Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

Саопштење КК Црвена звезда и Марко Гудурић

Бивши играч Црвене звезде мтс и репрезентативац Србије Марко Гудурић у изјави преко званичног сајта клуба се у циљу изношења истине, а поводом неистина у једном дневном листу, обратио звездашкој јавности.

Поводом злонамерних натписа у дневном листу „Информер” у коме се ван било каквог контекста , само неколико дана пре почетка нове сезоне и окупљања тима, помињу „наводна” дешавања у такмичарској сезони 2016-2017 и „штрајк у КК Црвена звезда мтс” клуб је ради целокупне истине и правилног информисања јавности, приморан да реагује на ове неистине!

У чланку „Гудурић: Радоњић спречио штрајк у КК Црвена звезда” који је изашао дана 02.08.2017.године наведена је и изјава репрезентативца Србије, актуелног играча Фенербахчеа, и бившег играча Црвене звезде мтс, Марка Гудурића, који је аутору текста дао изјаву на припремама репрезентације на Копаонику. Тим поводом, некадашњи играч КК Црвена звезда мтс инсистирао је у циљу потпуне истине да каже и следеће:

Наслов чланка ме је непријатно изненадио, и потпуно је извучен из било каквог контекста моје приче и изјаве у којој сам се само делимично дотакао прошле сезоне у којој смо освојили триплу круну. Овим поводом у циљу изношења потпуне истине, одговорно тврдим да никакве приче о било каквом штрајку није било, нити је наш посао био да се тиме бавимо, јер се увек зна ко и шта ради у клубу какав је Црвена звезда. Када смо и желели да се информишемо на ту тему, председник клуба Небојша Човић је увек желео да нам се обрати, и од њега смо о тој теми информисани детаљно у неколико наврата. То је једина истина. Посебно ме заболела чињеница да оваквим спекулацијама, може да се стекне погрешна слика о односу нас играча према клубу и људима у њему, који су нам дали прилику да играмо, развијамо се, освајамо трофеје, и на крају остваримо вишеструко уносне трансфере. То је једини разлог мог обраћања, на првом месту звездашкој јавности, путем клупског сајта, јер оно што сам ја изјавио никако не одговара ономе што је изнето у једном дневном листу – рекао је Гудурић.

КК Црвена звезда мтс обавештава и да ће у циљу даљег истинитог информисања јавности, увек реаговати на овакав начин, јер неистине и негативне информације које се шире у појединим медијима (уз разумевање да оне подижу тираже), не одговарају на првом месту – истини!

Повезане вести

8 comments

Goran авг 2, 2017 at 18:26

Tako je bre!! Ajde bre Gudurice!! Ajde!!! Op,Op,Op,Op…Tako je!!!Ha,ha,ha…Tako je bre! Kakav Legendo 🙂

Reply
Marko Manojlović авг 2, 2017 at 17:47

Dobio bata nogu u dupe iz KKCZ, pa sad preko onog lešinara iz „Informera“ izmišljaju koje kakve gluposti!

Reply
kastiljo авг 2, 2017 at 17:19

Nista cudno…Evo kakvim prljavim kompleksaskim forama se bavi doticni iz mocarta http://www.mozzartsport.com/vesti/ukic-4-2-u-gostima/174248 Njihovim kompleksima leka nema…Treba SD Crvena Zvezda jedan dobar ministar propagande,Partizan ga vec ima i sve je bolesniji i sve vise mrzi.

Reply
Србин са Космета авг 2, 2017 at 16:09

Ma шта се нервирате?
Зар не видите да Моцартспорт,Блиц,Информер свакодневно пласирају лажи и блате наш клуб.Вређају Терзу и Човића,омаловажавају наше играче,а оне из комшијског табора назаслужено уздижу.

Reply
darko šućurović авг 2, 2017 at 15:43

A kada je ta nazovi novina objavila neku tačnu vest o bilo kojoj sferi života,osim o repertoaru bioskopa u Beogradu?!Cena od 20 dinara dovoljno govori.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 2, 2017 at 18:07

dobro kad je za tebe kurir novina

Reply
Loki авг 2, 2017 at 20:20

Krvavi sada si me nokautirao! Cenio sam tvoje misljenje…branio te nogama i rukama kada su pljuvali tebe i tvoje misljenje…mislio pravi covek u pravo vreme.. Kad ono…na lazne vesti o Zvezdi Informera i Mozzartsporta…ti iz cista mira pomenjes Kurir… Kakve veze sa trac klevetama o KK Crvene Zvezda od strane najodvratnije novine u istoriji covecanstva..Informera….ima list Kurir???? A da…pa Kurir je meta svih botova velikog AV….Brate Krvavi…pa zar i ti sendvicar… Ne..ne ovo mora da je greska…Krvavi je samo kupio dva stana u kuli Beograd na Vodi…i sada srecan ceka 2032.godinu da se useli… Ali sendvici su sendvici… Sa prsutom valjda… a i treba pristedeti za namestaj za stanove u Beogradu na Vodi…brzo ce ta 2032. godina…a na cemu covek najlakse moze da ustedi…pa na hrani… A mozda ga i veliki vodja primeti i nagradi Krvavog sa vaucerom za 20% jeftinije letovanje u Banji Koviljaci…ma…nije naivan Krvavi..

Reply
Backo авг 3, 2017 at 16:58

Dobro jutro, Kolumbo!

Reply

Leave a Comment