Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Полазнице кампа училе од Соње Петровић

Камп у организацији ККЖ Црвена звезда траје од 30.08. до 03.09, а у четвртак је тренингу присуствовала и једна од најбољих репрезентативки Србије Соња Петровић.

На отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану одржава се камп у организацији ККЖ Црвена звезда. Камп је направљен у циљу додатне популаризације кошарке, а пре свега женске кошарке која је доносила Србији велике успехе у годинама за нама.

ККЖ Црвена звезда је првак Србије. Млада екипа црвено-белих кошаркашица је у великом успону претходних година, а највећи разлог за то је предан рад свих структура у клубу. Један од главних фактора су свакако тренери Драган Вуковић, Предрага Станојчић и Немање Ламбергар који су промовисали многе младе кошаркашице да већ као јуниорке заиграју за први тим и попну се на шампионско постоље.

Управо они одржавају тренинге у оквиру кампа на Малом Калемегдану и преносе знање младим кошаркашицама које напорно тренирају у жељи да унапреде техничко и тактичко знање.

Напоран рад у четвртак је свакако имао посебан драж јер се стручном тиму ККЖ Црвена звезда прирдружила и Соња Петровић. Убојити шутер репрезентације Србије дошла је на терене на Малом Калемегдану и уз карактеристичан осмех делила савете младим кошаркашицама. Одушевљење полазница је било велико, а како и не би јер је велика звезда европске кошарке била са њима.

После кратког разговора, уследио је паклени рад. Соња је заједно са тренерима Звезде имала улогу тренера па је за полазница кампа сав уложен труд имао посебну драж, а полигони су се одједном знатно лакше пролазили.

Осмеси девојчица и жеља за радом показали су да је одрађен сјајан посао. Настављамо и даље јер камп траје до недеље. Подсећамо да су тренинзи у потпуности бесплатни и да све полазнице поред кошаркашког знања добијају и освежење, сертификат и мајице које обезбеђује партнер КК Црвена звезда мтс ИДЕА.

Пријаве за камп су и даље отворене и можете се пријавити на следећи начин:
мејл: office@kkzcrvenazvezda.rs
телефон: 064-814-9009
Контакт особа је Немања Ламбергар један од тренера ККЖ Црвена звезда.

Звездашице и кошаркашице, видимо се на Калишу!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment