Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда у једном дану добила нападачки тандем!

Након што се Ричмонд Боаћи обавезао на верност Црвеној звезди исто ће учинити и нападач Тулуза Александар Пешић!

Наш клуб се добрано отворио за овај трансфер обзиром да ће франуском клубу бити плаћено чак 750.000 евра за обештећење!

Пешић је каријеру градио највише у иностранству, ОФИ Криту(14ут/1гол), Шерифу (74/26). Тулузу (65/8) и Аталанти (7/1). У Србији је наступао за Јагодину и на 27 утакмица постигао чак 17 голова.

Пешић има 25 година и висок је 1,90 цм.

Трансфер ће бити озваничен у среду.

Повезане вести

16 comments

LA[K]I јун 27, 2017 at 22:22

Cekaj cekaj mi vec godinama nemamo stopera kakav dolukuje ekipi koja se bori za ulazak u LE ili LS, a placamo napadace po 750.000 evra. Nerealano! Nemam nista protiv Pesica, cak mi je drago sto dolazi, smatram da je ozbiljan napadac, ali valjda je logicno da u situaciji kada gde imamo 6 napadaca (od cega 3 talentovana omladinca koji zasluzuju sansu) i 2 stopera pare damo za jednog jakog stopera. Pa mi u cetvrtak nemamo rezervnog stopera protiv Maltezana, a imamo sada vec 7 napadaca. I posle nam Kokeza kriv kad izgubimo titulu. Al eto sad bar nema izgovora kako nema para i zbog toga ne mozemo u Evropu. Sad je LE pod obavezno!

Reply
Nesa Manasijevic јун 27, 2017 at 19:39

neverovatni komentari…neko ko verovatno nema veze sa finansijama prica o tome ko je koliko placen i sta se sa tim novcem moglo uraditi…DA LI STE VI DALI TAJ NOVAC…kada ga budete dali onda postavljajte pitanja… BRAVO ZVEZDO…bravo za pokusaje da se napravi dobra ekipa…BRAVO…

Reply
Jesse Pinkman јун 27, 2017 at 20:11

Ma sve neka negativa…igrac od 200 hilj evra je skup, sve zavisi sta dobijes za te pare. Ako da 20 gola I 10 asistencija, uzmemo duplu krunu I prodjemo u grupnu fazu LE, malo smo ga platili, a ako prodjemo kao ove godine onda uzas. Sve u svemu, svi na stadion u Cetvrtak.

Reply
LA[K]I јун 27, 2017 at 22:26

On prica konkretno za Pavkova koji je placen 300.000 evra, a odigrao je 6 minuta do sada, a i da je odigrao vise samo bi se obrukao jer je decko na nivou trece lige pa ni toliko. A sto se tice para valjda je logicno da damo pare za stopera, jer normanog stopera nemamo vec godina, a mi umesto toga dajemo pare za napadaca iako u klubu imamo coveka koji je dao 16 golova za polusezonu. Ja se pitam da li iko u ovom klubu koristi mozak. Dzaba ti da damo i 5 golova, ako nam protivnik da 6 zbog lose odbrane.

Reply
Estrella Roja јун 27, 2017 at 20:56

Po tvojoj sumanutoj logici, navijači trebaju da budu ekonomski eksperti da bi se udostojili da izraze sumnju zbog načina na koji se bacaju pare. Primeri Pankova, Vujaklije i još mnogih na koje su bačene nerealne pare, a koji skoro da nisu ni odigrali jednu celu utakmicu zajedno daju legitimno pravo da se pita: da li su ti igrači zaista vredeli taj novac za koji su mogli i potpuni amateri da provale da nešto tu nije previše čisto. Na kraju, čemu gomilanje igrača na napadačkoj poziciji i na krilima kada nemate niti jednog iole solidnog štopera. Valjda bi trebalo da ta neuralgična tačka tima bude prvo pokrivena, a sva je prilika da će se čekati poslednji momenat kada već budemo već davno van evropskih kvalifikacija, negde kraj leta, i tada uzeti neki Edson ili Luković koji nisu uspeli da nađu angažman u drugoj Uzbekistanskoj ligi pa je Zvezda bila jedini preostali izbor.

Reply
vladimir јун 27, 2017 at 19:27

sta se ovo radi majko mila…

Reply
Србин са Космета јун 27, 2017 at 19:50

Одличан играч!
Биће право појачање!
У току данашњег дана Партизан послао понуду,али су французи дали реч Стојићу.Скуп је нема шта,али бар није мачка у џаку.Одлично играо за младу репрезентацију,зна са лоптом,јак у дуелу,игра одлично главом.На њему ћемо добро и зарадити!

