Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Небојша Човић: Отварамо нову књигу, треба нам подршка

Председник КК Црвена звезда мтс детаљно је причао о минулим догађајима, али и будућности уз речи да је клуб затворио једну књигу и започео нову и да му је за то потребна подршка навијача и јавности.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс промовисао је новог шефа стручног штаба. Тим поводом сазвана је конференција за медије на којој је председник клуба са Малог Калемегдана Небојша Човић говорио о бројним актуелним темама.

Излагање Човића можете прочитати у целости:

“Прошли смо шест сезона. У јуну или јулу 2011. године смо почели од клуба који готово није постојао и у ком је остало само грб и традиција. У шест година смо направили изванредне резултате, а чини ми се и најбоље у досадашњој историји клуба. Имали смо тешке тренутке, пре свега финансијске. Дуг од 15 милиона уз опасност да нам скину кошеве.

Наставили смо циклус који је водио Црвену звезду до тога да постане редовни освајач АБА лиге, а самим тим и редован учесник у Евролиги. Постали смо редовни освајач домаћег првенства и Купа. По први пут смо као једини српски клуб учествовали у новом формату Евролиге по принципу лигашког такмичења са 16 клубова и мислим да смо направили сасвим пристојан резултат са деветим местом у конкуренцији 16 најбољих у Европи.

Кључан разлог зашто сматрам то за изванредан резултат је то што узимамо у обзир финансије нашег клуба и осталих у Европи. У конкуренцији Евролигаша смо убедљиво на последњем месту по финансијама, а мислим и да смо на нивоу целе Европе испод 40. места.

Мени би тужан дан био када бих провео дан уз рачунар писајући коментаре на интернету. Поготово ако се узме у обзир да је реч о људима који нису ништа физички урадили у животу. Али добро, то је амбијент у коме радимо.

У периоду од 2011. нисмо променили пуно тренера. Почели смо са господином Пешићем са којим смо планирали сарадњу од три године. Захвални смо Пешићу јер је успоставио систем који смо касније развијали. На његово место је дошао помоћник Лазић, коме смо такође захвални, али није увек онако како замишљамо. Вукоичић је дошао и тим је играо сјајно, али онда није ишло баш сјајно након Нове године. Не, није био болестан како се писало, већ смо се договорили да не радимо више, баш како смо се договорили да радимо.

Е, онда је дошао Дејан Радоњић. Нисам тужан, више сам разочаран ко и како нас информише. Био је један низ наслова ’’будалетине доводе Дејана Радоњића, а терају легенду Вукоичића’’. Радоњић је дошао као млад тренер. Ја ћу вас подсетити на одређене догађаје, а ви сами знате како сте информисали јавност. Подсетићу на извештавање након Металца, Цибоне, Фајнал фора у Лакташима, Уникса, Химкија, Реала итд.

У свакој сезони нас је напустило минимум пет играча. И тада је било много душебрижничких коментара. Немам проблем читајући конструктивне текстове и критике, али имам проблем или да кажем смејем се када читам коментаре како се распадамо и слично. Наша идеја је била да продужимо са тренером. Уговор је понуђен 10. маја. Варијанте су биле на једну годину, две или три. То се није догодило и сада улазимо у нови период.

У свим годинама смо финансијски наилазили на огромне проблеме и то све док смо ’’пливали у парама’’, били ’’државни банкомат’’… То сте све ви писали. Извините што говорим ви, али мислим да је непристојно да причам по имену и презиму. Док сам ја председник Звезде неће чаршија да саставља тим, ни улица Страхињића Бана. Писали сте и да ћу поднети оставку. Направили смо паузу, допунили енергију и настављамо даље.

Циљеви се односе на Јадранску лигу, домаће првенство и Куп. Ја сам инжењер и математика ми је основна наука. Имаћемо интересантан тим, солидан и на нивоу Евролиге. Ипак, све и да нам држава помогне са 20, 30, 50 милиона евра што се наравно неће догодити, не постоје гаранције за успех. ЦСКА је државни банкомат у правом смислу те речи па им то није гарантовала титуле у Евролиги.

