Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Ново појачање на Маракани: Ибрахим Танко потписао за Звезду

Играхим Танко

Осамнаестогодишњи везни играч из Гане, Ибрахим Танко потписао је за Црвену звезду.

У овом тренутку није познато да ли је талентовани младић у родбинским односима са познатим сународником истог имена и презимена који је наступао у Бундеслиги за Борусију из Дортмунда и Фрајбург више од деценије, али су повреде обележиле његову каријеру.

Танко је члан академије у Гани, игра на средини терена, а иста агенција и менаџер заступају и Ричмонда Боаћија, који су потврдили овај трансфер.

Остаје да се види да ли ће Танко провести време са Звездиним омладинцима у почетку. Ускоро очекујемо више информација из нашег клуба.

Повезане вести

16 comments

neko авг 22, 2017 at 12:38

Cisto mesetarenje. Rile nam je pokazao kako se igra kad imas podrsku, minutazu i pravog trenera. Ali kod nas moraju da igraju razni Ruizi, Rikardinjosi itd. Hocu da gledam NASE klince, a ne 7 stranaca u ekipi!

Reply
JK86 авг 22, 2017 at 09:30

https://www.youtube.com/watch?v=bYkbQHJ6DRM ponudjen i nama i grobarima…

Reply
Kikinjo авг 22, 2017 at 09:48

Jako brz igrac,i sa loptom i bez lopte,jako podseca stilom igre na Pecnika.Ima odlican sut sa distance,tom desnom nogom,dobar je 1 na 1(jako dobar),ima brz taj prvi korak sa loptom u nogama(nesto kao Radonjic mali),dobro izvodi prekide(jako dobro),ima osjecaj za igru i prostor,dosta se krece bez lopte,moze da igra i levo i desno u veznom redu,cak i iza napadaca,nisko teziste ima(visok oko 174-175 ne vise) ali odlican rad nogu(tehnika mu jaca strana),dobar dribling ima…
Mane su mu los izbor klubova(nije dobio nigdje pravu sansu),gledao sam ga jedno 30 puta u zadnje 3 godine i vidno pada u snazi nakon 60-70 minuta sto znaci ili se lose pripremi za sezonu(fizicka sprema) ili voli izlaske pa ga to gusi…
U sustini jako dobar igrac ali kad bi ga smirili,umirili i napunili mu pluca,ono sto je dobro jeste da je osjetio finog fudbala vani,dosta radi za tim,nije mu strano da se vrati i da odigra odbranu,samo ga napunit trcanjem i zabranit izlaske…
Ovo vam prica neko ko ga je pratio i gledao jako,jako dosta puta…
Moze da igra na 3 mjesta u vezi,cak i kao polu spic,znaci ta neka varijanta kad se igra sa dva spica gdje je on onaj ,,Katai lutajuci,, da ga tako nazovem,zaista ofanzivni univerzalac,igra on i levom i desnom nogom ali u desnoj zaista ima top…Pozzz

Reply
Rom авг 22, 2017 at 19:10

Terzo mafijo kupuj ovo leptejebo :smeh3:

Reply
Pera авг 21, 2017 at 22:07

Prvo diskusija o Jovičiću je suvišna jer je Zvezda sa njim imala presing na sredini terena i sasvim drugačije izgledala na terenu. Po meni za klasu kvalitetnije nego sa La talekom na toj poziciji. To se videlo u prvoj utakmici sa Krasnodarom. Da je Jovičić bio u timu Rile se ne bi video na terenu. Ponavljam opasna je to sekta ti grobari. U stanju su svašta da urade za interes njihovog kluba. Utakmicu sa Krasnodarom na toj levoj strani u vezi treba da počne Milijaš pa koliko izdrži. Sva ostala rešenja su manje produktivna. Uostalom na tom zadnjem veznom je i napravio karijeru i igrao najkorisnije za klub pogotovo imajući u vidu prednost kod prekida koje donosi svojim prisustvom. Milijaš na kraju prošle sezone i sada posle priprema sa klubom nije isti igrač. On ima kreaciju koju Donald nema i dugu loptu na koju napadački trio pogotovo Radonjić i Boaće mogu da profitiraju protiv sporih halfova Krasnodara. Moramo da ih pritisnemo prvih pola sata da ne znaju gde su i anuliramo prednost iz prve utakmice.

Reply
LA[K]I авг 22, 2017 at 06:20

Ovo je jedna jako lepa analiza situacije. Definitivno da je Milijas idealno resenje u ovakvoj situaciji, ali je problem koliko moze da izdrzi ovaj ritam. Rekao sam ranije da je Zvezda 100% bezopasna iz prekida kada Milijas nije na terenu i to se vidi uvek. Jedan njegov prekid moze da resi ovaj dvomec. E sad mozda je bolje ubaciti Milijasa u drugom poluvremenu i imati ga svezeg za kraj utakmice. Sa druge strane mozda je bolje da startuje i da tu izvrsimo presing na startu meca i mozda brzim golom preuzmemo rezultatsku prednost (kao protiv Sparte).

