Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Журнал: Звезда завршила са штоперима, договорена двојица!

Према писању „Журнала“ Звезда ће веома брзо комплетирати штоперске позиције довођењем још два играча са којима је све договорено.

Наиме, након што је са суботичким Спартаком договорен трансфер Немање Ћаласана (21, 188цм), коначно је постигнут договор и са Реал Сосиједадом око позајмице Срђана Бабића (21, 195цм).

Талентовнаи штопер је годинама на мети Звезде али из Војводине није хтео пут Љутице Богдана. Сада ће ипак стићи али заобилазним путем преко Шпаније, јер ће га баскијски клуб позајмити на годину дана са могућношћу откупа.

Наредне сезоне Звезда би тако требало да има праве дивове у последњој линији: Савића (194цм), Бабића (195), Ћаласана (188), док је једино Фримпонг доста нижи (180цм).

Повезане вести

37 comments

dejo јул 10, 2017 at 11:31

Sad pitanje jedno za autore MCZ zasto se ne postave pitanja Da li podrzavate sadasnju upravu Crvene Zvezde ?,Da li ste za Privatizaciju Crvene Zvezde u kojoj nece da budu domaci huligani sa sjevera ?

Reply
Andrija S. јул 6, 2017 at 21:28

Nadam se da ce Vujadin Savic i Babic coniti tandem.

Reply
Dally јун 29, 2017 at 15:10

Za važne evropske utakmice, koje svi već dugo priželjkujemo moramo dovesti bolje štopere ili odbrambene igraće. A za ovu našu smešnu ligu komotno su mogli da ostanu i Petković,Lukovič,Frimpong…

Reply
Marko јун 29, 2017 at 12:13

Zar ne rekoše oni sendvičari, bot „insajderi“ sa RSB da nema ništa od Ćalasana? Već stavili neki imaginarni drim tim koji ćemo kao da imamo, koji veze sa životom nema.

Reply
Miljan Delija јун 29, 2017 at 10:42

Ovde sve sami stručnjaci. Ko god da dodje njima ne valja.Kad ste toliko pametni dodjite u klub na rukovodeće mesto pa dovedite sve same fudbalske zvezde kao Real Madrid.

Reply
Vukodlak8888 јун 28, 2017 at 22:00

Konacno mladi igrači i konacno štoperska linija pojaćana. Dobar izbor

Reply
Estrella Roja јун 28, 2017 at 17:46

Nadam se da se nije odustalo od Baše i da će se, prema nekim najavama, sve znati posle 3. jula. Ako nam je ovo odbrana, neka nam je bog u pomoći. Tu se ograđujem od Babića koji ima veliki potencijal, ali mu treba pomoć u vidu iskusnog igrača kao što bi bio pomenuti Baša ili uzeti nekog igrača iz regiona.

Reply
Deda јун 28, 2017 at 17:56

Zar treba da Zvezda temenji odbranu na 35-godisnjaka

Reply
Estrella Roja јун 28, 2017 at 18:02

Hehe, nemaš slučajno taj nick. Baša može još dve sezone da odigra na visokom nivou, daleko je od Luković priče koji nije ni igrao zadnje dve godine u Rusiji, tako da je bilo očekivano da u Zvezdi neće podići svoj nivo forme. Nama treba iskusan igrač kao podrška Babiću i mladom Stojanoviću jer ovu ostalu boraniju u odbrani ne računam za igrače.

Reply
vukodlak8888 јун 29, 2017 at 08:51

realno jeste star ali moze da drzi predavanje svim stoperima u nasoj ligi

Reply
jovahttps://youtu.be/3Tejkd_vpA8 јун 28, 2017 at 15:40

mislim da su pojacanja ok.pokusati prodati strance,dugo su tu,zasitili se momci,ne zuriti naci jos samo z.veznog i nista vise,da ih trener dobro utegne i dobro spremi i nema zime,sa dva spica kuci se mora igrati do fanatizma da se gine i prasi sve po tri cetiri razlike to ce biti stara zvezda pozz i srecno,borba samopouzdanje i vera do zadnje kapi znoja (krvi)srecno vec sutra

Reply
Mateja Kuzmic јун 28, 2017 at 12:52

Opet ista prica.Umesto da uzmemo 3 dobra stopera i 3 dobra napadaca,mi imamo 5-6 napadaca i stopera, koju su prosek.

Reply
Dally јун 28, 2017 at 12:43

Ako su ovo pojačanja, odbrana će nam opet biti katastrofa
kao i prošle sezone!

