Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лопта је твоја

Претпродаја сезонских улазница за сезону 2017/2018 улази у саму завршницу. Куповином сезонске навијачи и симпатизери финансијски помажу клуб, али и на прави начин учествују у успесима КК Црвена звезда мтс са самог терена.

Претпродаја сезонских улазница за сезону 2017/2018 улази у саму завршницу. Као што је раније најављено јун је месец у коме је могуће узети сезонске карте по знатно популарнијим ценама него што ће то бити случај у регуларној продаји у септембру.

КК Црвена звезда мтс на тај начин жели да се одужи навијачима за верну подршку и огроман допринос у најуспешнијој сезони у историји клуба. Без подршке фантастичних навијача не би било могуће наставити доминацију у региону, освојити три трофеја и остварити историјских 16 победа у Евролиги.

Због тога и сам слогани акције “Лопта је твоја“ и ’’Дођи на терен’’ добијају дубљи смисао. Лопта је ваша, постаните власник сезонске улазнице за сезону 2017/2018 и изађите на терен са црвено-белим кошаркашима. Јер, ваша подршка је од драгоценог значаја.

Сам слоган наишао је на велике одјеке међу навијачима. У просторије Клуба на Малом Калемегдану долазили су навијачи који су се питали о каквој лопти је реч. Она заправо представља специјално дизајнирани холдер у ком сваки купац добија сезонску улазницу која је штампана у својеврсном 3Д формату. У зависности од сектора за који је сезонска карта, холдер је у другачијим бојама па тако на пример власиници сезонске за трибину добијају црвено-белу лопту, а власници ложе црвено-плаво-белу лопту у бојама заставе Србије. Сезонска улазница се савршено уклапа са холдером и на тај начин се добија ефекат савршене целине.

Као и до сада, свака сезонска улазница има „QR“ код који директно води на страну тикетинг на званичном сајту клуба. Ту се могу сазнати све сервисне информације о сајту клуба, правила и табеле популарне ТИКЕТ ЛИГЕ. Када смо је већ поменули, ускоро очекујте коначне резултате ТИКЕТ ЛИГЕ за сезону 2016/2017 уз подсећање да ће сто најоданијих од клуба и Звездиних партнера добити вредне награде.

Лопта је сада у рукама навијача који ће и наредне сезоне предводити црвено-беле у нападу на нове победе. Звезда и њени навијачи су једна целина и спој који побеђује.

Све информације о куповини сезонских улазница можете пронаћи на следећем ЛИНКУ.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment