Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Десет година је прошло… ЗВЕЗДА ЈЕ У ЛИГИ ЕВРОПЕ!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ У ЛИГИ ЕВРОПЕ!

Десет година су чекали навијачи нашег клуба, патили, гледали противнике како елиминишу Звезде убедљивим резултатима или головима у последњим минутима… Све се вратило ове вечери. Тренуци инспирације и менталне стабилности увек непредвидивих мајстора ове игре, Гелора Канге и Немање Радоњића донели су ерупцију на стадиону на којем је било присутно званично нешто преко 50 000 људи. Незванично… На основу слика и онога што је виђено на стадиону, макар субјективно, можемо рећи, и много више од тога.

Ломила је Звезда од првог минута противника, који није знао где је дошао када је истрчао на терен пуне Маракане. Грмео је стадион, тресла се Звездина фудбалска шкољка, а наши играчи, уз ветар у леђа летели по терену. Све је то резултирало брзим поготком Радоњића. Наш тим је наставио да напада, Милојевић није дозволио својој екипи да се повуче и клоне. Боаћијева статива показала је да овај тим не уме да игра зихерашки или кукавички. Свим расположивим снагама, уз тактичку перфекцију и непогрешиво кретање без лопте у обе фазе, Звезда је стрпљиво одбијала јалове нападе Руса и притискала без милости госте на њиховој половини.

Владан Милојевић одржао је тренерски час! Требало је имати план и без две практично једине опције са било каквим искуством у великим утакмицама на позицији дефанзивног задњег везног саставити везни ред који ће против моћних руских звезда моћи да надокнади минус из прве утакмице. Урадио је то сјајно. Требало је „измислити“ Срнића у централном делу терена, ризиковати са темпираном бомбом у лику Немање Радоњића… Као и гурнути у ватру до јуче несигурног Фримпонга, који је у једном тренутку фигурирао као вишак и био четврти штопер… Вечерас је одиграо као да има двоцифрен број утакмица у Европи!

Ни свесрдна помоћ судија у финишу утакмице није помогла гостима, који нису ни заслужили пролаз у групну фазу. Звезда иде тамо након 10 година.

Реванш меч плеј-офа за Лигу Европе

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА КРАСНОДАР 2:1 (1:0)

Стадион: Рајко Митић 
Гледалаца: 50 720
Судије: Штилер, Сидел, Гителман

Стрелци: Радоњић у 7. и Канга у 36. минуту за Звезду, а Гранквист у 82. за Краснодар

Жути картони: Доналд, Канга, Радоњић, Борјан, Стојковић, Савић (Звезда), Каборе, Рамирез, Гранквист (Краснодар)

ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Родић, Фримпонг, Савић, Доналд, Канга, Срнић, Милић, Радоњић, Боаћи

КРАСНОДАР: Синицин, Петров, Рамирез, Гранквист, Мартинович, Каборе, Газински, Мамајев, Клаесон, Вандерсон, Смолов

ТОК УТАКМИЦЕ

2’ Опасан напад Звезде по десној страни терена и први ударац ка голу, који је изблокирала одбрана Краснодара.

7′ ГООООООООООООООООООООООЛ! Преплашени Руси нису успевали да се повежу на самом старту утакмице, а Звезда је наставила са пресингом и притиском. Радоњић је сјајним ударцем погодио мрежу Синицина, за вођство. Канга је послао дугу лопту у средини, прихватио ју је Боаћи, одложио Милићу, који шутира са 20-ак метара. Лопту кратко одбија голман гостију, али на њу на левој страни натрчава Радоњић и полуволеј ударцем лопту која је одскочила о земљу шаље у гол Руса, од пречке.

13′ Боаћи шутира главом ка голу Краснодара, након центаршута Канге, али лопта одлази преко гола.

23′ Први добар напад Руса, покушао је Смолов из изгледне позиције, из срца казненог простора, али је изблокиран пред самим голом Борјана.

32′ Центаршут Канге и покушај Савића са неких 10-ак метара, али нажалост непрецизан.

34′ Још један опасан напад црвено-белих, али Боаћи и Радоњић се нису снашли у завршници.