Reply
CZBG јун 28, 2017 at 12:48

Cuo sam da cekamo da Bonuci raskine ugovor sa Juveom, pa da potpise za nas, e sad ne znam koliko ce biti pojacanje ipak je mator ima 30 godina…

Reply
Backo јун 28, 2017 at 21:32

Doktorski (ironicno)! :))

Reply
CZBG јун 28, 2017 at 23:33

A stvarno vise, ne valja ovaj ne valja onaj, sad Basa da dodje ima da kukaju sto je mator, sto ne pruzaju sansu klincima, onda gurnu malog Stojanovica decko odigra losu utakmicu odma krenu da ga pljuju.. Evo sad dodje ovaj decko mlad, odlican odma ne valja.. Jedino Vidara da se vrati iz penzija al kapiram da bi i tad nasli razlog da pljuju po igracima…

Reply
Србин са Космета јун 28, 2017 at 13:10

Mа дај бре,шта Ти је?
Бабић одличан играч,сјајан у скок игри,млад,перспективан,Ћаласан исто тако,мада није био члан репрезентативних селекција(што,опет,ништа не мора да значи).Тако се ради,домаћи ,млади играчи,ЗА ДВЕ ГОДИНЕ ИХ ПРОДАШ И СМАЊИШ ДУГ,ИЛИ ДОВЕДЕШ НЕКО ПОЈАЧАЊЕ!

Reply
Josif јун 28, 2017 at 13:46

Potpuno se slazem brate.Ja neznam sta ovima valja.Pa da dovedemo Ramosa oni bi nasli manu.Ako su stranci hocemo nase,ako je Basa mator je ako ima 21 nema pojma.Sve sami strucnjaci.pozz.mkd

Reply
Pera јун 28, 2017 at 15:29

Evo ja ti tvrdim da će ovi momci jer sam ih gledao obojicu uz Savića koga mnogi omalovažavaju ne znam zbog čega da budu bedem mnogo bolji nego prošle godine. Ovo je za mene vest sezone. Sada samo treba izgraditi samo perfektan vezni red gde svi trče, ja kažem više od protivnika a napadači će sa takvim veznim redom sigurno razbijati. Miloje dobro radi na pripremama uigravajući deo po deo tima po linijama. Prioritet je odstraniti strance. Nemoj da me neko ubedjuje da nije bio bunt domaćih igrača prema njima kad sam ja paranoički primetio da Kanga neće da doda loptu domaćem igraču i kad ne zna šta će on logički gadja Boaćea bio on u prilici ili ne. Trenutak je bio takav da je ovaj igrač tada što se mene tiče završio sa Zvezdom. Nastranu to što je najviše pružio protiv Spartaka iz Moskve kako bi se preporučio. Ne trebaju nam takvi igrači oni samo troše i sredstva i vreme. Perspektivan klub je onaj koji odiše ambicijom a ona je u mladom sastavu. Što je veća konkurencija ali zdrava izmedju mladih igrača doći če logički do boljeg kvaliteta tima. Tada su strani igrači oni koji su u kloubu samo oni koji prave razliku na terenu a ne kao ovi sadašnji naši. Po meni od iskusnih igrača ovi klinci mogu jedino da nauče nešto od Milijaša ali onog pravog koji trči dovoljno i čije lopte imaju oči. Da je Božović bio pametan Milijaš bi mu samo u jednoj utakmici doneo prvenstvo prošle sezone. Ali on nije vodio utakmice on ih je gledao kraj terena.

Reply
LA[K]I јун 28, 2017 at 16:15

Pero uvek se slazem sa tobom, pa i sada sem u slucaju Babica. Decko je iskoristio to sto je nesta uradio sa reprezentacijom i pobegao iz Srbije u Spaniju. Da je pametan ostao bi u Srbiji, ovako je kao premlad igrac samo propao u inostranstvu. Isti sluacaj kao Djurdjevic, Poletanovic, Pavlovski, Golubovic, Lukovic i slicna ekipe koja se posle evropskog (Litvanije 2013.) i svetskog (Novi Zeland 2015.) zlata otisula u inostranstvo i tamo propala, pa se posle vracaju u Srbiju da pokazu kako su oni „veliki talenti“. Svi zajedno su Evropi pokazali NISTA i sada mogu samo u Zvezdu i Partizan. Calasan veoma perspektivan igrac, ma da smatram da bi nam trebao jos jedan iskusni pored njega. Mozda to moze biti cak i Savic koji je posle Zvezde igrao u Francuskoj, Nemackoj i Engleskoj, ali ne znam koliko je on dobio na fudbalskom znanju tamo. Sigurno da nije kiksara kao u prvom mandatu, ali ne verujem da ce pokazati neki preterani kvaliteta da bude „stub odbrane“. Za Kangu si 100% upravu. Pa protiv Borca nijednu loptu nije dodao Vujakliji, a cim je Boace usao odmah mu je bacao. Siguran sam 100% da bi Milijas odigrao bolje nego on u bilo kom od tri izgubljena derbija iz drugog dela sezone. Greska je samo sto Miki nije mogao dovoljno fizicki da se spremi jer lazni Grof nije imao kondicionog trenera, a ovaj nije 2 meseca trenirao sa ekipom, sto je za igraca od 34 godine dug period. Ipak nadam se da ce uz bolje fizicke pripreme prikazati bar 50% onoga iz proslosti kada je bio pravi vodja ekipe. Daj Boze da odu stranci i da tu uzmemo bar 2-3 miliona evra, da koliko toliko otplate svoju ogromnu platu. Osloniti se na domace snage uz 2-3 dobra stranca. Samo tako mozemo da uspemo!