Мимо плана су отишли само Гудурић и Кузмић. Кузмић је отишао у Реал Мадрид. Имао је уговор од 375 хиљада евра, ни то нећемо крити, а отишао је за 300 хиљада. Гудурић је отишао у Фенербахче, а мислим да се таква понуда не одбија. Звезди је припало милион евра и 20 одсто од наредног трансфера. Гудурић је колико ја знам у Звезди играо за око 100 хиљада евра, а сада ће у првој години у Фенербахчеу узети 400 хиљада евра. Ја томе не желим да станем на пут. Као и Чарлсу Џенкинсу да узме 1.800.000 долара. Имао је клазулу од 100 хиљада евра дефинисану уговору. Кузмић ће зарадити значајну суму, али мислим да је погрешио. То сам му и рекао чисто да му се не догоди случај Панатинаикос. Симоновић ће за наредне две године зарадити око милион евра, док је у Звезди играо за нешто мање од 200 хиљада евра, а има 31 годину. Митровић је договорен још прошле године. Јовић је отишао у Бајерн, био је у причи и Олимпијакос, али је избор пао на Бајерн.

Свим тим играчима кажем велико хвала на свему што су урадили од нас. Жао ми је што са стручним штабом није продужена сарадања. Радоњић је одличан тренер, посвећен и хвала му на свему. Врата Звезде су му увек широм отворена, али по систему.

Подсећам, клуб у дуговању од 15 милиона евра, са однетим кошевима, без играча, без тренера… А дошли смо овде где јесмо. А, то где јесмо је то да смо освајачи Купа, освајачи АБА лиге, освајачи домаћег првенства и стандарни учесник у Евролиги. Одмах и сада у Србији је мало теже. Када сам завршио машински факултет, ишао сам у Колубару и пролазио приправнички стаж. А, ови људи нису приправници. Нећу да кукам и да молим, радите по вашој савести. Само немој за три или четрии године да стидите шта сте писали. Ми смо сви промењиви и управа, и тренери и играчи. Ипак, Звезда заслужује бољи третман.

Нећу ни да кукам, ни да молим, помозите ми овако или онако, радите како вам је на савести, али немојте да кукате после. Свестан сам да неке навијачке структуре мисле да треба да се нападне фајнал фор. Хоћемо или нећемо, како буде биће, ко то може да зна? Очекивали смо више подршке за све оно што смо урадили, а она није добијена. Ове паре које ћемо скупити, а биће преко два милиона евра од продаје, биће усмерен на финансијску стабилизацију. До дестабилизације је дошло јер нису испуњена одређена обећања, а која су, нећу да вам кажем.

До наше финансијске ситуације је дошло тако што нису испуњена одређена обећања. Која? Нећу да вам кажем, али зато имате истраживачко новинарство, фризерске салоне и разне инсајдере па изволите.

Поменућу имена који су се провлачили по медијима. Милан Томић. Да, био је разговор, али ми смо чекали Радоњића, а он је у међувремену добио уноснији уговор у Олимпијакосу.

Светислав Пешић? Ви да знате колико се ми често чујемо и виђамо, стално бисте писали о сменама Дејана Радоњића. Често се чујемо, волим да чујем његово мишљење јер га изузетно ценим. Да, водили смо разговор и на ту тему, али он је опредељен за репрезентативне селекције.

Педро Мартинез? Лично мислим да странац не може да успе у домаћој кошарци.

Најбољи тренер у Европи је Жељко Обрадовић кога је Кића из патика ставио на клупу. Ви кажете – млади су и неискусни?

Рекао бих још имена, али ми је пукао телефон претходних дана. Последњи пут се то догодило након Цибоне на Фајнал фору у Београду.

Стојимо на располагању, питајте све. Ово није улица Страхињића Бана.

Ми нажалост немамо своје емисије. Уторком имате емисију црно-бели свет, средом такође, а онда и четвртком. Који новинар је скидао мајицу када је Звезда освојила титулу? Имамо ли таквог?

Имао сам контакт са Александром Вучићем. Колико и како ће да помогне мораћете њега да питате на некој конференцији. Он је и помогао. Ми смо за шест сезона потрошили негде око 28 милиона евра. Учешће државе у томе је 18 одсто. Знам ја да ботови то не разумеју. Они којима се своди живот на то да анонимно искуца 10 или 15 саопштења без да је оставио контакта. Не да му претимо, него да га тужимо.

Да бисмо причали о буџету, морамо да сачекамо да стручни штаб изнесе листу жеља за појачања. Сваки наш досадашњи буџет је био добро пројектован, али нисам очекивао да се неки договори не испоштују. Нажалост и то се дешава, али снашли смо се. Ово што сам навео је такође везано и за то колико ће играча из ФМП-а прећи у Звезду.

