Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Павков, опет, у Нишу

Павков

Милан Павков ће нову сезону провести у Радничком из Ниша, на позајмици.

После само шест месеци, скупо појачање Црвене звезде за услове у српском фудбалу, добио је и култни број 9, враћа се у Ниш, одакле је и стигао на „Маракану“.

Настала је велика помпа око његовог трансфера, а Павков је успео да забележи само два наступа, односно 7 минута – 6 минута на свом дебију против Новог Пазара, 18.фебруара на пролећној премијери, уз један минут против Флоријане у 1.колу квалификација за Лигу Европе. Забележио је и два наступа у Б лиги уз један гол против Чукаричког, као и пет наступа на пријатељским мечевима током зимских и летњих припрема.

„Сматрамо да је ова позајмица у интересу Црвене звезде и Радничког, као и Павкова који се враћа у наш тим како би се пре свега игром у оштрој конкуренцији изборио да постане део првог састава у Звезди, а затим и да настави са развојем своје каријере и свог несумњивог талента“, кажу из Радничког, а пише МОНДО.

„Очекујемо да Павков током играња у Нишу оправда поверење оба клуба и брзо се врати на сам врх листе најбољих стрелаца“, закључили су у Нишу.

Пре Павкова, стручни штаб је одлучио да се не рачуна на Андрију Луковића и Владимира Јововића, који нису пријављени за Суперлигу.

Црвена звезда је у 1.колу нове сезоне савладала Нишлије 3:0, а данас игра први меч 3.кола квалификација за Лигу Европе против прашке Спарте.

Повезане вести

6 comments

Floyd јул 28, 2017 at 12:57

Sine, koji tupavi komentari. Ni trunke duha ili intelekta, samo isprazno baljezganje potpunih ignoranata, koji se kao kapiraju u pranje kinte, a životni ‘highlight’ im je kad kevi maznu dvesta dindži iz novčanika za kladžu.
Sem ‘Petra’, koji je te u dve reči bar nasmeje.

Reply
Jovan јул 27, 2017 at 17:06

Terzić i Tončev u plusu, a naša Zvezda u minusu! Zvezdaši, jel treba i dalje da ćutimo i gledamo šta nam rade sa klubom?!

Reply
LA[K]I јул 27, 2017 at 16:43

Skolski primer pranja para za koje se u ozbiljnoj drzavi dobije najmanje 20 godina zatvora. Dosao za 300.000 evra, odigrao 10 minuta i sad se vraca u Radnicki na pozajmicu. Taman dok pozajmica istekne isteci ce i njemu ugovor tako da je tu sve poznato. Terza je verovatno imao u planu da ga pustaju pri kraju svake utakmice u kojoj vodimo 2:0, 3:0, i kada ne moze nista da z**ere, ali su onda videli da decko nema ni trunku kvaliteta i da ne zna osnovne pojmove fudbala, pa nisu hteli da se blamira nego izmislili neku povredu zbog koje je pauzirao bla bla bla… I posle postavljamo pitanje kako je Zvezda propala. Pa eto vam ga najbolji primer. Stvarno ne znam kako se resiti ovih lesinara koji nas deceniju unistavaju. Da maknemo Terzu doci ce neko drugi i tako u krug… Tragedija za bivseg sampiona Evrope i sveta!

Reply
Petar јул 27, 2017 at 16:37

Ode golgeter… 😀

Reply
Petak trinaesti јул 27, 2017 at 16:02

da li je moguće da večeras opet igramo sa 1 špicem ! ?a evo i kratkog komentara na ovu vest,zbog čega je zadržan Pavkov koji pojma nema,a nije ni data šansa Vujakliji dečko je zver od igrača.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 27, 2017 at 16:01

kako to gospodine terzicu..pa ti rece da je on evropski kalibar kao Van Basten…sta bi sad????

Reply

Leave a Comment