Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Анђелковић – Мали предах па припрема утакмице

Капитенска трака се вечерас нашла на руци Душана Анђелковића који је предводио екипу против Рудара.

Звездин леви бек није задовољан резултатом, али сматра да је Звезда била много бољи ривал.

— Када не победимо не можемо да будемо задовољни. Ишли смо на победу. Ово нам је тек друга утакмица овде, али и последња пред квалификације. Овде се радило добро и види се да је присутан умор који и треба да буде присутан. Било је мало тешко време, али то није оправдање. У првом полувремену смо доминирали и правили шансе, имали четири или пет ситуација да постигнемо гол, а они нам нису ни пришли. Лопта је ишла брзо, мењали смо стране брзо, али нажалост нисмо постигли гол. У другом полувремену је дошло до малог пада, али и тада смо имали неколико добрих шанси. И они су имали добре шансе, и на крају је остало 0:0.

Времена нема много, и већ наредне недеље црвено-беле очекује прва европска утакмица.

— Ово је специфична ситуација јер је и одмор био кратак, а тек припреме… Још ћемо да радимо, у четвртак нас очекује прва утакмица, а већ од данас се спремамо. Само ћемо у недељу одмарати, а потом креће припрема утакмице. Бићемо пет дана у Београду, довољно да се адаптирамо на високу температуру.  Нема оправдања. У Београду је топлије, али мислим да неће бити проблема — рекао је Анђелковић.

Повезане вести

6 comments

Dejan јун 24, 2017 at 15:19

Idi, brale, pojacaj nas odlaskom! Zavali se ispred TV-a i gledaj engleski i spanski fudbal! Uzivaj, covece. Pusti Zvezdu.

Reply
dejo јун 24, 2017 at 11:44

Dogovori se sa Crvenom Zvezdom Andjelkovicu da otidjes u inostranstvo ili da zavrsis karijeru ,dosta je vise Crvenoj Zvezdi penzionera u prvom timu

Reply
Rade Severac јун 24, 2017 at 10:10

Odlazi kume i pojačaj nam desnu stranu :mig:

Reply
Rade Severac јун 24, 2017 at 10:11

Pardon mislio sam LEVU STRANU :smeh:

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga јун 24, 2017 at 09:29

Да је Звезда нормалан клуб и да може било кога да победи у иностранству – никад ти Анђелковићу не би обукао дрес нашег клуба. Али кад могу играти разни Руизи, Леталеци – можеш и ти. Зато и јесмо у провалији.

Reply
oknarb јун 23, 2017 at 22:58

ОДЛАЗИ.ИЗУЗЕВ БРЗИНЕ У ПРАЗНО НЕМАШ НИШТА ВАЉАНО,

Reply

Leave a Comment