Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинска школа: Почињу првенства у млађим категоријама

Овог викенда стартује и ново првенство у млађим категоријама. Омладинска школа Црвене звезде има обавезе у омладинском и кадетском узрасту, док ће пионири играти пријатељску утакмицу.

Омладинци (1999/2000)

Омладинце Црвене звезде ће са клупе предводити повратник у Звезду из Чукаричког, Милан Лешњак. А на терену Лука и Иван Илић, Дејан Јовељић, Вењко Николић, Алекса Терзић, Југ Станојев, Слађан Ракић… и група веома талентованих играча 2000.годишта са којима је радио Никола Пуача – голман Милош Гордић, Радивој Босић, Жељко Гаврић, Александар Костић, Марко Јанковић… Циљ? Припремити се што боље за први тим и покушати оно што претходне две генерације нису успеле, освојити наслов омладинског шампиона Србије.

Сутра Звездине наде стартују у Пироту, затим у недељу углавном момке из 2000.годишта очекује пријатељска утакмица против вршњака из Кувајта, а већ у 2.коло, ванредно.

1.коло, Омладинска лига Србија

Пирот: Раднички – Црвена звезда, 10:00, субота 19.август

Пријатељска утакмица (2000.годиште)

СЦ „Ковилово“: Црвена звезда – Кувајт, недеља 20.август 18:00

Кадети (2001)

Никола Пуача и генерација 2001. на старту нових изазова путују у Нови Пазар, а као и њихове старије другаре из омладинце и њих очекују два везана ванредна кола.

1.коло, Кадетска лига Србије

Нови Пазар: Нови Пазар – Црвена звезда, субота 19.авуст 11:00

Пионири (2003)

Пријатељска утакмица

СЦ „Ковилово“: Црвена звезда – Кувајт, недеља 20.август 16:30

Млађи пионири (2004)

Млађи пионири су се у уторак састали са вршњацима из екипе МТК из Будимпеште, а за суботу је резервисана још једна пријатељска утакмица.

Повезане вести

Leave a Comment