35′ Велика прилика за Звезду! Кангин ударац је изблокиран, лопта се одбила право Милићу у ноге, овај шутира са неких 15 метара, али јако и преко гола.

37′ Солидан ударац Смолова из слободног ударца, лопта одлази поред гола.

40′ Каква шанса за Звезду! Кардинална грешка Кабореа, који је у том тренутку био последњи играч одбране Краснодара, на центру игралишта, Канга је повукао контру, одиграо до Боаћија, а овај ударцем левом ногом погодио стативу са 20-ак метара.

43′ Полуприлика за Краснодар, али лош ударац Смолова и лак плен за Борјана.

45+4′ Судија је продужио први део игре чак четири минута, али није било већих узбуђења, па се на полувреме отишло с резултатом 1:0.

46′ КАКАВ ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУВРЕМЕНА! КАКАВ ГОЛ КАНГЕ! Није прошло ни 30 секунди игре у другом делу игре, Звезда је кренула са центра, лопта дошла до Канге на левој страни, овај ју је унео у средину и шутирао. Погодио је саме рашље гола Руса.

58′ Вандерсон се нашао у доброј прилици, али је лоше шутирао, право у Борјана.

61′ Очајан покушај Смолова са 20-ак метара.

76′ Готово петнаест минута није било никаквих дешавања, а онда је Вандерсон покушао из волеја, у 76.

81′ Пенал за Краснодар. Одлука која је изазвала негодовање публике и свих Звездиних играча. Гранквист шаље Борјана у десну, а лопту у леву страну Звездиног гола. Смањују Руси и најављују паклених последњих 10 минута.

89′ БОРЈАН! Каква интервенција нашег голмана. Гранквист је шутирао са само неколико метара, мук на Маракани је трајао док је лопта путовала ка голу, али је завршила у корнеру.

90′ Шест минута надокнаде!

90+3′ Гура Немац Русе у групну фазу, али се Звезда не да! Два слободна ударца поклонио је судија Краснодару у више него опасним позицијама, али се наш тим одбранио.

90+7′ КРАЈ! ЗВЕЗДА ЈЕ У ЛИГИ ЕВРОПЕ!

НАЈАВА

Многи, сада активни навијачи Звезде, не памте последњу утакмицу свог тима у Лиги Европе одиграну у Београду. Читава деценија је прошла откад је Гевин МекКан, везиста Болтона, погодио мрежу црвено-белих. Од тог тренутка, на Маракани није постигнут гол, нити одигран меч групне фазе европског фудбалског такмичења.

Славија, Рен, Бордо, Сасуоло… То су била четири двомеча у протеклој деценији који су могли донети клубу и навијачима групну фазу. Против Чеха је фанатична подршка носила квалитетом лимитирану екипу само до 2:1, против Рена и Сасуола Звезда ни у једном тренутку није имала шансу. Бордоа се нећемо посебно присећати. Звезда је у последња два реванша у плеј-офу за Лигу Европе донела резултат 0:3 са гостовања. Против Славије су многи, вероватно и без покрића, веровали да тим може до чуда. Против Италијана готово нико.

Вечерас, 24. августа 2017. чини се да верују сви. 

Звезда вечерас игра 340. званичну међународну утакмицу у својој историји. Звезда вечерас има прилику да по 50. пут од свог оснивања елиминише ривала у реваншу на свом терену.

Пораз од Краснодара од 3:2, уз одличан старт сезоне, сјајну атмосферу у екипи, те недолазак неколико битних играча Руса у Београд и двојица ровитих првотимаца, дају за правo екипи и навијачима да верују. Поред тога, Краснодар је у четири последња меча у домаћем шампионату ремизирао три пута. Руси јесу били бољи ривал и заслужено славили у првој утакмици. Звезда није заслужила победу, али јесте показала да може да игра против Краснодара.

Београд је нешто друго. Реке навијача крећу се читавог дана ка Маракани, а очекује се да када сви прођу кроз капије стадиона Звезда добије подршку преко 50 000 људи који, сви као један, морају да загрме од тренутка када Руси провире из тунела. Колико год Маракана више није неосвојива тврђава и колико год Руси имају доста европског искуства и тешких и врућих гостовања, за разлику од наших играча, на атмосферу на нашем стадиону нико неће остати имун.