Reply
Dux јун 27, 2017 at 19:26

Jeste 750 000 ali na 12 rata..realno gledano to je povoljno 65k mesecno…i to plaćanje počinje od septembra kako sam negde pročitao.. Pogledajte koji je sad datum a prelazni rok traje do 31-og avgusta..prodacemo sigurno većinu stranaca tu je i potencijalna zarada od evrope…setimo se samo da nam je meč sa ludogorecom od ulaznica doneo oko 400 000 evra…

Reply
Estrella Roja јун 27, 2017 at 19:35

Deluješ mi kao glasnogovornik neke od zelenaških banaka u Srbiji kada treba ubediti ljude da uzmu „povoljne kredite“, pri tome namerno zaobilazeći nepovoljne strane tog ugovora.

Reply
Estrella Roja јун 27, 2017 at 19:13

750 000 evra….pazite da ne poverujem. Za te pare su mogli da dovedu reprezentativnog štopera, ovako se nastavlja gomilanje igrača na određenim pozicijama, gde nema sumnje da su menadžerske kombinacije i procenti osnovni motiv za kupovinu igrača, nikako potrebe tima.

Reply
oknarb јун 27, 2017 at 18:57

није лош пешић али послушајте ме .доведите вукановића и родића.родић добро центрила а вукабновић може више позиција,а треба нам и класична 10-нисам д за довођење играча који имају 35 год

Reply
Pera јун 27, 2017 at 18:50

Opasno pranje je na delu. Ja se pitam iskreno šta će to ovim ljudima. Ovaj igrač ne može da vredi duplo od Jovića koji je eto u Frankfurtu za 200000E. Šta bi sa teranjem stranaca iz kluba, šalili smo se. Ovo prelazi sve okvire ovi svaki cvonjak koji se ikako ugura u klub odmah troše na transvere jer je očigledno da su na to dobri. Ludilo je na delu kao da će sutra smak sveta. Ovo je promena igrača zbog promene a ne zbog igre.

Reply
kastiljo јун 27, 2017 at 19:02

Jovic je na pozajmici,dakle frankfurt nista ne moze da zaradi od njega,pritom mu je karijera u neverovatnom padu,ironicno pre nego sto je i dosla do nekih visina.A glavna fora s ovim pojacanjem,iako smatram da bi ga i za pola miliona pustili,je to to sto se ovi nasi nadaju da ce biti ista prica ko groblju sa Djurdjevicem.

Reply
Pera јун 27, 2017 at 22:01

Ma ako se ja dobro sećam on je igrač koji je bio na Miškovićevim jaslama. Ne reci mi samo molim te da se ponovo našim parama ne oživljava nekakva priča ovog igrača koji je u suštini prošlost. Smrde te pare jer je moglo da se napravi nešto bolje da se dovede neko kreativniji. Ispostavi li se i da je ovaj grejač klupe šta smo mi to odradili u prelaznom roku osim gubljenja i vremena i para. Mi imamo dva problema u igri centralni vezni i štoperi. Ko o tome razmišlja, zašto se čeka Baša kao da je nacionalni heroj. Uzmi dva mlada štopera pa ih uigravaj godinu dana da bi bili od koristi moraju imati motorička i fizička svojstva pre svega a onda ih baci u vatru da igraju pa ako ne valjaju onda e onda nisu ni za sebe. Mi uporno kupujemo starce ljude koji su na kraju karijere zbog bajagi iskustva što u našoj ligi ama baš uopšte nije potrebno. Na tim igračima se ne može ni zaraditi. Čekamo proedaju svih strnanaca ne zbog toga da li vrede ili ne već zbog nonšalantnog odnosa prema klubu. To se ne sme.

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir јун 27, 2017 at 18:20

750.000 evrica a gde je plata!!!??? Za taj novac treba da da po dva gola na svakoj utakmici, ali na svakoj znaci i u LE. Doduse nece biti iznenadjenjr ako odigra 5-6 utakmica i da jedan gol, recimo Surduluci.. Pavkova smo platili 300.000 evrica a nije odigrao pola sata. Sada njih dvojica od 1.000.000 evrica ima da se dogovaraju ko ce na tribine a ko na klupu za rezerve. Ko bre nas vise ovde zaj.bava???

Reply
Gojko јун 27, 2017 at 19:29

Savo nas Terzic zajebava Zajedno sa onim koji ga je doveo u Zvezdu.

Reply

Leave a Comment