Када сам био председник КСЈ, било је много играча који су отказивали репрезентацији и то великих имена. ФИБА мора мало да укључи мозак, а не само ароганцију када поставља термине. Оно што је такође истина – немојмо пљувати играче са великим тарифама, а прећуткивати оне са малим тарифама. Јокић се бори за уговор од 15, 20 милиона, а то нико од функционера не би одбио. Исто тако се ови са мањим тарифама боре за уговор од 50 или 100 хиљада.

Можда је била идеја да један тим иде на Универзијаду? Једне године, 2003. је мој један пријатељ кога изузетно поштује, Владе Ђуровић, предводио тим ФМП-а на Универзијади и освојио злато. Можда је боља идеја да један тим оде, таман искористи Универзијаду као проблем и реши проблем.

Аранитовић можда пређе у Партизан, ако га разменимо са Маринковићем. Остали играчи остају. Када сам питао Бјелицу за Морнар, рекао ми је – па ја сам на мору. Никоме није забрањено да ме позове на телефон за сва питања. Имате бројеве телефона. Шалу на страну, Аранитовић је имао јако велику несрећу. Повредио је укрштене лигаменте, прошли смо целу процедуру оправка, Минхен, операција… Вратио се тренинзима и после 15 дана, без контакта опет обновио исту повреду. Његов менаџер Мишко Ражнатовић је причао са његовим родитељима, урадићу и ја то ових дана. Не патим од тога да неки играч Звезде или ФМП-а пређе у Партизан. Кључно је то да се момак врати кошарци. Маринковић је био наш и отишао је из кадета због лошег разговора који су појединци из ФМП-а имали са његовим родитељима. Они су тражили да иде брже у јуниоре, неки су хтели да остане у кадетима. Он има добру каријеру. Са Партизаном немамо никакву сарадњу, нажалост, волео бих да се то промени.

Зашто није дошло до договора са Радоњићем? То је питање за Радоњића. Наша понуда мислим да је била коректна, али он је одбио. Није ми рекао зашто, осим да се тако осећа. Проблем у плаћању није нешто што се појавило ове године. Он се тако определио. Рекао је да има такав осећај да треба да иде. Можда су и његова очекивања била већа од шире друштвене заједнице. С обзиром на то да смо убедљиво најбољи клуб који Србија представља у Европи, у свим спортовима!

Неша Илић? Ко је луд да се одрекне Неше Илића? Ма то се не доводи у питање. Он је одличан човек и радник, наша легенда. Цар, икона.

Да имамо мало бољу везе у ФИБА, суспензија би већ била скинута. Давор је писао два, три мејла, али без одговора. Вероватно су на првенству до 20 година на Криту у неком хотелу од седам звездица. Имамо за Мекела још једну ратицу да скинемо са дневног реда и ваљда више немамо ништа.

Заборавио сам да кажем да и Болден иде у Макаби. Што да не? На уложених 40 хиљада, добили смо 580. Тешко се договарамо са Макабијем, али када се договоримо, ми се договоримо. Имали смо и наслов ’’Ништа од велике жеље, Цирбес не долази у Звезду’’. Мени је жао што он није катовао уговор од милион и сто хиљада евра у Макабију, али је то и прилично нормално. У Звезди је имао 250.000.

Можемо да направимо и организацију да КК буде секција и да се вежемо за оног са највише пара. То сада није случај па с тога желим увек да истакнем да смо ми клуб, а не секција. Иако може, а и ја сам за то да буде другачије.

Од Телекома имамо 800 хиљада годишње. Од Града Београда имамо између 200 и 400 хиљада, у зависности како када. Ми више државних пара немамо. Заступам идеју да треба да направимо пројекат учешћа екипе у Евролиги, Еврокупу и ФИБА Лиги Шампиона. Мислим да то треба да буде пројекат који ће се представити Министарству омладине и спорта. То се до сада никада није догодило.

Мислим да је спорт изгубио трку са медијима. У смислу рекламирања са електронским медијима који уступају рекламне просторе. Ви ако окупите 100-инак предузећа од којих просечно имате 10 хиљада евра, имате милион евра. Није лака ни ситуација у привреди. Ко може да направи тако лако вишка од пола милиона евра и да да клубу?

Била је и прича у медијима да Хуавеи долази у Звезду и да ће дати 4 или 5 милиона евра. Неће. Разговарамо и преговарамо.

