Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Играмо против јако озбиљне екипе која је у врху српског фудбала“

Након победе у европском двомечу са прашком Спартом, фудбалери Црвене звезде окрећу се домаћем првенству. Изабраници Владана Милојевића сутра, 6. августа, дочекују екипу Чукаричког. Меч се игра од 20 часова на стадиону „Рајко Митић”.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред овај меч.

Очекује нас тешка утакмица, као што је то био случај и са свим мечевима које смо имали до сада. Играмо против јако озбиљне екипе која је у врху српског фудбала. Као тренер радио сам у Чукаричком и не бих се много понављао око организације клуба која је на врхунском нивоу. Имају јако доброг тренера, квалитетне играче и сигуран сам да ће бити у самом врху српског фудбала. Што се моје екипе тиче, ми смо се окренули овој утакмици, испред нас је противник коиј заслужује велики респект, тако да ћемо се адекватно спремити за овај сусрет. Да тренингу ћемо отклонити недоумице око тима. Сада, после утакмице коју смо одиграли у Чешкој , желим да видим карактер својих играча. Пред нама је јако згуснут распоред, у наредне три недеље имамо седам утакмица, што значи да ћемо играти на свака три дана. Радује ме то што су сви играчи спремни, орни и могу да рачунам на њих у наредним мечевима. Имамо велики фонд играча и сви су у тренажном процесу, тако да рачунам на све. Видећемо на сутрашњем мечу колико и да ли ће уопште бити промена у нашем саставу – рекао је Милојевић.

Сутрашња утакмица биће специфична и по томе што ће се на супротним странама наћи отац и син. Немања Милојевић, фудбалер Чукаричког, одмериће снаге са екипом коју са клупе предводи Владан Милојевић.

У нашој кући се не разговара о томе, имамо друге теме. Мени је, као родитељу, јако драго што Немања иде правим стопама кроз каријеру и надам се да ће бити успешан фудбалер јер стварно то заслужује. Није уобичајена ситуација, први пут се налазимо у оваквој ситуацији, али када крене утакмица он је један играч, а ја сам тренер који размишља само о свом тиму. Такође, први пут играм против Чукаричког од када сам отишао са места тренера, али сам фокусиран само на своју екипу. У овом тренутку се показује ко је какав играч. Није овде питање физичког умора колико је психички моменат бвитан и волео бих да видим како ће моји играчи да одреагују у овој ситуацији, јер се ту показује колико сте велики.

Звездин стратег изузетно цени свог колегу из Чукаричког Ненада Лалатовића.

Ценим све стручњаке који раде у нашој земљи, имамо много талентованих тренера. Ту су они искусни који доносе велики квалитет нашем фудбалу, али и млади који нам дају могућност да напредујемо гледајући их како раде. Господин Лалатовић је одличан тренер, то се види по резултатима које је имао у својим претходним клубовима.

Након победе у Прагу над Спартом фудбалери Црвене звезде нису имали много времена за славље.

Лично не умем претерано да се радујем. Лепо је када победите, јер сте остварили свој циљ који сте постравили пред себе и своје играче, али фудбал је такав да из утакмице у утакмицу морате да се доказујете. Код нас не постоји минули рад и зато и немамо много времена да се радујемо. Завршен је меч, побеђен је велики ривал и идемо даље. Изузетно ми је драго што је и у Прагу био огроман број наших навијача који су нас подржали, верујете ми да нам је због тога свима пуно срце. Волео бих да ми будемо ти који ће још много пута да их обрадују. То су непроценљиве ствари и тај осећај је нешто што мора да се доживи. Желимо да у што већем броју наши навијачи буду уз нас, јер нам то значи. Ми ћемо да тренирамо вредно, да дајемо све од себе, а уз њихову подршку је све то много лакше.

С обзиром на то да прелазни рок траје до краја августа тренер Милојевић истиче да ће тек по његовом завршетку бити више речи о Звездином саставу.

Ми смо озбиљан клуб и оно што је Звезда договорила са играчима и даље важи. На дневном нивоу разговарамо о тиму и то је оно што мени као тренеру не прија, али са друге стране морамо да сачекамо и видимо шта ће се десити до краја. Као тренер сам свестан да морам да се прилагођавам, нисам од оних који се жале. Нова ситуација од вас тражи да се и ви мењате. Тако ћемо и ми радити. До 31. августа је све могуће и тек када се спусти завеса на прелазни рок ми ћемо моћи да причамо конкретно о нашем саставу – поручио је Милојевић.

