеновић, Вујачић.
Резерве: Ратковић, Љубинковић, Танасијевић, Ајковић, Грбовић, Лазић.
Већ у другом минуту виђена је прва изгледна шанса за изабранике Владана Милојевића. По левој страни је одлично поред тројице играча Рада прошао Душан Анђелковић и упослио Крстичића, чији је снажан ударац завршио у рукама голмана Зоговића. Само минут касније дуплим пасом са Милијашем одличну шансу изборио је Рикардињо, али поново је сигуран био голман Рада. Наредна изгледна прилика виђена је у 12. минуту када је Срнић из шеснаестерца снажним ударцем погодио пречку.
Иако су фудбалери Рада током читавог меча врло тешко успевали да изнесу лопту са своје половине, изабраници тренера Гордана Петрића први су дошли до гола на данашњем мечу. Са леве стране у 20. минуту центрирао је Мијатовић, одлично је пронашао Пишчевића који је савладао Дамира Кахримана.
Цевена звезда је до изједначења дошла у 30. минуту преко Срнића. Врло прецизан центаршут са леве стране који је упутио Рикардињо одлично је искористио Звездин крилни нападач и поново потврдио одличну форму у којој се налази.
У 38. минуту Црвена звезда повела је са 2:1. Протагонисти акције били су исти као и код првог гола, само су овога пута заменили стране.  Рикардињо је са десне стране одлично пронашао Срнића, коме није било тешко да и други пут савлада голмана Зоговића.
До краја полувремена виђена је још једна шанса за Рад. Атрактивним шутом из казненог простора покушао је Младеновић, али лопта је завршила у рукама Кахримана.
Одличну партију на данашњој утакмици Рикардињо је крунисао  поготком. У 52. минуту, са око 11 метара из корака је упутио одличан шут и довео је своју екипу у предност од 3:1. Звездин Бразилац је опробао шут и у 74. минуту, покушао је снажним ударцем спољним делом копачке, али лопта је отишла преко гола. До краја утакмице није било већих узбуђења те је тако коначан разултат остао 3:1.

Повезане вести

7 comments

dejo сеп 3, 2017 at 19:09

Samo neka nastave tako svi igraci Crvene Zvezde da ima slatke muke trener Crvene Zvezde Milojevic ,cestitam autoru teksta na sajtu MCZ u vezi utakmice prijateljske Crvene Zvezde i Rada

Reply
Estrella Roja сеп 2, 2017 at 15:27

Ovo je zaista lepa vest, opravdane su bile sumnje da li on uopšte ima fudbalskog u sebi nakon nekoliko utakmica gde apsolutno ništa nije pokazao, ni želju, zaista želim da verujem da dobijamo još jednog bitnog igrača u rosteru za Ligu Evrope. Pojedinci govore da je i Ze Markos odigrao odličnu utakmicu i da možda i tu dobijamo igrača na mestu koje nam je bilo neuralgično dosta vremena sve do utakmice sa Spartom.

Reply
LA[K]I сеп 3, 2017 at 18:47

Za Rikardinja se slazem, a Ze Markos se dobro pokazao za oni vreme sto je bio na terenu, ma da je to prekratko. Nadam se da cemo ga uskoro videti na terenu malo duzi i u malo bitnijim utakmicama. Iskreno verujem da smo sa njim dobili odlicnog stopera za buducnost.

Reply
delijesever1989 сеп 2, 2017 at 14:36

Moja procena je da ce rikardinjo biti 100% spreman i uci u top formu za ligu evrope

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 2, 2017 at 14:11

rikardinjo malo licio na igraca

Reply
LA[K]I сеп 3, 2017 at 18:45

Boga mi danas je po dobro licio na igraca. Lepo je igrao i mislim da vec u Ivanjici treba da dobije sansu.

Reply
kovje сеп 2, 2017 at 14:03

BRAVO RIKARDINJO,DACE BOG DA PRORADIS DA OPRAVDAS NAZIV ZVUCNOG POJACANJA

Reply

Leave a Comment