Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Први тренинг са „Катапултом“

Фудбалери Црвене звезде полако завршавају припреме на Златибору, а данас су имали један тренинг од 18 часова.

Увод у тренинг је био нешто другачији. Нова опрема „Катапулт“ која је стигла јуче у табор црвено-белих данас је имала премијеру. Играчи су добили своје сензоре и прслуке, а подаци су се одмах појавили на компјутеру. За почетак су ту биле основне информације, претрчани метри, рад срца и оптерећење.

Како је тренинг почео тако је на њега стигла и Звездина звезда, Владимир Петровић Пижон, који је у друштву Митра Мркеле гледао како изгледа рад на Златибору.

За загревање једна добро позната вежба, „рукомет“, али у три варијанте – слободно добацивање рукама уз обавезан гол главом, добацивање само у назад и за крај ограничење напада од 8 секунди.

Брзо се прешло на игру између два гола, наравно прво тактички, а затим и слободнији део. Данас је акценат био на дефанзиви, како када се лопта испуцава са пет метара, али и након корнера.

Стефан Милошевић је изнео своје утиске након овог интерсантног тренинга:

— Стигла нам је данас та нова опрема која може да измери доста тога, па сад и ако је било забушавања више не може да га буде, наравно шалим се. Сада је био више тактички тренинг због утакмице која је сутра и полако се у ствари и уводимо у тај такмичарски ритам — каже наш леви бек.

Сутра је на програму утакмица против Рудара из Пљеваља од 18 часова на терену „Швајцарија“.

Повезане вести

4 comments

dejo јун 23, 2017 at 13:44

Sjajan potez trenera Crvene Zvezde Milojevica za ovu opremu i dovodjenje covjeka iz Mancestera nadam se da ce ova oprema dosta pomoci treneru Crvene Zvezde da doprinese poboljsanju svakog igraca i da vidi sto i koliko treba radit sa svim igracima Crvene Zvezde

Reply
oknarb јун 23, 2017 at 12:51

зашто се доводи ћаласан?значи дефинитивно отпали вујадиновић и родић?

Reply
kastiljo јун 23, 2017 at 13:05

Rodic je levi bek,po milioniti put 🙂

Reply
kastiljo јун 23, 2017 at 12:40

https://www.youtube.com/watch?v=Pku6oJJcR8s Mozete ovoga skautirati ili barem razmisliti o njemu.
https://www.transfermarkt.co.uk/jean-marie-dongou/profil/spieler/166666 jeste povredjen,barem tako podaci kazu,ali mislim da dugorocno moze biti znatno bolje resenje od Boacija.

Reply

Leave a Comment