Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Срнић: „Ја само ћутим, радим и постижем голове!“

Победу од 5:0 над Радником изабраници Владана Милојевића посветили су свом повређеном саиграчу Бранку Јовичићу и још једном показали какво пријатељство влада у свлачионици Црвене звезде.

– Као што је и писало на нашим мајицама, ово је победа за Бранка. Свима нам је много криво што се повредио, јако нас је потресао тај догађај. Бранко нам недостаје како на терену, тако и у свлачионици. Даћемо све од себе да још једну лепу победу забележимо за њега, само овог пута у Лиги Европе. Играћемо за Бранка свим срцем и, надам се, посветити му најлепшу победу следеће недеље – рекао је Срнић.

Славољуб Срнић на мечу у Сурдулици постигао је пети гол у сезони.

– Ја само ћутим, радим и постижем голове. Морам да признам да ми није било баш лако да се упишем у листу стрелаца на данашњој утакмици. Доналд ми је изузетно прецизно додао лопту и сама завршница акције ми није представљала проблем, али требало је добрим кретањем доћи у тако изгледну ситуацију.

Звездин крилни играч осврнуо се и на игру своје екипе у Сурдулици.

– После нашег другог гола Радник је доста пао у игри, то се види и по аутоголу који су постигли. Ми смо испоштовали договор из свалчионице на полувремену, а он је гласио да морамо у првим минутима наставка да затресемо мрежу. Врло брзо смо стигли до поготка и много ме радује што се нисмо ту зауставили, већ су навијачи могли да виде још три гола до краја сусрета.

Наредни изазов фудбалере Црвене звезде очекује већ за три дана када на свом терену дочекују екипу Бачке.

– Овако убедљива победа нам много значи за самопоуздање, посебно у тренутку када пред собом имамо много изазова. Долази нам Бачка, а већ нам се приближава и европски сусрет са Краснодаром, тако да нас све радује што смо расположени за голове и надигравање. Морамо да будемо максимално фукусирани пред сваку утакмицу, није лак овај ритам када су ту и европске и првенствене утакмице. Ипак, ми смо Звезда и увек морамо да побеђујемо – поручио је Срнић.

Повезане вести

7 comments

Dragan авг 12, 2017 at 15:11

koliki je grof strucnjak videli smo na primeru djurdjevica a on franjevcima donese titulu i kup

Reply
Dragan авг 12, 2017 at 15:08

bravo srnicu umalo da ga veliki strucnjak grof unisti

Reply
Goran авг 11, 2017 at 19:13

Tako je Srnicu samo im zabiberavati bice im previse jaka Srnetina 🙂

Reply
Чича 1952/05/11 авг 11, 2017 at 12:19

Много ми је драго због овог момка! Трпио
је велику неправду код Грофа.

Reply
kastiljo авг 11, 2017 at 12:59

Svi su trpeli veliku nepravdu kod Grofa. I Donald,Ugo,Letalek…Veruj mi da Lukovic nije imao onoliku rupetinu izmedju sredine i obrane kao kod Grofa i on bi kidao sada.I dalje ne mogu da shvatim kako se tom coveku pevalo na marakani,da li je moguce da ljudi nisu mogli da uvide da bi bilo koji trener iz neke skole fudbala osvojio titulu sa onim igracima,raspalim partizanom i njihovim,sreca jos gorim trenerima.

Reply
kastiljo авг 11, 2017 at 17:27

Pritom da ne zaboravimo koliko smo se zbog doticnog grofa ogresili o mnoge igrace nazivavsi ih neznalicama i prevarama,da bi se ispostavilo da su imali treninge lakse nego u petlicima…Ono sto su neki mogli da istrce su preneli iz ranijih klubova a malo i genetika,tj fizicke predispozicije…Setimo se da je Srnic prvu sezonu kad je dosao trcao ko lud kad je izasao iz Milojeve Cuke,a onda sledeca iliti prosla sezona stagnacija po svim pitanjima…Sad sve opet dolazi na svoje mesto.

Reply
Кери авг 11, 2017 at 10:57

Крвави је добро проценио Срнићеве квалитете,да није ни за сеоску лигу.Браво за стручност,Крвави.

Reply

Leave a Comment