ТВ права од Евролиге које добија Макаби је половина од 6.200.000 јер се толико плаћа на њиховој територији. Код нас се то плаћа 400.000 евра, а ми ту имамо пола пара. У просеку ми од утакмице у ’’Арени’’ у Евролиги остваримо 100.000 евра. Да смо играли 15 утакмица у Арени, имали бисмо 1.500.000 евра, али смо имали само шест. У Пиониру са препуном двораном смо имали 30.000 плуса па смо тако остали кратки за отприлике 600.000 евра. Мислим и надам се да ћемо у наредној години играти свих 15 утакмица у Арени. Свака наша секунда на лед дисплејевима кошта. Такође, мењамо спонзора опреме то ће бити Најк, а технички спонзор Пежо.

Пробали смо да направимо договоре са Turkish Airlines уступи чартер летове, али су ту били технички проблеми. Жалгирис је имао среће да је тим из Литваније која је прогласила кошарку као национални спорт, а националним тимом па је договор са авио компанијом лакше текао.

Богати клубови Евролиге постају полигон за прављење играча НБА лиги, а мање богати производња за богате евролигаше. Нажалост, нисмо у ситуацији да имамо Догуш групу која ће дати 40 или 50 милиона. Ми ћемо на следећој скупштини да јасно заузмемо став о приватизацији клуба. Ако клуб има имовину је једна варијанта, ако нема друга варијанта. КК Црвена звезда нема имовину. Ми смо корисници просторија клуба у наредних 99 година. Опет ће се ломити копља. Ми немамо 10 клубова који могу да задовоље финансијски фер-плеј за домаћу лигу. Без љутње, волео бих и ја професионалну кошарку у сваком селу и сваком граду, али то није реално.

Ми од ФИБА имамо константне ревизије и ако њих не прођемо не можемо да играмо Евролигу. Тренери бирају појачања, а онда ми гледамо да ли можемо да их уклопимо у финансијску конструкцију. Сетите се прошле сезоне – где баш овај Кузмић, јао продужили са Симоновићем, види Лазића, јао… Навијачима никада нећу ништа да замерим, разумем их. Затворили смо књигу која је иза нас, отварамо сада нову.

Свим медијима бих се захвалио на сарадњи свих ових година. Разумите само да смо и ми људи који имамо емоције, али нема ни то везе, али имају везе наше породице. Оставка не би била фер. Изгледало би као оно – Видите где сам ја подигао лествицу, хајде сада вас да видим’’

Повезане вести

18 comments

Pera јул 26, 2017 at 16:53

Klub je potvrdio da je sa Mekelom sve regulisano i da se čeka takodje brza reakcija BAT kako bismo krenuli sa sklapanjem rostera.

Reply
dejo јул 23, 2017 at 16:33

Covicu hocemo Privatizciju KK Crvena Zvezda

Reply
Novica Nole јул 21, 2017 at 22:31

Ko da veruje ovom coveku !? Prosle godine kad su otisli Cirbes i Miler i kad je to procurelo on je demantovao u aprilu a oni potpisali jos u martu.Sad je ostro demantovao odlazak svakog igraca a taj bi otisao za tri dana.I kad vec nije znao koga bi optuzio kriv mu Terzic sto fk nije dao 300.000 evra koje je on (Covic) usmeno dogovorio sa Kokezom i Toncevom.Pa sve i da je hteo Terzic to ne bi smeo.Gasprom trazi da se pokaze gde je otisao svaki cent.Da ne zaboravimo da je pred Ludogorec zajedno sa jos nekim clanovima skinuo 500.000 evra koje je sponzor uplatio za licencu.Moramo znati da Covic iz svog dzepa Zvezdi nije kupio ni kiselu vodu.

Reply
delije h.novi јул 21, 2017 at 21:28

e Dusane svaka ti čast!!! pravo u metu! i od nas podrška, ako je ko zaslužio to su košarkaši.. malo smo razočarani jer smo mislili da smo mi drugačiji od franjevaca, da smo uz klub i kada je teško, došla neka druga vremena i drugi navijači izgleda, kada se samo sjetimo šta ste pisali za Radonju…a sada,posle Radonje još ste gori, samo polako,biće Zvezda i dalje velika! pozdrav svim Srbima i Delijama širom planete iz prevruceg Herceg Novog

Reply
dusan јул 21, 2017 at 21:02

jedini nacin je momci i devojke da nas 10.000 izvadi po 500-1000 evra. sa tim parama napadamo f4. ali to nikada nece biti jer mi zelimo da sve bude besplatno, i da sedimo sa strane i da vicemo da covic kraade. pre covica ovo nije postojalo i svaka mu cast na ovim vratolomijama koje cini da bi odrzao klub vestacki u 16 najboljih klubova evrope.

