Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Лазар Романић кренуо у Италију, па завршио у Чачку

Млади фудбалер Црвене звезде, Лазар Романић, провешће текућу сезону на позајмици у чачанском Борцу. Иако је пре извесног времена практично и званично објављено да ће Звездин офанзивац сениорско искуство стицати у Серији Б, у дресу Карпију, што је изненадило овдашњу фудбалску јавност, ништа мање није изненадила информација да ће каријеру наставити у Борцу.

Романић је крајем октобра прошле године потписао професионални уговор са нашим клубом, а у протеклој сезони био је један од најбољих фудбалера омладинског тима Звезде и читаве лиге.

Има 19 година и игра на позицији нападача, а у тренутно последњепласираном тиму домаће лиге покушаће да стекне суперлигашко искуство и избори повратак на Маракану.

Романић је један од три фудбалера који су данас појачали Борац.

Повезане вести

2 comments

laganezeee1 авг 8, 2017 at 18:02

Strasno kakva je nepravda ucinjenja prema ovom momku od strane ljudi iz kluba. Nije spreman za seniorski fudbal ko braca Ilic, mada za njih Englezi rekose da jesu pa ce izgleda igrati 😀 Inace to je velika glupost, pogotovo za nasu ligu. Igraci od 19 godina,l da nisu spremni… smesno, ali dobro i vecih gluposti je ova garnitura rukovodstva imala. Nadam se da ces se vratiti u sledecoj sezoni, kada ovi iz rukovodstva, nadam se, budu bivsi.

Reply
Hadži Dragan авг 8, 2017 at 17:43

Sine gledao sam te u omladincima, kao i u OFK-a. Moraš da povećaš telesnu masu kako znaš i umeš, a da ne izgubiš na brzini koju poseduješ. Želim ti puno dobrih utakmica u Borcu i da nam se što pre vratiš. Još jednu stvar da ti kažem, čuvaj se Čačana teško prihvataju momke sa strane, znam iz ličnog iskustva kad sam u tvojim godinama došao i ja u Borac. Srećno!

Reply

Leave a Comment