Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Моја лична и жеља клуба јесте да афирмишемо младе играче из наше школе“

Са осмехом на лицу и чини се без бола у леђима, тренер Црвене звезде, Владан Милојевић дочекао је крај меча против Бачке.

Млади стручњак сигурно је задовољан новом, петом победом свог тима који је на тај начин задржао лидерску позицију на табели домаћег шампионата.

Задовољан сам победом. Момци су испоштовали све што смо се договорили, постигли три гола по данас тешком терену на нашем стадиону. Већ сам рекао да су код мене сви играчи стандардни, и наставићемо са ротацијама тима и убудуће. Желимо да сви буду разиграни и у форми – навео је Милојевић.

Звездин тренер истакао је значај меча који његови изабраници играју у четвртак али и апострофирао још једну чињеницу са меча против Бачке.

Не треба наглашавати и стварати додатни притисак најавом сусрета са Краснодаром. Свесни смо шта тај двомеч може да нам донесе, али идемо тамо да дамо све од себе, да се покажемо у правом светлу, па ћемо видети после утакмице у Београду, за шта је то довољно – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде и додао:

Моја лична и жеља клуба јесте да афирмишемо младе играче из наше школе. Данас их је било доста у утакмици против Бачке. Желимо да тај тренд наставимо, да се ослонимо на комплетан играчки погон и да стварамо велике играче за велика дела – закључио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Goran авг 14, 2017 at 19:29

Samo davaj mlade,svake sezone po 2-3 uz nekoliko iskusnih domacih igraca i nekoliko dobrih stranaca i za 2-3 godine izlazimo iz dugova a onda zemljotres na Marakani…

Reply
Hadži Dragan авг 13, 2017 at 22:08

Bravo Vladane, samo nastavi tako, vračaš nam veru u lep fudbal, a ujedno i u rezultatski pozitivan. Pozdrav za tebe i brata Gobaru od Vuje.

Reply
maveriks988 авг 13, 2017 at 21:55

Racic i Adzic su prosle sezone odigrali nekih 7 do 10 utakmica i ove sezone bi trebali se u potpunosti afirmisati, sto je i pravilan sled dogadjanja. Osim njih i ne vidi se da se to forsiranje mladih, za male Ilice su rekli da nisu spremni za seniorski fudbal dok strucnjaci iz Engleske nisu rekli drugacije pa su ovi najednom spremni 😀 Ali dobro, doj ima rezultata bice to sve dobro, valjda

Reply

Leave a Comment