Reply
Estrella Roja јул 21, 2017 at 21:36

Koja zamena teza, pa sam Čović nije dao 100 evra iz svog džepa za košarkaški klub Crvena Zvezda. Njegova današnja konferencija ulazi u anale besmislenosti, predstavlja uvredu za sve navijače koje je obmanuo izjavom od pre mesec i po dana da ne želi osrednjost i da svi (igrači i trener) žele da ostanu kako bi napali final four, stoga su i kupovali skupe sezonske karte (skupe za naš standard). Danas nam kaže, final four u Beogradu, pa šta, nećemo ga igrati. A traženje identiteta anonimnih forumaša koji ne padaju na njegove laži i to da bi se obračunao, pardon, tužio ih sudu…to je tek tragikomedija. Čovek to reče sa gomilom putera na glavi, da ne pominjem njegov doktorski CV u zadnje tri decenije u svakom segmentu koju vlast nudi. Njegov politički slogan „Kad je teško….“ može da zameni slogan njegove bivše partije „Znamo se“….dodao bih – itekako dobro na moju žalost.

Reply
dusan јул 21, 2017 at 23:12

nije dao 100 evra? pre njega kk nije postojao. ja od kada gledam basket, a gledam jako dugo, pa do covica zvezda je u basketu osvojila duplo manje trofeja nego za poslednjih pet godina. sa cim ti hoces da napadnes f4 u beogradu? i od kada je mera kluba koji od 1975. do 2011. ima tri titule prvaka final four? i ti meris covicev uspeh po tome da li napada f4? to sto ti pises je potpuna besmislica. vi kao da cete se smiriti tek kada se budemo vratili na nivo uvalina i onih raspada kada pocinjemo utakmice sa sest igraca a zavrsavamo sa cetiri

Reply
Estrella Roja јул 21, 2017 at 23:54

Ne bih da budem sarkastičan u ovoj teškoj prilici za sve nas Zvezdaše, samo bih da podsetim apropo tvoje poslednje rečenice da trenutno imamo tri četiri igrača, tako da me plaši da ne završavamo utakmice bez ijednog. Naravno uvek FMP može da postane faktički Zvezda. Uspeh ne leži u sistematičnosti košarkaškog maga već u davanje novca državnih firmi, otpisivanja dugova i političkim vezama koje imaju svoj rok trajanja. Kad nest anupolitičke veze, uticaji, sponzori onda sledi svođenje računa i vraćanje na neki novi početak. Znamo kako je Partizan prošao kada se slavina zavrne usled promenjenih društvenih okolnosti, eufemistički rečeno. Igrala se košarka i pre Čovića u Zvezdi i osvajale su se titule. Ne radi se o tome da sledi razočaranje zbog neigranja final foura, pa i Fenerbahče je sa milionskim sastavom jedbva došao na završni turnir u Istanbulu. Reč je o principu, laganje ljudi i objašnjenje kada ste uhvaćeni u laži u stil: šta hoćete, gde smo bili nekad a gde sad. Pokvarena ploča za ljude koji imaju sluha.

Reply
dusan јул 22, 2017 at 00:22

neverovatno je sa koliko mnogo reci ne kazes nista.

Estrella Roja јул 22, 2017 at 00:54

Učio sam od košarkaškog maga, he. Objasni mi kako misliš da nadomestiš izostanak devetorice odličnih košarkaša i da sačuvaš tron u Aba ligi, za početak i kraj evropskih ambicija? Probaj sa malo reči da odgovoriš suvislo.

DJOLE BARI 91 јул 22, 2017 at 22:16

DUSANE U PRAVU SI 100% . DA NIJE BILO COVICA DANAS NE BI POSTOJALI. NAPRAVIO JE ZA 6 GODINA TRI PUTA VISE NEGO NJEGOVI PRETHODNICI ZA 60. NISAM NI COVICEVAC NI ANTICOVICEVAC,SA ZVEZDOM SAM OBISAO CELU EVROPU,UVEK O SVOM TROSKU , NIKADA KARTU BESPLATNU UZEO NISAM, INTERES NASEG KLUBA JEDINO DO CEGA MI JE STALO. OVI STO GA NAPADAJU NISU ZVEZDASI NEGO FRANJEVCI I TREBA IM ODMAH ODGOVORITI NA NIMALO SLUCAJNE NAPADE. JOS TE BITANGE IMAJU OBRAZA DA ADMINISTRATORA OVOG PORTALA POZIVAJU NA BANOVANJE NAS KOJI SMO SA ZVEZDOM RASLI, KOJI ZA ZVEZDU DISEMO. NA ZALOST TOM OLOSU SE OVDE DAJE PROSTOR DA PLJUJU PREDSEDNIKA NASEG KLUBA STO JE MENI NESHVATLJIVO. PUNO POZDRAVA I SVAKO DOBRO.

