Moja Crvena Zvezda
Архива

Pavlović:“Neka se objavi i dug KK Partizan“

Generalni menadžer KK Crvena zvezda - Mirko Pavlović

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović objasnio je da nije želeo da provocira Partizan MTS kada je o crno-belima pričao kao o državnom projektu.

Državni projekat je kolokvijalni izraz koji su partizanovci nadenuli Crvenoj zvezdi pre nekoliko godina, kada joj je sponzor bio „Telekom Srbija“. S obzirom na to da su i druga javna preduzeća sada uz naše komšije, koristio sam se njihovom retorikom, koja nije trebalo da bude shvaćena u negativnom kontekstu. Država je pomogla Partizanu da dobije jake sponzorske ugovore od javnih preduzeća i najavila da će tom klubu pokloniti halu. Mi u Zvezdi to pozdravljamo, samo mislimo da nije u redu da takva pomoć stiže samo Partizanu. Nikada tako nije bilo – rekao je Pavlović u intervjuu za Press.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić tvrdi da je Zvezda potrošila više novca od 2000. godine od crno-belih.

– Mislim da gospodin Todorić nije u pravu. Tačnije, ne znam da li je u pravu. Ja, kao i cela javnost, potom svi nadležni organi, znamo samo sve troškove, prihode i dugove Zvezde u prethodnih 10 godina. Verujem da bi bilo zanimljivo da se javno saopšte isti ti podaci i kada je KK Partizan u pitanju.

Повезане вести