Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Звезда започела нову сезону

Кошаркаши Црвене звезде мтс званично су започели нову сезону. Након састанка који је одржан црвено-бели првотимци су обавили традиционална тестирања у спортској ординацији ’’Vita Maxima’’.

Кошаркаши Црвене звезде мтс званично су започели нову сезону – 2017/2018. Окупљање је започело састанком на ком су се поред играча и стручног штаба нашли и председник клуба Небојша Човић и директор Давор Ристовић. Након што је председник Човић пожелео срећан почетак нове сезоне, првотимци Црвене звезде мтс су се преселили на опсежна тестирања у спортској ординацији ’’Vita Maxima’’.

У сјајној атмосфери играчи су обавили комплетна тестирања пред ново поглавље које започиње данашњим окупљањем. Звездини првотимци извршили су мерења и детаљна тестирања под оптерећењем, а на окупљању су се појавили сви играчи осим оправдано одсутних Бранка Лазића и Џејмса Фелдина који ће се прикључити у наредној фази припрема.

Екипа у саставу: Петар Ракићевић, Никола Радичевић, Алекса Раданов, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Марко Кешељ, Немања Дангубић, Стефан Лазаревић, Бориша Симанић, Стефан Јанковић, Никола Јовановић, Драган Апић и Милко Бјелица окупиће се и у понедељак на првом званичном тренингу.

Црвено-бели срећно! Напред у нове победе!

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

milos rankovic авг 6, 2017 at 12:28

NE ZNAM ZASTO UDARATE MINUSE KRVAVOM ZVEZDASU KAD JE U PRAVU SEM ABA 2 LIGE NECEMO BITI TOLIKO LOSI TRENER NAM JE POCETNIK PUNA PODRSKA NJEMU NEMOGU LAZIC I DANGUBIC DA VUKU CELU ODBRANU FELDIN NEIGRA ODBRANU SVI SMO GLEDALI OVA DVA MOMKA IZ AMERIKE POLA NAS NIJE CULO ZA NJIH JEDAN JE DOBAR IMA DOBAR SUT DRUGI DOSTA SLABIJI AKO DODJE DOBAR PLEJ I PETICA TU SMO SA CEDEVITOM I MORA JEDAN DOBAR SUTER TULSON DA JE DOSAO BILI BI OK EKIPA SLICAN SIMONOVICU ALI GAZDA U OVOJ SEZONI MORA DA BUDE LAZIC IMA DAGA SLUSAJU SVI PA I TRENER ON JE NAS MESI

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 5, 2017 at 17:16

sad bas gledam kako se cedevita pojacala i mislim da ce lagano da odvoje ABA..ona 3 amera su NBA igraci i ima da se prosetaju bez problema..mi sa lazarevicem,davidovcem,rakicevicem,apicem i ovi studenti sto dosli smo osrednja ekipa..bolje je da igramo ABA 2 tu bu bili u vrhu..i glodari doveli 2 extra igraca….

Reply
Estrella Roja авг 5, 2017 at 21:03

Ljudi ne shvataju koliko loše izgledamo. Čović najavljuje dva, eventualno tri pojačanja, na kraju će biti jedno, eventualno dva ako se bude neko povredio, i to od stranaca. Posebno mi nije jasna fascinacija igračima koji potiču odavde a došli su sa koledža u Americi, jer će njima sigurno trebati period adaptacije na evropski stil i tek će se možda za godinu i po pokazati da li su to bili dobri potezi. Trebaju nam tri člana prve petorke i to veoma kvalitetna koji će odrediti ambicije kluba. Za sada je Cedevita u velikoj prednosti, još ako im ostane Bilan (kako bih želeo da dođe u Zvezdu) skoro je sigurno da su veliki favoriti za osvajanje Abe, a čak i Budućnost deluje veoma opasno. Za Evroligu nemamo nikakvih izgleda, a tek final four deluje realno otprilike isto kao kad bi fk Crvena Zvezda osvojila Ligu Evrope i sledeće sezone igrala direktno u Ligi Šampiona….što bi smo svi voleli, ali bajke su na temi rast bdp-a Srbije.

Reply
Hadži Dragan авг 5, 2017 at 13:45

Apić i Rakićević višak, ali neka popune roster na pripremama.

Reply

Leave a Comment