Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Боаћи: „Ако у реваншу будемо играли као у Београду, пoбеда је неизбежна!“

Тренутно други стрелац Лиге Европе са шест голова из пет утакмица долази из редова Црвене звезде.

Ричмонд Боаћи на мечу против прашке Спарте потврдио је одличну форму у којој се налази.

— Захваљујем се Богу, он је заслужан за сваки мој успех. Дао је снагу мојој екипи да побеђујемо и подарио мени енергију да постигнем погодак на претходном мечу — отпочео је разговор Боаћи.

Звездин голгетер истакао је да су, након победе у првој утакмици над Спартом, мисли целе екипе окренуте ка победи у реваншу.

— Пред нама је још један меч и зато мислим да што пре треба да заборавимо овај добар резултат и да кренемо од нуле. За мене то није тешко јер, шта год да се догоди, већ следећег дана се окрећем новом изазову јер увек желим да побеђујем и да будем све бољи. Гледам само у садашњост и будућност, не размишљам о прошлости.

Боаћи истиче да су његови голови заслуга целе екипе.

— Срећан сам због гола, он је плод добре игре читаве екипе. Верујем у свој тим, то је једини начин да победите. Уколико немате поверења у саиграче никад ништа не можете да урадите сами. Ја сам сигуран да ако у реваншу против Спарте будемо играли као што смо у Београду наша победа је неизбежна — поручио је Боаћи.

Повезане вести

2 comments

Delija mp јул 30, 2017 at 00:01

Dajete organizujte neku akciju prikupljanja novca za sredjivanje stadiona cigle, stolice sta god. Nisam iz Beograda inace ne bih propustao radove.
Ne dozvolimo da nam kuca propada!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 29, 2017 at 17:53

ako u revansu ne damo gol bice jako tesko..jedan gol resava sve i veliki je kao Avala..srecno

Reply

Leave a Comment