Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Фратрија организовано путује у Краснодар да помогне Звезди!

Фратрија ће навијати за Црвену звезду у Краснодару!

Навијачи Спартака из Москве по ко зна који пут су показали да су прави пријатељи нашој навијачкој групи, нашем клубу и нашем народу. После бројних дуела наших кошаркаша, одбојкаша и других спортиста у Русији, којима су присуствовали протеклих година и заједно са Делијама им давали подршку, навијачка група „Фратрија“ путоваће и у Краснодар, где ће бодрити црвено-беле.

Звезде у четвртак игра први меч плеј-офа за Лигу европе, против веома снажног ривала, па је јасно да ће свака помоћ са трибина бити значајна за самопоуздање и додатна ињекција нашим играчима. С обзиром на даљину Краснодара и трошкове пута, не очекује се превелики број навијача из Србије, али је јасно да нашим момцима подршка неће недостајати.

Руси су на свом Твитер профилу објавили да ће путовати у Краснодар, уз позив заинтересованима да се пријаве и све информације. Неколико сати касније, саопштено је и да је са пријавама завршено.

Хвала, браћо!

Повезане вести

1 comment

LA[K]I авг 15, 2017 at 20:55

Bravo za bracu! Ljudi koji mnogo vole Srbiju, Zvezdu i Delije. Ispratili su svako Zvezdino gostovanje u istocnoj Evropi u poslednjih 7-8 godina i to dodje po nekoliko hiljada ljudi. Bila je manja grupa iz Omska i u Pavlodaru. Trazili od uprave da Spartak pozove Zvezdu umesto kijevskog Dinama na otvaranje njihovog stadiona, skupljali pomoc za podoricu Marka Ivkovica i na razne druge nacine dokazivali koliko nas postuju. Svaka im cast. Terzica i klub da bude sramota zbog onog pisma Zenitu u kom smo im pozeleli titulu. Obrukali su nas pred ovim sjajnim ljudima. Srbi i Rusi braca zauvek!

Reply

Leave a Comment