Reply
Estrella Roja јул 22, 2017 at 23:51

Drago mi je da što si pokušao da nađeš srodnu dušu na ovom portalu. To što nisi paranoik ne znači da te ne prate franjevci, klozetari, prostitutke, ruralna gerila i ostala retrogradna sila koja bi htela, kakva samo drskost tih beskičmenjaka, da te banuju zbog prostakluka u svakom tvom komentaru. Mozak ti radi kao kod Šerlok Holmsa. Otkrio si me, apelujući na tvoj ban pokazao sam da sam Franjevac jer podsvesno prizivam Bana Jelačića, hehe. Razumeo bih da si nedorasli tinejdžer koji tek treba da izgradi svoj pogled na svet, međutim, za matoru drtinu koja se ponaša kao klinac koji tek otkriva čari virtualnog, pararelnog kosmosa na ovom portalu – nemam nimalo razumevanja. Sve se plašim da si platio nekad kartu za Zvezdinu utakmicu, jadni mi sa takvim „privilegovanim“ navijačima. Btw, da, ja sam taj koji sa još dva grobara tebi lupamo minuseve, zato ih imaš na desetine na skoro svakom komentaru…mada mi se to nešto matematički ne uklapa, ali koga briga za logiku.

dejo јул 23, 2017 at 16:14

dusane jesi li ti za Privatizaciju KK Crvena Zvezda

Reply
Pera јул 21, 2017 at 20:46

Podrška svakako ali nikako bezrezervna. Da vidimo gde nas sve ovo vodi. Inače sam jedan od onih koji je uvek i na svakom mestu podržavao Čovića i dalje mislim da je njegova želja velika ali mora se to podržati od svih nas Zvezdaša da bi bilo stabilno i produktivno. Pustimo sad ljude da rade jer će rad sigurno doneti rezultat. Od mladog trenera očekujem da bude rigorozan što se tiče treninga i autoriteta trenera jer je to Radonjiću napravilo karijeru i uspehe. Ako tražimo timski uspeh onda je ideja i uspeh tima na prvom mestu i narcisoidnost i samoživost nekog od igrača ne sme biti ispred tima. Radonja je to uspeo i napravio je uspeh. Dakle autonomija i autoritet trenera pre svega prvi uslov uspeha. Drugi uslov je kompletan roster i mesto svakom igraču u njemu i treći i najbitniji je da kompletan roster nosi utakmice pa čak i svih 15 igrača jer je kalendar zgusnut a pravila dozvoljavaju korišćenje celog rostera. Radonja je najbolje partije pružao kad je koristio desetak igrača na utakmici jer se tako igra sa većim intenzitetom i boljom odbranom.

Reply
milos rankovic јул 21, 2017 at 19:39

OVO STO OVAJ PRICA TO SU TAKVE GLUPOSTI I LAZ ALO LOPOVE REKAO SI NIKAKVA OSREDNJOST SVI IGRACI ZELE DA OSTANE NAPADAMO F4 TI BRE I NEZNAS STA PRICAS NEDUGUJEMO NIKOME SAMO BIVSIM IGRACIMA 480 000 EVRA TI MISLIS DA CE NAVIJACI DOLAZITI DA NAS BUSE BARSA CSKA I DRUGI TI DANAS NISTA NISI REKAO NI KO NIJE DAO PARE STO OTVORENO NEKAZES DRZAVA NIJE DALA PARA NEGO PRICAS U PRAZNO HOCEMO DA ZNAMO OVIH DVA MILIONA I VISE KOME IDU AKO SI IGRACI IGRALI ZA MANJE OD 200 000 TI SI BRE LOPOV I TACKA

Reply
Estrella Roja јул 21, 2017 at 17:44

Kad vam i Vučićev brat bez lične karte deluje kao gospodin čovek, definitivno nailazi smak sveta. No comment!

Reply
Hadži Dragan јул 21, 2017 at 17:28

Od mene je imaš. Dokazao si da znaš i umeš.

Reply
Србин са Космета јул 21, 2017 at 23:07

И од мене такође.Биће добра екипица,верујем.
Ови што пљују и критикују нек дају своје паре па нек се питају за нешто,а не овако.

Reply

Leave a Comment