Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Лош Краснодар извукао бод против Ростова, Михаило Ристић се повредио

Фудбалери Црвене звезде нису играли првенствену утакмицу овог викенда, али Краснодар јесте. Руси су одиграли лошу утакмицу и извукли бод против Ростова. Оно што им је вероватно битније од резултата јесте повреда Михаила Ристића, најбољег играча утакмице Краснодар – Звезда, који је у 42. минуту повређен и изнет са терена уз болну гримасу на лицу.

Руски медији преносе слике старта фудбалера Ростова Владимира Дјадјуна, уз чуђење што за овакав старт није санкционисан. Било би велико чудо да Ристић заигра за свега четири дана у Београду, а тежина повреде биће ускоро позната.

Читава ситуација подсећа невероватно на повреду Бранка Јовичића…

Не знамо да ли је и овај тренутак утицао на фудбалере Краснодара, али су они потпуно надиграни од прошлогодишњег учесника Лиге шампиона и некадашњег клуба Гелора Канге и могу бити задовољни освојеним бодом.

О томе сведочи и статистика меча. Ростов је шутирао ка голу гостију чак 24 пута, а Краснодар три пута мање.

Верујемо да ће ова утакмица послужити Владану Милојевићу и његовом стручном штабу приликом уочавања додатних слабости ривала пред реванш против Руса, који се игра у четвртак…

Повезане вести

18 comments

oknarb авг 22, 2017 at 14:12

ако буде играо анђелко или филпонг ,готово је испадамо а са родићем и јовичићем би биле шансе пола пола ,наравно пун стадион је мотив више али краснодар је навикао да игра пред пуним трибинама ,али мемојмо се заваравати због њиховог лошијег старта у првенству

Reply
Estrella Roja авг 21, 2017 at 15:20

Da li je tačna sumorna informacija sa nekih foruma da Rodić neće igrati u četvrtak? To bi bila kataklizmatična situacija, sa Babićem i Anđelkovićem, uz Gobeljića pa naše šanse se mere onda u promilima. Usput, pustite ove ruske manipulativne vesti da im ne igraju određeni igrači, sećam se da su za Gazinskog tvrdili da je polomio nogu a igrao je protiv nas. Mnogo veći problem je naša kadrovska neprilika.

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 15:57

Ako ne bude igrao Rodic bolje odmah da se predaju…Uz Jovicica mozda i najbolje pojacanje ovog leta.Decko jednostavno unosi sigurnost u ekipu dok se sa druge strane tresem ko prut svaki put kad protivnik ima posed na 20- metara,a da je Andjelkovic tu,ili nije tu,kako god…Dakle 3 standardna igraca nece igrati,LeTalek(stoper),Jovicic i Rodic…Pa nas bukvlano samo Bog ako pogleda mozemo da prodjemo dalje.
Mislim cak da je njihov trener namerno izostavio Pereiru i Kaborea za utakmicu sa Rostovom da bi bili spremni za Marakanu.Ako njih 2 budu igrala u cetvrtak a nama izostane Rodic pored dvojice pomenute,navijaci ce morati da budu i 12. i 13. igrac.

Reply
Новица Ноле авг 21, 2017 at 13:27

Да је на терену у Краснодару био Бранко Јовичић Ристић не би ни дошао у позицију да шутира.Већ би завршили причу.

Reply
Miroslav Colovic авг 21, 2017 at 09:52

Prvo, nemojte da gledate rezultate Krasnodara i Ruskoj ligi…liga je kud i kamo jaca od nase, a igrali su protiv Rostova koji je prosle sezone dobio i Bajern kuci…drugo, iako je Ristic bio najbolji proslog cetvrtka, mislim da je i nasa sansa upravo jer znamo kako igra Ristic, znamo kako ne treba protiv njega, verujem da bi mu tesko pala Marakana, mislim da se nebi naigrao fudbala, mislim da je bolje da igra onaj ko znamo kakav je, nego ovaj Zoazinjo za kog ne znamo kakav je…ne znam, ali ja bi voleo da zaigra Rile, najbolje rovit…

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 16:03

Ruska liga je 6.po kvalitetu u evropi…Jaca i od Portugalske i od Turske…Zenit,Spartak,Lokomotiva,Krasnodar i CSKA imaju tendenciju da budu redovni ucesnici zavrsnica u najmanju ruku LE a u LS verovatno do neke osmine finala,za nekih 5-10 godina verujem da ce se neki od gore pomenutih klubova naci i u polufinalu (Zenit najverovatnije).Krasnodar bi nasu ligu osvojio bez da trepne,bez poraza i jednim remijem.Sreca te se igra kup sistem u kvalifikacijama,a to uvek moze da bude nezgodno za favorite.

Reply
LA[K]I авг 21, 2017 at 20:26

Verovatno sam najkompetentni ovde da pricam o ruskoj ligi posto je obozavam i potvedjujem Kastiljove reci. Sve si lepo rekao, veoma jaka liga. Da nema Juventusa u Italiji, ruska liga bi bila u rangu sa italijanskom, pa mozda i jaca. Prvih 10 ekipa u njihovom prvenstvu bi se kroz nasu ligu prosletale. Ako Zenit bude igrao ozbiljno LE mogli bi lagano da je osvoje. Ubedljivo najozbiljni ruski klub koji ce za par godina biti standardni ucesnik LS i tu ce verovatno i redovno prolece docekivati.

