Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Представљен Милан Борјан

Промовисан Борјан

Црвена звезда је добила појачање и на голманској позицији.

Недавно је црвено-беле напустио Филип Манојловић, а упражњено место на позицији голмана попуниће Милан Борјан који је у понедељак, 24. јула, представљен на стадиону „Рајко Митић“.

— Након одласка нашег младог голмана Манојловића, клуб је реаговао и пронашао најбоље решење како би се појачао и на овој позицији. Борјан је рођен 1987. године, и играо је за Рад, Раднички из Ниша и Лудогорец. Дамир Кахриман и Александар Станковић су и даље у клубу, тако да смо сада комплетирали ову позицију — рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Борјан је истакао да је срећан што ће напокон носити дрес Црвене звезде.

— Већ 16 година траје моја каријера, и где год да сам бранио за Црвену звезду се чуло. Сви знају за Црвену звезду и мени је много драго што сам дошао овде и што ћу да носим црвено-бели дрес. Надам се да ћу бранити, стигао сам као појачање и надам се да ће тренер да ми пружи шансу да се покажем. У такмичарској сам форми, био сам са репрезентацијом, стигао сам у суботу и у ритму сам. Спреман сам да се ставим тренеру на располагање. Носићу број 82, из неких приватних разлога — рекао је Борјан на представљању.

Борјан је у одличним годинама када су голмани у питању, и упркос томе што би могао више да заради у иностранству, одлучио се за дрес Црвене звезде.

— Није у животу све у финансијама. Звезда је велики клуб, у целом свету знају за бренд Звезде. Милим да ово помаже доста и мени, а и Звезди. Рођен сам у Книну, из Далмације сам, 99% људи тамо навија за Црвену звезду. Мoј животни сан је био да браним у Црвеној звезди, и то ми се сад испуњава. Мислим да је Звезда велики клуб, и одавде могу да направим добар корак даље. У мојој породици сви навијају за Звезду — рекао је Борјан.

Лудогорец је организован и стабилан клуб у Бугарској, али према Борјановим речима, не може да се пореди са Црвеном звездом.

— Лудогорец је велики клуб у Бугарској, а показују се добро и у Европи. Постоји доста разлике у клубовима, пре свега у финансијама. Али, мислим да то није довољно да би се клубови поредили. Звезда је велкики бренд, има велику и богату историју, и Лудогорец не може да се пореди са Црвеном звездом.

Постојала је могућност да Борјан појача Црвену звезду и пре три године, али до трансфера није дошло.

— Рајковић је тада био млади репрезентативац који је требало да се покаже у Звезди, и ја се тада нисам пронашао у тој причи Гледао сам да одем у иностранство и да се тамо покажем, стекнем име и искуство, па да у будућности дођем у Црвену звезду. То ми се сада и испунило — закључио је Борјан.

Повезане вести

5 comments

Casa Bez Dna јул 25, 2017 at 02:33

stigo grobar da nas sahrani…………..
samo mu pogledajte facu na slici koliko je „sretan“ sto je dosao u zvezdu

Reply
Djordje јул 24, 2017 at 21:35

Ne pise. Na tom sajtu. Ali sam ja nasao i pise na drugim sajtovima. Borjan

je prvo trebalo da potpise ugovor na dve godine. Ali medjutim ipak

promenio misljenje i potpisao ugovor na tri godine u prisustvu Mitra Mrkele

i Zvezdana Terzica. Inace on je veliki zvezdas. I svi njegove porodice

navijaju. Za klub Crvena Zvezda. Jedino njegova zena navija za klub

Partizan. Posto je radila tamo. Ali nema veze. Inace on ima

dvadeset devet godina. Tako da nije mlad. A i trebalo po

meni i ostalima iz moje porodice. Da bude bolje golman od Kahrihama.

Ali vreme ce pokazati.

Reply
Jovan јул 24, 2017 at 23:34

Iskusan i odlican golman sa nasim drzavljanstvom i dolazi bez obestecenja. Tesko da je od ovog moglo da se nadje bolje resenje. Ja ga pamtim jos dok je branio u radu i tu je bio odlican sve sam se nadao da ce i tada doci u Zvezdu, sada je jos iskusniji 29 godina za golmana nije strasno.

Reply
SVE PJANO21 јул 24, 2017 at 17:01

Mislim da nije bilo potrebe za dovođenjem ovog igrača, ja bi radije dao šansu ovom mladom golmanu. I baš me interesuje na koliko godina je potpisao, to nigde ne piše u tekstu.

Reply
Jovan јул 24, 2017 at 23:32

Na dve godine, tako pise na transfermarktu tako da je realna opcija da odradi ovu godinu i sledece leto kvalifikacije pa da se proda za nesto malo para krajem avgusta sledece godine a onda mali stankovic da se stavi na gol. Generalno dosli su novi treneri golmana verovatnos ada hoce stankovica da oblikuju onako kako oni misle da treba a rano je jos da se stavi na gol. Borjan je odlican golman i iskusan, bice super resenje.

Reply

Leave a Comment