Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Освојен још један велики турнир

Генерација наших младих играча (2006. годиште) учествовала је по пети пут на турниру „Alpas Cup“ у Великој Горици. Овај турнир важи за најјачи турнир за узраст од једанаест година у региону.

Учествовало је 40 екипа са простора бивше Југославије (Динамо, Ријека, Сарајево, Жељезничар, Сплит, ОФК Београд…) и иностранства (Штурм Грац, Трансилванија…). И у тако јакој конкуренцији, Црвена звезда је освојили прво место без иједног пораза. Млади фудбалери Црвене звезде одиграли су у два дана 10 утакмица и успели да направе гол разлику 22:2.

Моји дечаци су показали као и на свим претходним турнирима максимално залагање и поштовање свих тактичких замисли, што је довело до овако убедљивог тријумфа у јакој конкуренцији. Од организатора и покровитеља турнира смо добили све похвале за борбеност, дисциплину и показану фудбалску игру. Уз пехар и медаље за прво место, тројица наших дечака изабрано је у дрим тим турнира. Што се тиче самог турнира, могу да кажем да је организација била на високом нивоу, а суђење изузетно коректно. Организатори турнира су све учинили да се осећамо као код куће. Наша екипа је имала заиста фантастичан третман, како од организатора, тако и од осталих учесника турнира и гледалаца. Сви су били одушевљени игром и понашањем наше деце. Овом приликом бих се посебно захвалио члановима организације турнира, Дамиру Голубићу и Кристијану Јапецу, који су нам чак платили и вечеру. Такође се захваљуљемо и саветнику председника ХНС, господину Зориславу Сребрићу, легенди југословенског и хрватског фудбала на честиткама нашем тиму и поздравима господину Драгану Џајићу и осталим легендама нашег клуба које лично познаје. Надам се да ћемо и следеће године учествовати на овом турниру — рекао је тренер 2006. годишта.

Генерација 2006 је још једном доказала да је нове млада снага на коју ће ФК Црвена звезда моћи озбиљно да рачуна.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јул 1, 2017 at 16:57

Cestitam 2006 godistu Crvene Zvezde na osvojenom trofeju na stranom turniru vi ste svijetla buducnost Crvene Zvezde ,zbog ne samo ovog godista djece Crvene Zvezde treba zadrzat sve trenere u Crvenoj Zvezdi koji postizu ovako odlicne rezultate sa Zvezdinom djecom a one koji postizu lose rezultate ne smiju da budu u Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment