Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Џенкинс играч сезоне према избору МЦЗ форума

Џенкинс

Како су кошаркаши Црвене звезде последњи од свих црвено-белих спортиста завршили своју сезону, тако се и утисци о једној од најдужих, али и најтрофејнијих сезона још увек слежу. На нашем форуму смо организовали гласање за најбоље појединце нашег кошаркашког тима, форумаши су гласали овако:

  1. Чарлс Џенкинс
  2. Марко Симоновић
  3. Бранко Лазић
  4. Огњен Кузмић
  5. Стефан Јовић

Популарни Ђенка се на почетку сезоне вратио у наш тим и од почетка се видело да му београдска атмосфера највише прија. Играо је одлично чак и када се повредио први плеј Стефан Јовић и када је морао да преузме улогу организатора игре. У регуларном делу Евролиге је био на врху листе крадљиваца лопти са скоро две украдене лопте у просеку.

Повезане вести

2 comments

Maksa јун 23, 2017 at 00:52

Sasvim zasluzeno, po meni najstandardniji igrac u ovoj sezoni i koji cini srce tima i u odbrani i u napadu. Bravo Djenka srbine !!!!

Reply
Gogi јун 20, 2017 at 18:30

Svaka cast Dzenkinsu bori se za crveno bele boje posteno i zasluzio je sve pohvale i priznanja. A sada nesto nevezano za ovu temu,ko uredjuje nas zvanicni KK sajt pa to je blagi uzas…Nedavno kada smo osvojili ABA Ligu i kup trebalo im je nekoliko nedelja da upisu te trofeje na sajt i to nakon sto sam im skrenuo paznju putem fb stranice…Sada takodje slova na sajtu sitna da ocoravis a ako se ode na sekciju gde pise „o klubu“ nema takodje upisane titule za 2017 koja je osvojena pre skoro nedelju dana dok je ima svugde drugo na wikipedija stranici,zvanicnom sajtu SD-a koji radi veoma dobro u zadnje vreme itd…I ne samo to nego pise na vrhu te stranice da smo osvojili do sada kroz istoriju 15 umesto 18 titula,kao i 7 umesto 9 nacionalnih kupova,takodje nigde reci o osvojenom Superkupu 1993…Zatim dole ispod na istoj stranici pise 17 umesto 18 titula,8 umesto 9 kupova i 2 umesto 3 ABA Lige…Posle toga kada se klikne na sekciju „Istorijat“ zadnja sezona koja je upisana je 2012/2013 a sada je 2017 godina…Stvarno katastrofa azuriranje na zvanicnom sajtu,trebalo bi to da izgleda puno bolje pogotovo za veliki klub kao Zvezda koji je u zadnjih 5 godina osvojio 10 trofeja,po 3 uzastopna kupa,titule i ABA Lige,2 triple krune,polufinale Evrokupa i cetvrtfinale Evrolige,zajedno sa ZKK Crvena Zvezda preko 70 osvojenih trofeja nas najtrofejniji kosarkaski kolektiv i to ne samo u Srbiji vec i u bivsoj YU i na Balkanu i jedan od vodecih u Evropi uz Makabi,Real i CSK Moskva…

Reply

Leave a Comment