Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Капитен на тренингу црвено-белих

Нови капитен Црвене звезде мтс и репрезентативац Србије Бранко Лазић искористио је слободан дан у јеку репрезентативних припрема и посетио саиграче и стручни штаб на тренингу. Тренингу је присуствовао и тим менаџер црвено-белих и репрезентације Србије Небојша Илић.

Кондициони тренер Александар Јованчевић делио је инструкције већ добро ознојеним првотимцима Црвене звезде мтс за наредну вежбу у теретани, када је на врата ушло добро познато лице. Радна атмосфера је на кратко прекинута јер је капитен црвено-белих Бранко Лазић прошао кроз врата теретане дворане у Железнику.

Пуно осмеха и срдачни поздрави обележили су сусрет Лазића са саиграчима које није видео још од када се подизао трофеј намењен прваку Србије, а онда је уследило упознавање са новим саиграчима. Поједини су се интересовали како напредују припреме репрезентације, а запиткивали су углавном они најмлађи.

Бранко је оставио саиграче да наставе тренинг, а он се вратио у кошаркашку дворану где је шеф стручног штаба Душан Алимпијевић са својим помоћницима ковао планове. Стручни штаб је на данашњем тренингу добио и огромно појачање, тим менаџера Небојшу Илића. Још један члан репрезентације Србије такође се нашао на тренингу црвено-белих и, као и увек, у свом стилу подигао атмосферу. Понеку шалу и осмехе убрзо су заменила озбиљна лица. Тренер Црвене звезде мтс и нови капитен одвојили су се на страну и обавили дужи разговор о предстојећим изазовима.

Бранко Лазић и Небојша Илић су потом напустили тренинг и наставили да уживају у слободном дану после напорних припрема на Копаонику са репрезентацијом Србије. Звезда наставља са припремама за нову сезону, а Бранка Лазића и Небојшу Илића очекују велики изазови са националном селекцијом на ’’Трофеју Београда’’ који ће се играти у дворани ’’Александар Николић’’ од петка. Орлови први меч играју у суботу против репрезентације Грчке.

Повезане вести

1 comment

Loki авг 11, 2017 at 08:08

Kada potpisuje Marinkovic?

Reply

Leave a Comment