Улог је велики. Притисак такође. Тако и треба да буде када игра Звезда. Колико год се из клуба трудили да спусте лопту, покушаји су немогући. Еуфорија је у оваквим ситуацијама природно стање сваког човека који воли Звезду.

Ова генерација већ је дошла корак даље него што јој је предвиђано у овогодишњој европској одисеји. Они желе још. Сви ми смо уз њих, као ветар у леђа.

Повезане вести

64 comments

monako авг 25, 2017 at 16:42

a o bratskom derbiju hahahaha skender – partizani
https://www.youtube.com/watch?v=qIJUj7fg2pA

Reply
Djole-Jagodina авг 25, 2017 at 14:06

Terza da povuce izjavu i ne ponizava vise Zvezdu.Ovoliko truda i muke i sad je vucic najzasluzniji za prolaz.Razocarao me je kao niko.Svaka cast igracima i treneru i naravno navijacima a ovo terzino slihtanje je skandal

Reply
oknarb авг 25, 2017 at 12:16

никога од ових играча не продавати до лиге шампиона акоо Бог да идуће год.изненадите нас бомбом за крај прелазног рока

Reply
Sasa авг 25, 2017 at 11:22

Kaze onaj nas Delegat posle tekme za sudiju…sta li mu se desilo u poluvremenu…..stvarno sta li.?…ma nije pogurao bogati Rusi za bombone sigurno….onaj penal sudija ni u namestene utakmice u Italijansku seriju C1/b ne svira….. Znaci setih se Bordoa i reko sebi dal TV da progrizem kabl….struja ipak ima manji napon…:)

Reply
rene artoa авг 25, 2017 at 03:11

Svi koji su pljuvali Milica treba javno da mu se izvine!!!!!

Reply
Maksa авг 25, 2017 at 02:57

Sve sam nokte izgrickao zbog ovog sudije koji je gurao Ruse. Iskreno Ristic ispade da je njihov najbolji igrac jer veceras nisu nista pokazali. Pesic i Frimpong su jednostavno zaustavali sve njihove nalete. Veceras nebih izdvojio ni jednog pojedinca nego bi samo zeleo da zahvalim celom timu na predivnoj veceri koju su nam priredili. ZVEZDAA !!!!

Reply
Maksa авг 25, 2017 at 03:09

Mala greska sa moje strane nije Pesic i Frimpong nego su Savic i Frimpong postavili taj zid ispred Borijana.

Reply
Zvezda u srcu авг 25, 2017 at 04:17

Brate, nije ni Borijan vec Borjan. Trebao bi bar imena igraca da znas.

Reply
bravo zvezdoooooo авг 25, 2017 at 02:52

reko sam ja puna marakana rusi krasnodar

Reply
CZBG авг 25, 2017 at 01:35

A kada sam pisao da je Kanga vrhunski igrac, da je imao 15 asistencija u nasoj ligi, lupali ste mi minuse…

Reply
Ryber Palunko авг 25, 2017 at 01:03

Veći nego Tanjga!

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 00:34

Kangi,Donaldu i Srnicu nove ugovore od po 600+ hiljada evra!!! Oprostite nam Grofa Bozovica momci… Kakva radost!!!!

Reply
dusan авг 25, 2017 at 00:32

zeleo bih da ovom g*vn*tu sto je sudio veceras pozelim neku strahotu u zivotu. sto gore to bolje

Reply
zvezdas авг 25, 2017 at 00:30

O utakmici nema potrebe trositi reci,samo cu da se zahvalim gospodinu Vladanu i momcima u crveno belim dresovima na lepoj fudbalskoj veceri…velika evropska noc,hvala vam

Reply
Jesse Pinkman авг 25, 2017 at 00:18

Znam da slavimo, znam da nije ni vreme ni mesto, ali Bozovicu uprapastio si celu proslu sezonu. Ovi igraci od prosle sezone ne mogu da se prepoznaju. Srce, strast, kondicija, disciplina…sve to nismo imali do pre 3 meseca. Svaka cast Miloje!!!!

