Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Прозивка омладинаца

Омладинци Црвене звезде започели су данас припреме за нову сезону прозивком новог тренера Милана Лешњака и тренингом на помоћном терену изнад јужне трибине стадиона „Рајко Митић“.

Првог радног дана појавило се 38 играча и то годишта 1999. и 2000. План је да се до одласка на припреме у Етно село Станишић 16. јула број фудбалера сведе на оптималан ниво за добар рад.

— Резултат јесте јако битан, поготово када знамо да Звезда дуго није освојила титулу у Омладинској лиги. Ипак битно је и да кроз резултат дођемо до тога да што више играча буде на нивоу првотимаца. Међутим када имате овако талентоване играче, сигурно да је циљ и освајање првог места — поручује нови тренер Лешњак.

Међу фудбалерима данас није било Луке и Ивана Илића који тренирају са првим тимом, а од играча који су изнели прошлу сезону ту су били голман Савић, затим Ракић, Терзић, Станојев, Николић и Дејан Јовељић.

— Они сви имају велики таленат и само треба да га валоризују кроз свој рад. Треба да уживају у фудбалу и тако постану прави играчи, нема потребе за неким притиском код њих самих — закључује Милан Лешњак.

Повезане вести

Leave a Comment