Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Јовичић: „Спреман сам и даћу све од себе да оправдам очекивања“

Екипа Црвене звезде креће пут Павлодара, на први меч другог кола квалификација за Лигу Европе. Звездин новајлија Бранко Јовичић истакао је да се нада дебију у црвено-белом дресу и да ће дати све од себе да не изневери очекивања навијача.

— Дуг пут је пред нама, временска разлика нам не иде на руку, али на то не можемо да утичемо. Очекује нас тешка утакмица, већ пет дана, колико сам са екипом, радимо напорно и спремамо се. Анализирали смо противника добро, јако су дисциплиновани. Свакако очекујем добру утакмицу у Павлодару — рекао је Јовичић.

Меч у Павлодару се игра на терену са вештачком подлогом.

— Има много разлике у односу на терен на наш терен на којем смо тренирали, али реванш се игра на природној подлози. Не желимо то да узимамо као олакшавајућу околност. Атмосфера у екипи је одлична, саиграчи су ме лепо прихватили, сви момци су изузетно квалитетни фудбалери и људи.

Звездин везни фудбалер зна колика су очекивања пред његов деби у црвено-белом дресу.

— Знам да су очекивања велика, рекао сам и када сам долазио да сам спреман и да ћу дати све од себе да оправдам очекивања. Знам колико је Звезда велики клуб и шта се од свих нас очекује — поручио је Јовичић.

Повезане вести

1 comment

oknarb јул 13, 2017 at 12:27

долазили ли родић или је то још једна у низу патка.руси нису ништа обијавили.ко је још у плановима?нисам за башу 35 год,а да игра сезону не исплати се

Reply

Leave a Comment