Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Џејмс Фелдин пето појачање КК Црвена звезда!

Ново велико појачање у црвено-белом дресу, Џејмс Фелдин потписао је у уторак поподне двогодишњи уговор!

Американац са доминиканским пасошем Џејмс Фелдин ново је појачање КК Црвена звезда мтс!

Фелдин који је рођени Њујорчанин, висок је 194 центиметара, тежак је 91 килограм, игра на позицији бека шутера, а претходне две сезоне наступао је за екипу Панатинаикоса.

Џејмс Фелдин је рођен 26.јуна 1988.године, а након колеџ каријере у „Quinnypack-u“ од 2006-2010.године, своју професионалну каријеру градио је махом у европским клубовима.

Након играња за Бреоган, преселио се у Фуенлабраду, где се задржао у периоду од 2012. до 2014.године, да би се преселио у Италију и екипу Кантуа. Након кратке епизоде у Порторику, од лета 2015.године био је члан Панатинаикоса. Паралелно са клупском каријером, Фелдин је иако рођен у САД, наступао за репрезентацију Доминиканске Републике на свим већим такмичењима у Јужној Америци, јер му је мајка рођена у тој земљи.

Доласком Фелдина, Црвена звезда мтс је добила фантастичног стрелца и нападача, а уговор је потписан на период од две године.

Добро дошао, Џејмс!

Повезане вести

4 comments

Србин са Космета авг 2, 2017 at 19:40

Такоооо јееее!!!
Још два екстра странца и биће супер!
Дајте више поверења и подршке КК!

Reply
Estrella Roja авг 2, 2017 at 19:37

Priželjkivao sam ga pre dve godine u Zvezdi znajući pri tome da je potpuno nerealna želja obzirom na njegov tadašnji rejting. Sada dve godine kasnije mnogo toga se promenilo, između njega i Tulsona malo više sam bio za potonjeg, ali ovo je realno prvo naše pravo pojaćanje. Trebaju nam najmanje još tri-četiri igrača na ovom nivou da bi bili koliko toliko dostojni renomea iz prethodne 3 sezone. Samo se nadam da nisu tačne najave da na mestu pleja dovodimo neiskusnog igrača na par sezona.

Reply
oknarb авг 2, 2017 at 19:37

како игра нмемања александров?може ли као резервна варијанта центра за аба лигу?

Reply
Ognjen Banic авг 2, 2017 at 19:31

Dzejmse dobrodosao u crveno belu familiju ! Sve najbolje ! Ocekujem da budes nas najbolji igrac na terenu !

Reply

Leave a Comment