Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Боаћи: „Не знам шта ће се десити, али волео бих да останем овде. Ко не би?“

Ричмонд Боаћи се трудио да у 155. вечитом дербију постигне погодак и донесе велику радост навијачима Црвене звезде, али у томе није успео.

Утисак је, ипак, да је Боаћи много учествовао у игри, нудио се саиграчима, добио много удараца…

Желео бих да се захвалим богу јер играмо под његовом заштитом. Мислим да смо одиграли одличан меч, дали смо најбоље од себе након тешке утакмице у четвртак. Сви моји саиграчи оставили су данас срце на терену.

Боаћи највише жали за ситуацијом у финишу првог полувремена.

Да сам шутнуо на гол и да је голман одбранио могли бисмо да кажемо да сам пропустио шансу, а пошто је нераван терен променио путању моје лопте не могу да кажем да сам промашио. Лоше сам се осећао због тога, али такав је фудбал. Наставићу да радим напорно и надам се да ћу следећи пут имати више среће и да ћу погодити.

Упркос шпекулацијама, Боаћи каже да остаје на Маракани.

Играч сам Црвене звезде и док ја не изађем пред новинаре и кажем да сам променио клуб све што прочитате су гласине. Не знам шта ће се десити, али волео бих да останем овде. Ко не би волео да сваке недеље има подршку оваквих навијача и да живи у тако лепом граду као што је Београд? Овде сам због Звезде, волим је и ово је постала моја породица. Очекују нас велике утакмице у наставку сезоне. Верујем у своју екипу, сигуран сам да можемо свакој екипи која нам долази у наредном периоду да покажемо колико вредимо. Ми смо Звезда, никога се не плашимо, само играмо фудбал и уживамо у томе — рекао је Боаћи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

oknarb авг 28, 2017 at 22:40

танка нам је клупа као шрро неко написа .зашто не покушати са помињаним ,,русом дугалићем,,и вратити ђуричића

Reply
Crni авг 28, 2017 at 16:56

Boaćia,Kangu i Donalda zadržati po svaku cenu,Andjelkovicu i Milijašu se zahvaliti..Andjelkovic beka ne moze da igra ni u jsl kamoli u evropi.. Videlo se sinoc da nam fali levi bek,Gobeljic nije za levog beka.. Dovesti Antica,Mladenovica ili Ibanjeza,pokustati vratiti Kataia,kad vec nismo doveli Sašu Jovanovića iz lučana..Stoper i Desni bek… Možda i Kahrimanu da se zahvalimo,a da se dovede Aleksandar Jovanović..

Reply
Samuraj Srbija авг 28, 2017 at 11:19

@окнарб, није Ађић, него Аџић! Аман више са тим незнањем! А о томе што би ти продао таквог играча, шта рећи… Сва срећа па ниси у Управи нашег клуба!

Reply
oknarb авг 28, 2017 at 11:13

никог неби продао изузев рачића и ађића.сулудо је сад продавати играче који су се показали у квалификацијама.да сви остану,појачају им се уговори па идуће сезоне покушати ући у лигу шампиона.види се да су нам неопходна бар још тројица играча да будемо конкуренти с келном и батеом ,а да се не задовољимо већ учињеним

Reply
LA[K]I авг 28, 2017 at 16:19

Ja bas mislim da smo sa Krsticicem kompletirali tim. Ne vidim zasto bi jos nekoga dovodili kada na svakoj poziciji imamo dobre igrace i jako dobre rezerviste (posebno u odbrani).

Reply
dobro obavesten авг 28, 2017 at 19:24

nemamo rezernog levog beka, andjelkovic je za penziju a gobeljic desni bek. sinoc se videlo da nam itekako trebaju pojacanja. ajde da kazemo da niko ne ode a otice sigurno boaci i/ili donald, nama treba stoper, ofanzivni vezista i krilo. zasto? pa zamisli posle evropske utakmice, kad se istrosimo kao sad u cetvrtak i odemo vozdovcu, kako ce biti… tesko. zato nam treba jaka i dugacka klupa da kad je kao sinoc srnic iscedjen, milic povredjen, radonjic iscedjen udje neko krilo ili plej, koje zeli da se dokaze i udje u kombinaciju za prvu postavu. zamisli da smo sinoc umesto umornog kange, srnica i pesica (na krilu) imali neke odmorne igrace zeljne kidanja…

Reply
Pera авг 29, 2017 at 06:31

Pogodio si poentu druže. Za ovakav tempo utakmica tim mora da ima više igrača pre svega u vezi. Mislim da treba da probamo da dovedemo Antića iz Vojvodine a što se srednjaka tiče lepo bi bilo nekog od zlatnih orlića ili nekom oživeti karijeru takodje mladom igraču.Golman kad bude mogao Roskov ostali nisu perspektiva. Što se Boaćea tiče njegova cena će samo rasti i smešno je sada ga prodati.

Reply

Leave a Comment