Reply
dusan авг 25, 2017 at 00:31

kako nije upropastio? covek dosao i rekao da mu ne treba kondicioni trener. ligraci nisu mogli da stoje na terenu koliko su bili nespremni. da je milojevic dosao u januaru zvezda bi bila prvak.

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 08:26

Iskreno ja sam pljuvao sve Zvezdine strance prosle sezone i molio se Bogu da odu iz Zvezde sad na leto. Ali vec protiv Sparte sam shvatio da momci ne snose i promil krivice, vec da je neznalica upropastio tu sezonu! Umesto da prosle sezone igramo LE ili LS mi smo ispali od Ludogoreca koji je bio gori i od Krasnodara i od Sparte! Covek nam je svojim ne znanjem skinuo predko 10.000.000 evra! Bas mi je zao jer smo i prosle sezone imali veoma jak tim, ali sta je tu je. Vratilo nam se ove godine. Milojevica zadrzati i sledece sezone i dati mu lepu platu tako da lezerno odbije svaku ponudu iz inostranstva. Sad treba napraviti sto bolje rezultate u LE kako bi nabili koeficjent za sledecu sezonu, a sledece sezone napadamo LS!

Reply
Goran авг 25, 2017 at 19:57

Druze sve to stoji sto si rekao ali jako ce tesko biti to za LS jer od sledece sezone se menjaju pravila za minimum naredne 3 godine i bice jako tesko uci i u LS i u LE…Nas zeza to sto nam je koeficijent jedino solidan prosle sezone i mozemo da nabijemo jos bolji ove sezone ali za 3 sezone pre toga je katastrofa jer smo ispadali rano i jednom nismo ni igrali u kv. Kazu da se ukida i nacionalni koeficijent i da ce svaki klub da skuplja bodove iskljucivo za sebe,znaci bice tesko…Jedino sto me raduje je 6 odigranih utakmica prosle godine i solidan koeficijent i 8 utakmica do sada+jos 6 ove godine minimum a mozda i vise,znaci jos bolji koeficijent nego prosle sezone i to sto se pisalo da ce od sledece godine osvajaci 2 najjaca takmicenja LS i LE dobiti dodatne bodove koji ce se racunati u koeficijent…Znaci ove godine da osvojimo titulu pa sledece prvo kolo pauza u drugom pobedimo neki solidan tim i onda u 3 kolu uz malo srece na zrebu i nekoliko dobrih pojacanja prodjemo to 3 kolo i tako bi bar LE opet obezbedili a LS ako bi uspeli da izbacimo neki jaci tim to bi bio ekstra bonus i veliki uspeh…Ako ne bi uspeli u LS i LE koja donosi oko 10ak miliona bila bi veliki uspeh ako bi je igrali drugu godinu za redom+prodavali bi se igraci za vecu lovu i sanirali bi se dugovi a onda kada se dug izbrise bice ludilo na Marakani…

Reply
oknarb авг 25, 2017 at 00:15

браво момци ,дали сте све од себе ,плашио сам се да нам онај скот не искључи играча.никога се не треба плашити чак и да добијемо милан или атлетик билбао можемо са свима играти.треба нам појачање у одбрани и да врате катаиа иили ђуричића јер треба уз кангу офанзивни играч

Reply
Suhoj37 авг 25, 2017 at 00:03

Ljudi!!!Kakva eksplozija emocija!!!Bravo ZVEZDO!!!Sudija je*em te u usta!!!A u ime srpskog fudbala želim i Partizanu da čestitam što su napumpali Mađare!!Odoh da se napijem uz pesmu:NEK SE MARAKANI,VRATE SLAVNI DANI….

Reply
dusan авг 25, 2017 at 00:20

sta da cestitas partizanu?