Reply
pera јун 29, 2017 at 14:52

Dakle slažemo se prvi prioritet je prodaja stranaca koji glume zvezde a u suštini su prosečni arbajt igrači i šteta je što takvi zauzimaju mesto klincima. Još je veća šteta jer njih ne možeš da napucaš adrenalinom u derbijima i zato su grobari dobili derbije i prvenstvo. Ljudi su obični arbajt. Tu nema tima tu nema naše Zvezde a mi nismo narod kod koga to prolazi. Mi smo bre potetntni Balkanci ovde je krv uzavrela od prvog minuta utakmice. Ja samo apelujem na Miloja da bude hrabar da donosi odluke da menja igru prema protivniku da nema zagarantovanih mesta nikome. Kad mladi igrači osete da su u ravnopravnom odnosu ići će napred i samo će Zvezda imati koristi od toga.

Reply
LA[K]I јун 28, 2017 at 12:36

Babic je propali talenat. Decko nije mogao da bude prvi stoper u spanskom drugoligasu. Ista ce prica biti kao sa Poletanovicem. Calasan je solidan stoper, ali mislim da smo morali da dovedemo Marasa iz Rada. Ako smo mogli da damo 750.000 za napadaca iako nam nije kriticna pozicija, morali smo pare da damo i za dobrog stopera. Ovako nam ostaje sve neizvesno kao i predhodnih godina. Morali smo na sigurno da idemo sto se stopera tice.

Reply
kastiljo јун 28, 2017 at 12:18

Babic je imao uzasnu sezonu u Reusu,mislim da ce biti prica ko sa Poletanovicem.

Reply
Backo јун 28, 2017 at 20:42

Meni se, iskreno, Poletanovic svideo, ali samo na prvih 5-6 utakmica…posle, kako je odmicala sezona tako je i njegova forma padala zajedno sa ostatkom ekipe…

Reply
Dux јун 28, 2017 at 11:50

Bez obzira i da dodju njih dvojica ne treba odustajati od Base ili Vujadinovića..treba nam lider u odbrani

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 28, 2017 at 11:25

dobar igrac ali ne razumem sta ce nam na pozajmicu..samo da ga razigramo za spance a nama posle ni igrac ni pare

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 28, 2017 at 11:40

treba nam i desni bek umesto onog elektricnog misa stojkovica..mislim da je i kilavi gobeljic bolji od njega ..i treba nam najvise pley umesto kange..jedna brza 10-ka organizator da bi bili bar konkurenti glodarima

Reply
CZBG јун 28, 2017 at 12:11

Pise gore uz mogucnost otkupa, vrt je vec sada ubacena klauzula da moze da se otkupi npr za milion, ako pokida sezonu, treba ga otkupiti i prodati za vece pare, jos je idalje mlad.

Reply
Ivan јун 28, 2017 at 11:17

Sve je ovo kul, ali ljudi moji, ne pravi se stoperska linija sa klincima..

Reply
Backo јун 28, 2017 at 20:39

Ej, tebi ne valjaju klinci, drugima matorci, kako pametnima da se ugodi?!!

Reply
Ivan јун 29, 2017 at 02:20

Ne znam, mozda tako sto ce se dovesti neko IZMEDJU 20 i 35 godina, a?

Reply
dejo јун 28, 2017 at 11:15

Dobro je sto je konacno kompletirana stoperska linija Crvene Zvezde ,nadam se da ce na lijevom beku trener Crvene Zvezde precrtat Andjelkovica i dat priliku Milosevicu a zamjena da mu bude Zvezdino dijete a uz Stojkovica na desnom beku da kao zamjena bude Zvezdino dijete

Reply
Nenad јун 28, 2017 at 11:13

Sve je ovo lepo, ali mi još uvek nismo doveli komandanta odbrane!!!

Reply
Aco_master јун 28, 2017 at 11:10

Pa Milan Rodic nije stoper vec levi bek. Definitivno nije otpao !

Reply
oknarb јун 28, 2017 at 10:50

да ли је родић дефинитивно отпао?

Reply
Drobnjak iz auta!!! јун 28, 2017 at 10:54

Steta ako jeste…..

Reply
LA[K]I јун 28, 2017 at 12:40

Ljudi imamo Milosevica na levom beku. Decko je talenat i treba mu dati sansu. Steta je i za njega i za nas sto ne igra. Mi smo ga platili 300.000 evra da bi sedeo na klupi i sad ako dodje Rodic verovatno ide na pozajmicu ili raskida ugovor. Bila bi steta da decka sa potencijalom koga smo skupo platili oteramo tako lako.

Reply

Leave a Comment