Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Александар Луковић завршио каријеру

Некадашњи фудбалер и капитен Црвене звезде одлучио је да стави тачку на играчку каријеру.

Своју одлуку Александар Луковић је саопштио данас. Његов ангажман у Црвеној звезди није завршен јер ће остати део клуба, а након усаглашавања још неких детаља биће познато и који посао ће обављати.

Популарни Луне у Звезду је дошао 1997. године и прошао све млађе селекције клуба.

Александар Луковић је као деветнаестогодишњак дебитовао за Црвену звезду 17. новембра 2001. године на гостовању у Земуну. Шансу му је тада указао тренер Зоран Филиповић. За наш клуб је наступао у два наврата, и за то време је одиграо 148 званичних утакмица, а 12 пута успео је да се упише у стрелце.

Луковић је са Црвеном звездом освојио две шампионске титуле — 2006. и 2016. године, као и два Купа — 2002. и 2006. године.

ФК Црвена звезда се Александру Луковићу, свом фудбалеру и капитену, захваљује на великом трагу који је оставио у клубу, а на полувремену утакмице у којој се састају Црвена звезда и Спарта из Прага Луковићу ће бити уручен и специјалан поклон. То ће уједно бити прилика за навијаче да га поздраве.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

LA[K]I јул 27, 2017 at 16:34

Veliko postovanje za Luneta! Pokazao je svoju ljudsku velicinu tako sto se vratio u klub na zalasku karijere. Veliku je gresku napravio sto se nije oprostio prosle sezone kada je osvojio titulu i kada je bio svestan da nema vise snage za ozbiljne utakmice cak ni u SLS. Primer za sve igrace koji su preko Zvezde napravili karijeru. Puno srece u daljem zivotu!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 27, 2017 at 16:02

pametan potez a ne da se blamira vise…neka radi sa petlicima

Reply
Petak trinaesti јул 27, 2017 at 15:59

povedi i anđelkovića,za bolje i nije.srećan ti put i daleko ti lepa kuća

Reply

Leave a Comment