Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Три репрезентативца у младој, четири у омладинској репрезентацији

ФК Црвена звезда ће током репрезентативне паузе имати три играча у младој и четири у омладинској репрезентацији који ће наступати за национални тим.

Лука Аџић, Немања Радоњић и Срђан Бабић налазе се на списку новог селектора младе репрезентације Србије (У21), бившег играча Црвене звезде, Горана Ђоровића. Млада репрезентација Србије ће 1.септембра угостити Гибралтар у Јагодини, на старту квалификација за ЕП 2019 у Италији. У групи се још налазе Русија, Аустрија, БЈР Македонија и Јерменија.

Лука Аџић је уз Ерхана Машовића најмлађи на списку селектора Ђоровића.

Лука Илић, Дејан Јовељић, Алекса Терзић и Југ Станојев налазе се на списку селектора омладинске репрезентације Србије Милоша Велебита, за традиционални турнир „Стеван Ћеле Вилотић“.

24. традиционални Меморијални турнир „Стеван Ћеле Вилотић“, у знак сећања на чувеног тренера, одржава се од 31.августа до 4.септембра на северу Србије, у Бачкој (Суботица, Бачка Топола, Сента, Кањижа, Кула). Турнир који је омладинском узрасту је један од најјачих у Европи, а снаге ће одмерити омладинци Србије, Црне Горе, Израела, Украјине, Мађарске и Шкотске.

Фудбалери Црвене звезде су добили мини одмор, након којег ће ускоро наставити са тренинзима и припремама за почетак Лиге Европе и наставак сезоне.

Повезане вести

9 comments

Hadži Dragan авг 31, 2017 at 05:37

Tako je, za Stanojeva se apsolutno slažem.

Reply
Pravedni Dzo авг 30, 2017 at 21:58

Veliki klub kao sto je nasa Zvezda bi trebalo da ima vise dece u reprezentativnim selekcijama,ne zaboravite da su ta deca u Omladinsku skolu stigla sa razlicitih strana zato sto ili su bili dobri ili najbolji bas u duelima sa Zvezdom.Naravno ima i onih koji su ponikli i stasali pored Marakane.Naj veci problem je sto se ti mali majstori kvare tako sto pocinju da primaju odredjeni novac od klubova u vidu stipendija i onda pomisle da su vec veliki igraci,drugo to su pubertetlije koji se menjaju iz casa u cas a da ne pricamo o onima koje sam grad okrene na primer,izlasci drustvo i splavovi.Posebna prica su devojke i eto milion razliga da se kaze e kakav je taj mali majstor bio a nema ga nigde.O roditeljima i njihovim bolesnim ambicijama ne treba ni govoriti.Zato nemojmo o deci tako suditi zbog nekog loseg izdanja ili par izgubljenih utakmica.Potrebno je dublje analizirati svakog od tih talenata pa ce se doci do srzi i sustine.Oni jednostavno igraju za sebe i tu se gubi kolektiv jer misle da su veliki igraci,a pojedini treneri to tolerisu i eto pet majstora na terenu a svaki igra svoju igru a ekipa na kraju izgubi.Mnogi od vas pominju decake po imenu sto nije dobro a nijedan od njih ne moze realno sada da igra za prvu ekipu a slusaju price da im je vec mesto tu…potrebno je fudbalsko sazrevanje i postepeno uvodjenje u pricu prvog tima i ogromno strpljenje.To se sada radi sa tom decom i ide se u pozitivnom pravcu bice tu majstora o kojima ce se pricati…Zapamtite to…jer svi mi to zelimo tim momcima.Napred…..

Reply
Hadži Dragan авг 30, 2017 at 20:02

Krvavi ako si još u Bg,hajde da se nadjemo za vikend na mlađim kategorijama i ispričamo.Pozdrav

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2017 at 22:41

dolazim za 2 nedelje..a igraci mladjih kategorija me jako razocarali da sam jako ljut..tu ocigledno je neka prevara ili od igraca ili trenera ili mladenovica..pa neverovatno svaka ekipa cim predje centar postigne gol..ej od spartaka si primio 7 komada a hoces prvo mesto..pa to je cirkus..pozdrav za tebe

Reply
dejo авг 30, 2017 at 16:36

Nadam se da cete igraci Crvene Zvezde da omladinsku i mladu fudbalsku svi vi koji ste pozvani u te dvije selekcije odvedete na prvenstva Srbiju i da tamo pruzite sjajne rezultate sa tim dvijama selekcijama zbog tima iz kojeg ste Crvene Zvezde i da se dostojno prestavi Srbija u fudbalu a moju punu podrsku imate

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2017 at 16:34

sve reprezentativci a bije nas brodarac a spartak nam daje po 7 komada..zaista talentovana omladinska skola

Reply
kastiljo авг 30, 2017 at 19:08

Nemaju deca trenera…Ovaj Lesnjak ni za k.rac nije,ne znam na osnovu cega je vodio prvi tim Cukarickog.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 30, 2017 at 19:31

gledao sam obe utakmice..kao prvo igra je seljacka..kao drugo to su samo izvikani talenti i nemaju znanje..malo odskacu od proseka ali da su extra talenti nema ni jednog niti ce ikada biti od njih igrac..to je sva ala filip jankovic koga je mama odvela sa 17g u italiju i sad otisao na probu u spanski treceligas

Reply
kastiljo авг 30, 2017 at 23:47

Meni se mnogo mali Stanojev svidja.Taj klinac ce biti top igrac.Jedini uz njega ko odskace je mozda Veljko Nikolic,samo je previse mekan cak i za omladinsku ligu,mora pod hitno da poradi na snazi. Sto se Stanojeva tice,mislim da bi on morao biti u protokolu za utakmice,barem SL,umesto Adzica.

Reply

Leave a Comment