Повезане вести

11 comments

dejo авг 6, 2017 at 12:57

Treneru Crvene Zvezde zelimo da Crvena Zvezda igra protiv Sparte iz Praga da to bude recept kako Crvena Zvezda sve utakmice ,mene ste obradovali sa tim rezultatom na stadionu Crvene Zvezde ,zato mislim da Crvena Zvezda treba uvjek velike rezultate na svom stadionu i da bude opet neosvojiva tvrdzava kako u Evropskim takmicenjima tako isto i domacim takmicenjima

Reply
oknarb авг 5, 2017 at 18:54

да ли је неко гледао игре марка бакића у италији ,који је требао својевремено прећи из могрена у звезду?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 5, 2017 at 17:47

haha..Miloje ima sina igra u Cuki i sutra ce jedan na drugog..zaista cudan podatak ..otac protiv sina..neka sutra pobedi otac a mali neka jos raste :slavlje:

Reply
Hadži Dragan авг 5, 2017 at 14:43

Ovaj oknarb je jedan od žešćih smarača. Stalno predlaže neke amatere od igrača,taktiku,savete…ko si bre ti?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 5, 2017 at 16:43

hahha..gde igra taj mredojevic…u crnu travu??? :smeh3:

Reply
oknarb авг 5, 2017 at 14:39

доведите медојевића

Reply
Krke авг 5, 2017 at 14:43

Imas milion i pol evra viska 🙂

Reply
Zoks авг 5, 2017 at 14:09

Kruze price da je Ruiz prodat u Arabiju za 600 hiljada evra(od cega 110 hiljada ide njemu na ime duga koji imamo prema njemu) a kruze i price da Mrkela i Terzic nisu nikao ali nikako zadovoljni treniranjem i ponasanjem Rikardinja,cak se prica da su oni trazili od Milojevica(dan posle utakmice protiv Sparte u BG) da ga kazni nekim jacim treningom ali da Miloje nije htjeo,vec su razgovarali i Rikardinjo kao rekao da ima nekakav problem licne i privatne prirode a kasnije se ispostavilo da je lagao, kad se to saznalo Terzic trazio licno od Milojevica da ostavi Rikardinja u BG i da ne putuje u Prag.Prica se da su na dan polaska(u Prag)Terzic i Mrkela razgovarali u BG sa Rikardinjom i njegovim menadzerom i izgleda da se poprilicno nesto tu kuva jer je Miloje MORAO ostaviti ovog u BG,navodno se prica da je to sto lose igra nije problem koliki je problem sto jako lose trenira,zabusava,nece da trci i da se bori ne bi li se vratio u formu kakvu je imao u Moldaviji,kaze na treningu tesko zabusavanje,prica ide dotle da su rekli i menadzeru da ima jos 10 dana da se dovede u red ili moze da ide,navodno da on licno nije htjeo ni da dolazi vec je htjeo u Japan da ide(u nekakav klub) ali da ga je menadzer bukvalno natjerao na potpis sa nama jer smo dali vise novca,pa zato zabusava,navodno spremna i zamjena ako dodje do cjepanja i nervoze,navodno nekakav Nigerijac prezime mu Oduamadi,to je navodno Mrkelova opcija ako dodje do razlaza sa Rikardinjom.
Milosevic takodje zeli da ide(lijevi bek).
Pozdrav !

Reply
Krke авг 5, 2017 at 14:48

Nešto sam slično čuo jos pre 3 dana

Reply
dejo авг 6, 2017 at 12:42

Zoks vjerujem da su tacne te informacije u vezi Rikardinja inace nije nista pokazao u Crveno belom dresu sto se tice Milosevica lijevog beka to je normalno da trazi igrac da ide a trebao je da dobije vise priliku u Zvezdinom dresu

Reply
Hadži Dragan авг 5, 2017 at 13:48

Za urađeno do sada svaka čast. Samo bez opuštanja i rezultat u nedelju neće izostati.

Reply

Leave a Comment