Reply
Hadži Dragan авг 25, 2017 at 00:01

Sad dođoh sa utakmice. Predivan ambijent i igrači naravno sjajni, a sudiju Nemca j.b.o Hitler u usta.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 25, 2017 at 00:09

.smrad hitlerovski zivi u mom gradu..od ujutru idem po gradu da ga nadjem i da ga pljunem

Reply
Igor авг 25, 2017 at 09:38

Mislis ti zivis u njegovom gradu :)… Skratio mi je 5 godina zivota. Puls 150 i prebledeo… Samo sam molio Boga da opet ne bude baksuz neki, jer nismo bili miljenici srece prethodnih godina…

Reply
Dejan авг 24, 2017 at 23:59

GAZIMO

Reply
Dejan авг 24, 2017 at 23:58

Sada bez opterecenja da fazimo po Evropi! Kao nekada davno…

Reply
as авг 24, 2017 at 23:57

10 godina je proslo kao tren…

Reply
LA[K]I авг 24, 2017 at 23:55

Au kakva utakmica, kakva ludnica. Razbili smo Krasnodar na terenu i pokazali gde je mesto ovoj ekipi. Razbili smo i sudije lopove. Cestitke momcima koji su svi do jednog bili odlicni na terenu! Zaista veliki uspeh. Bravo Milojevicu i nadam se da je ona neznalica gledala iz Rusije kako se igra fudbal, al necemo sad o njemu nije vredan da torsimo reci na njega. Ljudi bravo i nadam se da nece morati da prodje 10 godina da momke opet gledamo u Evropi!

Reply
Kalderon авг 24, 2017 at 23:54

Tek sada ima dobro da igramo u evropi nemamo pritisak.

Reply
Србин са Космета авг 25, 2017 at 00:06

Биће сигурно добрих игара и добрих резултата,верујем у овај тим!А и биће одлична зарада,тако да ће се смањити дуг!
Долазе лепши дани!!!
Прво да побеимо уу недељу,па ћемо после лагано!!!

Reply
Pera авг 25, 2017 at 06:32

E to u nedelju će biti teško jer su ovi sinoć pokazali da znaju da se brane što mi nažalost ne znamo. Mora se dovesti još jedan igrač koji mnogo trči u vezi. Ne sme nam stalno neko harati odbranu kroz sredinu. Rodić je pokazao koliko vredi a da je bilo Jovičića ovo bi bilo pišanje po protivniku. Teren pod hitno srediti zameniti travu. Ne priliči da ovi momci gube toliko snage na ovakvom terenu. Milojević pokazao karakter i znanje da pripremi utakmicu. Šteta što je Nemac poželeo da bude glavni na terenu te stoga srljao iz greške u grešku. Poklon penal za grogiranog protivnika. Imali smo sreće bog nas pogledao jer smo više želeli pobedu i jer smo je angažovanjem zaslužili. Pokazalo se da srce ubija protivnike na terenu. Dobra hemija spaja tim i biće tu još ovakvih utakmica. Na ovakvim utakmicama se postaje veliki igrač i prave veliki ugovori. Žule najbolji igrač na terenu a neki su ovde dramili na njega.

Reply
Dally авг 24, 2017 at 23:50

Vladan večeras doktorirao,sve čestitke igračima!!! Srce mi je puno!!! BRAVO ZVEZDO, za ovo se živi!

Reply
Estrella Roja авг 24, 2017 at 23:49

ČEEESTITAAAAAM! NAKLON DO PODA!
Mislio sam da ću večeras završiti boravak na ovom svetu, hehe. Imamo genijalnog trenera, posle Miljanića, Ace Obradovića, Stamenkovića možda najstudiozniji. Nemcu želim sve najgore, a igračima, stručnom štabu, navijačima, posebno ovde na portalu puno zdravlja i da se radujemo sve učestalije igrama našeg tima. Sada se vidi koje smo mi neznalice od trenera imali kada smo ispadali od Ksamaksa, Ekerena, CSKA iz, obratite pažnju, iz Kijeva i ostalih evropskih „velikana“. Borjan i dr Kanga legende kluba. 🙂

Reply
Estrella Roja авг 25, 2017 at 00:11

Izvinjenje, reč je o Bori Stankoviću, treneru koji je doveo Zvezdu do finala Uefa Kupa. Ne znam odakle izađe Stamenković. Usput, ne smemo prodati Kangu ni za koje pare.

Reply
Estrella Roja авг 25, 2017 at 00:12

Branku….treba izbegavati alkohol. 🙂

Reply
kovje авг 24, 2017 at 23:48

OVO SE RIJECIMA NEMOZE OPISATI,HVALA ZVEZDO MOJA

Reply
Samuraj Srbija авг 24, 2017 at 23:23

Volim te, bre, Zvezdo, je l ti to jasno? Do kraja!