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 09:46

Jel ima neko informaciju da li su se vratili Kabore i Pereira? Ako jesu izostanak Ristica se nece primetiti previse.

Reply
Александар авг 21, 2017 at 11:08

Каборе и Переира нису били у саставу, Смолов је ушао у 60. минуту, још није спреман, а Вандерсон је преседео на клупи.

Reply
LA[K]I авг 21, 2017 at 08:56

I vec 4-5 utakmicu za redom Krasnodar je pokazao NISTA! Dakle sada imamo istorijsku sansu da se plasiramo u LE, jer ovi ljudi nisu bolji od nas! Puna Marakana i idemo na pobedu!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 21, 2017 at 09:56

a meni se to ne svidja sto nisu nista pokazali na 4-5 utakmica i da iskale bes na nama..to mi se nikako ne svidja

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 10:44

Protiv nas su odigrali najbolju utakmicu od kad je pocela sezona.To je rekao i Klasen u izjavi posle utakmice.

Reply
LA[K]I авг 21, 2017 at 11:22

nazalost to najbolje smo im mi dozvolili. Pustili smo ih da sutiraju koliko su hteli i na kraju smo jos i dobro prosli. Sad ih treba zatvoriti potpuno i imamo ih u saci. Ako sad ne udjemo u LE stvarno ne znam kada cemo.

Reply
kastiljo авг 21, 2017 at 14:03

Meni nije jasno zasto je dozvoljeno toliko suteva van 16 kad se zna da su suterska ekipa…Pogotovo kad igra Ristic koji je protiv Amkara takodje imao 7 suteva od kojih 6 u okvir gola.Svaki njegov sut je opasnost jer je jak i ne znas gde ce lopta da se odbije cak i ako odbrani golman.
Na marakani MORAMO da igramo kao prvih pola h protiv Sparte,oni ne znaju da igraju pod presingom,sto se i pokazalo u Rusiji kad smo uspostavili totalnu kontrolu u jednom periodu prvog poluvremena.Dakle da se grize i da se juri gol u prvih 15-20 minuta dok je publika jos napaljena i dok su svezi a onda mozda moze da se kalkulise nesto…Nikako se ne smeju ponavljati greske iz prve utakmice,svaki sekund sam imao osecaj da njihov gol visi u vazduhu i da ce ga dati samo ako malo jace stisnu gas,a za to smo mi krivi jer smo im dozvolili da se dobacuju ko na treningu…Totalno mi je nejasno to bilo,da je igrao Jovicic pa i ajde kao da kazes da imas neku potporu u defanzivnoj filozofiji,ali ti imas u ekipi Le Taleka koji ne moze da igra zadnjeg veznog protiv iole ozbiljnijeg protivnika i Andjelkovica na levom beku koji je prica za sebe,tako da ta prica o prepustanju lopte nema za argumenata…Njih treba stisnuti visoko na njihovoj polovini,na 40m od njihovog gola po cenu da neke kontre opasne padnu.Nece oni moci da izdrze pritisak svih 90min jer im je odbrana krhka poprilicno.

LA[K]I авг 21, 2017 at 20:10

Ako krenemo kao protiv Sparte mi cemo do 20 minuta dati bar 2 gola. Ovi ljdui su invalidi u odbrani, veci nego mi protiv Maltezana. Cak i Andjelkovic izgleda ozbiljno u poredjenju sa njihovim bekovima. Blagi ocaj. Samo protiv njih spori Milic i Pesic mogu da izvedu onakvu akciju. To je smesan gol za jednu ozbiljnu ekipu. Dakle istorijska sansa. MORAMO da ih zgazimo!

Sasa авг 22, 2017 at 13:40

Sve si napisao sto i ja mislim. Dodao bih da mi nije jasno da La Telek menja Jovicica u vezi. Sada je samo taj Rodic NEOPHODAN jer je decko najpismeniji defanzivni fudbaler sto smo se uverili protiv Sparte. Dakle, u cetvrtak presing na njihovoj polovini moze doneti vise golova. Medjutim mene plase oni delovi utakmice kada se bude igralo ravnopravno…

Suhoj37 авг 21, 2017 at 04:16

Nekako mi je glupo da se radujem Ristićevoj povredi,ali on nam je jedini pravio probleme u Rusiji.Ovo nam je šansa veka,ali bez euforije i bez oputanja.

Reply
Nikola авг 20, 2017 at 22:07

Ne raduje me risticeva povreda, ipak je on nase dete pre svega. Bice znatno oslabljeni protiv nas, sto zbog ristica sto zbog delija sto zbog trave na terenu. Medjutim, to nas ne sme zavarati, moramo mnogo ozbiljnije uci u ovu utakmicu!!!!

Reply

Leave a Comment