Reply
aleksandar авг 21, 2017 at 18:01

Nesto sam procitao na nekom sajtu da smo poslali ponudu za igraca Lorijena Wakaso je u pitanju,mediji u gani to pisu.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2017 at 17:59

po meni je ovo dobro sto dolaze ove mlade crnje pa ce jedan od njih da bude kapitalac koga ce da utopimo za dobre pare a ne kosta nas vise od 10hiljade godisnje

Reply
LA[K]I авг 21, 2017 at 17:44

Jos jedan u nizu mladih igraca iz sveta ili Srbije koji ce doci, biti tu 6 meseci/godinu dana i otici. To vreme ce provesti na pozajmici u OFK Beogradu ili Bezaniji. Ne vidim smisao toga vise. Ili dajte momcima ozbiljnu priliku u prvom timu ili ih zadrzite 2-3 sezone na pozajmicama. Micel i Auco zajedno u OFK-i nisu odigrali 20 utakmica, a odmah je procenjeno da nevaljaju. Aj za ovog Auca i predpostavljam da je bio panj, ali Micela necu prezaliti. Da je on u prolecnoj sezoni bio stoper umesto Lukovica mi bi sad kvalifikacije za LS igrali, ovako deda Lukovic i amater Frimpong nam odnesose titulu.

Reply
sladajac авг 21, 2017 at 17:05

Ako prodjemo Ruse dolaze :Planic,Krsticic,Stojiljkovic…

Reply
marko авг 21, 2017 at 16:12

??????????????????????????

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 15:50

Vidim da je pocelo lagano,od prosle sezone,kopiranje Porta,Benfike,Sportinga i ostalih,platezno i infrastrukturno znatno mocnijih klubova…Do sada ni jedan dovedeni mladi stranac (Viveiros,Ze Markos) nije pokazao da na njega moze ozbiljno da se racuna,stavise,pokazali su sasvim suprotno. Ko da ne mozemo dovesti decu iz cele bivse juge na toj poziciji koja su verujem kvalitetom ako ne tu sa njim onda cak i bolja…
P.S. Ovaj momak igra spica ne veznog.

Reply
Djordje авг 21, 2017 at 16:17

Kastiljo. Neka oni lepo dovedu Nenada Krsticica . Kao sto se uveliko prica o njemu. Bas nas briga za ovog igraca. On je mlad i ko zna da li ce dobijati priliku. Dok Krsticic nije mlad igrac . I sa njim bi imali veliko iskustvo.

Trebali bi da ga dovedu pogotovo ako prodjemo Krasnodar u Ligi Evrope.

A pored njega dovesti jos neke igrace.

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 17:01

Odlicno bi pojacanje bio Krsticic…S tim sto vidim da se potencira kao zamena za Jovicica sto ovaj nikako nije.Slicniji je Donaldu po stilu igre,dakle nije izraziti defanzivac.

Reply
LA[K]I авг 21, 2017 at 17:54

Dobar je igrac to je bitno, ako budemo trazili igraca poput Jovicica tesko cemo ga naci, a da mozemo da ga platimo. Takvi igraci nisu nimalo jeftini. Mi smo sa Jovicicem imali srece. Kad bi usli u LE, a on da se oporavi i da igra njegova cena na zimu bi bila najmanje 5.000.000 evra, jer se takvi igraci danas traze. Bez preterivanja kazem da decko moze u bilo koju od liga 5-ice. Sto se Krsticica tice sasvim dobro pojacanje, ali mislim da ne treba da ga dovedemo ako ispadnemo iz LE, jer u nasem prvenstvu nam on i nije preko potreban. U LE bi nam bio dragocen.

Reply
Estrella Roja авг 21, 2017 at 17:54

Krstičić od one skoro pa fatalne bolesti nije ni igrao ozbiljan fudbal. Imao je mečeve ali je „vegetirao“, već godinu dana nije odigrao utakmicu. Ako već žele nekog igrača neka dovedu kvalitet, a što se tiče ovog mladog Afrikanca ne mora nužno da znači da je promašaj. Ne košta mnogo a mogao bi da se isplati u budućnosti. Ja sam, takođe, za dovođenje igrača iz regiona koji nisu samoiz Crne Gore i iz Republike Srpske, već sa kompletnog područja Jugoslavije. Ne treba robovati predrasudama. Braću Đurovski smo doveli iz Tetova još dok su bili omladinci, treba nastaviti sa tom zaboravljenom praksom.

Reply

Leave a Comment