Reply
Djole-Jagodina авг 24, 2017 at 23:18

Ajde sad svi da mi posaljete po pivo na pcelinjaku.Em sam se smrzo,en nisam gledao spektakl tako da nema price saljite pivo.ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
Estrella Roja авг 24, 2017 at 23:58

Druže, bolje što nisi gledao zadnjih petnaestak minuta, duže ćeš živeti, he. Voliš li Zaječarsko? 🙂

Reply
Djole-Jagodina авг 25, 2017 at 13:57

Ja gledao reprizu od 01.00 i ne znam da li bi preziveo uzivo.Dobitna kombinacija sin na tribine a ja na pcelinjak.Salji sta ima.Zvezda oooooooooooo

Reply
Mississauga авг 24, 2017 at 23:18

DA VISE NIKOM NEPADNE NAPAMET DA „PlJUJE“ IGRACIMA !!!!!!!

Reply
Mississauga авг 24, 2017 at 23:31

…“PLJUJE“ PO IGRACIMA !

Reply
Zvezda u srcu авг 25, 2017 at 04:21

I „ne padne“?

Reply
Bosko Drina28 авг 24, 2017 at 23:09

Hvala ti Bozeee poslije penala nisam smio gledati kangaaa brate mojjj

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2017 at 23:07

TAKO JE BRE ZVE :slavlje: :slavlje: ZDO ZIVOTE MOJ :slavlje: :slavlje: VOLIM TE LUDO

Reply
Bosko Drina28 авг 24, 2017 at 23:10

Tako je krvavi vise nisam ljut na tebe?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2017 at 23:22

pa brate sve je ok razumem te…nema sta da se ljutimo jedni na druge svi smo razliciti ali je bitno da volimo nasu ZVEZDU

Reply
Bosko Drina28 авг 24, 2017 at 23:46

Tacno tako pozdrav

Reply
Hadži Dragan авг 25, 2017 at 00:03

Tako je , a sad grobare da k.r.mo u nedelju.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 25, 2017 at 00:07

pa ne znam sta ce biti sa glodarima posle ove ludnice i haosa ..mislim da ce biti nereseno

Reply
josif авг 24, 2017 at 23:06

G-dine Stileru!Sve tije oprosteno!.Pozz.MKD

Reply
Mississauga авг 24, 2017 at 23:02

Milojevicu DOZIVOTNI UGOVOR !!!!!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2017 at 20:16

G:OVNA GLODARSKA VEC SE KVALIFIKOVALI

Reply
oknarb авг 24, 2017 at 19:04

сретно момци.оставите срце на терену па шта буде.очекујем највеће појачање за крај преразног рока а онда у јануару финесе

Reply
kovje авг 24, 2017 at 18:50

POMOZI BOZE

Reply
selektorDMbgd авг 24, 2017 at 18:13

Krećem na tekmu.

Aj pomozi bože.

Reply
Bozidar0000 авг 24, 2017 at 17:48

Zelim Veceras puno Srece i Rezultat koji vodi u grupnoj LE-e. Mozes ti to Zvezdo uz uvek najbolju Publiku na Svetu DELIJE… Tako isto nasem konkurentu Partizanu zelim da prodje dalje.

Reply
kastiljo авг 24, 2017 at 18:55

Konkurentu Partizanu zelim isto ono sto umobolnik Zeljko Pantic zeli Crvenoj zvezdi!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2017 at 19:29

NAPRED ZVEZDA…NAPRED VIDEOTON

Reply
Zvezda u srcu авг 25, 2017 at 04:23

Kako mozes da napises tu odvratnu rec na ovom svetom portalu!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2017 at 17:45

SAD ILI NIKAD…pomozi BOZE….ZASLUZILI SMO…DO POBEDEEEE :slavlje:

Reply
JurajJurajJuki авг 24, 2017 at 17:38

Tako je ajmo Zvezda zelim vam puno srece

Reply
Hadži Dragan авг 24, 2017 at 17:37

Ti to možeš, ti to znaš. Napred Zvezdo!

Reply
dadodadi авг 24, 2017 at 17:19

Srećno

Reply

Leave a Comment