Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Звезда поражена у тренинг мечу

Фудбалери Црвене звезде су у среду, 21. јуна, одиграли пријатељску утакмицу затвореног типа против екипе Зете.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић одлучио је да на овој утакмици прилику пружи млађим играчима, па су се у стартној постави нашли: Јован Вићић, Матеус Вивеирос, Слађан Ракић, Немања Стојић, Алекса Терзић, Лука Илић, Иван Илић, Југ Станојев, Стефан Илић, Лазар Романић и Дејан Јовељић. Звезда је играла у формацији 4-4-2; Романић и Јовељић били су најистуренији, Станојев је деловео по левом, а Стефан Илић по десном боку.

Играло се два пута по 30 минута, а екипу Црвене звезде је са клупе водио помоћни тренер Милан Косановић, док је Владан Милојевић утакмицу посматрао са трибина. Капитен Црвене звезде био је Лазар Романић.

Зета је повела у 7. минуту након напада по десној страни и центаршута у средину. Била је то лака реализација за нападача Зете. Прву прилику за Звезду пропустио је Дејан Јовељић у 10. минуту, након шута из казненог простора који је завршио поред гола. Пет минута касније запретио је и Иван Илић, а његов шут је прошао неколико центиметара изнад пречке. И Романић је у 19. минуту могао да постигне гол након доброг контранапада црвено-белих, међутим није наш нападач искористио добру асистенцију Јовељића.

У наставку утакмице шансу је на голу добио Александар Станковић, док је Милан Сенић заменио Стефана Илића на десном боку.

У 41. минуту управо је Сенић успео да затресе пречку, из скоро мртвог угла са десне стране терена. Југ Станојев и Дејан Јовељић извели су у 54. минуту готово пресликану акцију као у омладинској лиги; Станојев је ушао са левог крила, пронашао одлично Јовељића који није могао боље да реагује, и остало је 0:1.

Звезда је успела да стигне до изједначења у 59. минуту. Стрелац гола био је Лазар Романић који је одлично искористио асистенцију Јовељића. Два минута касније, Звезда је имала добре прилике у истом нападу, али шутеве Сенића и Романића успео је да заустави голман Зете. И Иван Илић је озбиљно запретио, али се још једном истакао голман Зете.

Звезда је имала више прилика за гол, али казна за промашаје стигла је у последњем минуту. Зета је извела корнер, а након краткотрајне гужве у петерцу најбоље се снашао фудбалер Зете и постигао гол за коначних Црвена звезда – Зета 1:2.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE јун 21, 2017 at 21:55

pa bolje i ovi klinci neo milijas,ruiz,kanga,le talek..ceo tim kosta za godinu dana kao recimo neznalica ruiz ili invalid milijas na kome se gradi buducnost kluba…ovoj ekipi dodati plavsu i rikardinja i za dve godine ustedecemo par miliona a od ovih ce bar 2-3 biti extra igraci i zaraditi 10-ak miliona

Reply
Dark јун 21, 2017 at 19:58

Ako su pametni ovi iz uprave sve sto ode treba menjati ovom decom i dovoditi samo neophodne igrace. Uz dobre fizicke pripreme i jedan dobar mix mogli bi da dobro da zaradimo sa ovim klincima a ujedno da budemo i konkurentni. Nikoga ne otpisivati i slati na pozajmice po nizerazrednim klubovima.

Reply
десеткоментара јун 21, 2017 at 14:41

по овоме ови млади су баш добро одиграли,рез је небитан, има ту итекако материјала да се разиграју ове сезоне и да коначно добију шансу а не по минут-два да играју!

Reply

Leave a Comment